Menu

Fotbal

Niké liga

FC Tatran Prešov – FK Senica

1:1

konec (0:0)

16.03.2018, 17:00 • NTC Poprad • O udržení • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.66 3.3 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase sme už videli aj nejaké góly. Prešov šiel do vedenia v 52. minúte po góle Gatarića. Dlho sa darilo "koňarom" držať jednogólový rozdiel, no v 80. minúte vyrovnanie priniesol Kitambala, a tak sa delia body. V tabuľke sa teda nič nemení.

Ďakujeme za pozornosť. (18:50:01)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Zezinho vybehol späť na trávnik a zapojil sa ešte do hry. Momentálne sú pri lopte hostia.

90+2

Druhá nadstavená minúta v podstate už ubehla a dostávame sa už cez nadstavený čas.

90+1

Senica teraz mierne naťahuje čas alebo možno je to naozaj vážne. Na trávniku leží Zezinho a pravdepodobne pôjde z trávnika na nosidlách.

90

Gatarić si na pravej strane pýtal faul od hlavného rozhodcu, no v súboji s Rankom naozaj nebol atakovaný. Následne rozhodcovia nadstavujú ešte dve minúty.

89

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jozef Špyrka, prichádza Kristijan Trapanovski.

88

Šefčík si spracoval loptu na pravej strane, ale jeho center odvrátil za postrannú čiaru Micherda. Následne vhadzovanie taktiež zastavili Prešovčania.

87

Lopta z kopačky strelca gólu Prešova letela priamo na bránku. Holeca to možno mierne zaskočilo, lopta mu z rúk vypadla, no napokon ju skrotil a zachytil.

86

Petko to teraz pri bránkovej čiare zahral naozaj umne, jednoducho nakopol do Krča a Tatran získal ďalší rohový kop, ktorý odohrá Gatarić.

85

Ďalší pokus hráčov Senice nebol úspešný. Lopta sa po nepresnom centri od Kováča dostala mimo ihriska a odkopávať bude Lukáč.
Dnešné stretnutie sleduje 160 divákov.

83

Prvý rohový kop úspech nepriniesol. Následne centroval Šefčík po druhýkrát, ale brankár Lukáč si dokázal svoju bránku aj s pomocou spoluhráčov znovu postrážiť.

82

Tak Senici sa naozaj teraz vynikajúco podarilo vyrovnať a hostia pokračujú v ofenzívnej snahe aj ďalej. Teraz však Práznovského prihrávka z ľavej strany šla mimo bránky, ale Senica získava roh.

80

Senica dala gól!
Senica vyrovnáva stav stretnutia a momentálne má nárok aspoň na jeden bod! Center z pravej strany našiel v šestnástke šikovného LYNELA KITAMBALU, ktorý hlavičkou perfektne skóroval!

79

Blažej Vaščak poslal šikovnú obaľovačku tesne nad zemou. Strela letela k ľavej žrdi, kde však brankár Lukáč prišiel včas.

78

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Frank Castaňeda, prichádza Samuel Šefčík.

77

Pred šestnástkou Prešova sa to poriadne zomlelo, Senica získava štandardku z naozaj výhodnej pozície, ešte predtým je tu však striedanie na strane hostí.

FC Tatran Prešov – FK Senica

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Gatarić – 80. Kitambala

Karty:   77. Kováč (SEN)

FC Tatran Prešov: Lukáč – Dzurík, Udeh, Luberda (C) (63. Prikryl), Micherda – Keresteš, Gatarić, Špyrka (89. Trapanovski), Petko, Katona (69. Streňo) – Hošek.
Náhradníci: Slančík – Dupkala, Leško, Kraľovič, Prikryl, Streňo, Trapanovski.

FK Senica: Holec – Práznovský, Podhorin, Ranko – Herrera (67. Kitambala), Krč, Cuadros (61. Kováč), Zezinho, Brašeň – Vaščák (C), Castaňeda (78. Šefčík).
Náhradníci: Milošovič – Kováč, Lupták, Chacón, Richtárech, Šefčík, Kitambala.

Rozhodčí: Smolák – Tomčík, Vorel

Diváci: 160