Menu

Fotbal

Evropská liga

Olympique Lyon – CSKA Moskva

2:3

konec (0:1)

15.03.2018, 21:05 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Osmifinále • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.82 3.73 4.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alan Dzagojev, přichází Astemir Gorďušenko.

Dzagojev byl nejdále hostující střídačce, domácí fanoušci jeho pomalé střídání doprovázejí bouřlivým pískotem.

90+3

90+3. Myziane Maolida (LYO)

90+3

Další obrovská šance Lyonu! Po Traorého vyhraném hlavičkovém souboji se před Akinfejevem objevil zcela osamocený Maolida, ten však přestřeluje hostující branku!

90+2

90+2. Mouctar Diakhaby (LYO)

90+2

To byla šance! Maolida pronikl po útočné polovině, průnikovou přihrávkou vysunul do křídla Traorého, na jehož přízemní centr dosáhl Diakhaby, v obrovské šanci ale nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče! Tady by Akinfejev byl takřka bez šance zasáhnout!

78

Díaz vyhlavičkoval míč z rukou Akinfejeva, který se chystal rozehrát a za své počínání vidí žlutou kartu.

77

Neuvěřitelně dramatické momenty! Traoré se prokličkoval do pokutového území, své tanečky s míčem ale střelecky zakončit nedokázal. To se podařilo až krátce poté Tousartovi, jehož nebezpečnou střelu Akinfejev nadvakrát likviduje!

75

Další nebezpečná rána! Traoré potáhl míč po útočné polovině a z nějakých dvaadvaceti metrů střílel po zemi k tyči, brankář Akinfejev tam ale byl včas a balón ukryl do své moci.

73

Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Ahmed Musa, přichází Vitinho.

72

A už to mohlo být zase úplně jinak! Domácí okamžitě po rozehrávce získali míč a Ndombele zpoza pokutového území napřáhl k prudké ráně, kterou brankář Akinfejev vyráží!

71

71. Mariano DÍAZ - 2:3

71

Lyon právě vstřelil branku!
A další krásná branka! Betrand Traoré se parádně uvolnil na pravém křídle, následně výborně odcentroval a MARIANO DÍAZ se mezi dvěma bránícími soky dokázal probít ke gólovému zakončení!

70

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Fernando Marçal De Oliveira, přichází Ferland Mendy.

68

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Myziane Maolida.

66

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Bertrand Traoré.

65

65. Pontus WERNBLOOM - 1:3

65

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté brzy zvýrazňují své vedení! Po rohovém kopu se volného míče ujal Dzagojev, posunul jej do křídla Kučajevovi, jehož přesný přízemní centr k tyči zakončil PONTUS WERNBLOOM a z hlediště se spustil výrazný pískot domácích příznivců!

61

61. Ahmed MUSA - 1:2

61

CSKA právě vstřelilo branku!
Další zvrat! Hosté sehráli skvělou kombinaci po útočné polovině, v jejímž závěru Nababkin vyzval k zakončení AHMEDA MUSU a ten ve skluzu dokázal nasměrovat míč k bližší tyči domácí branky!

58

58. Maxwel CORNET - 1:1

58

Lyon právě vstřelil branku!
Domácí střílejí spornou, ale velmi důležitou branku! Ferri se prohnal po pravém křídle kolem Ščennikova a poté už zřejmě zpoza hřiště přihrával MAXWELU CORNETOVI, jenž snad poprvé dobře vyřešil finální fázi a dokázal prostřelit brankáře Akinfejeva!

46

Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Vasilij Berezuckij, přichází Georgij Ščennikov.

38

38. Alexandr GOLOVIN - 0:1

38

CSKA právě vstřelilo branku!
Lyon nevyužil dvě obrovské příležitosti a hosté trestají! Dzagojev potáhl míč po útočné polovině, posunul jej do pokutového území ALEXANDRU GOLOVINOVI, jenž si připravil míč na pravačku a krásnou technickou střelou ke vzdálenější tyči pokořil Lopese!

36

Žlutou kartu dostává Ahmed Musa (CSKA Moskva).

36

36. Maxwel Cornet (LYO)

36

Kučajev se dopustil naprosté hrubky při rozehrávce, když vyzval Corneta k rychlému kontru ve dvou proti jedinému obránci, ovšem Cornet akci absolutně nezvládl, když z nepřipravené pozice střílel jen do bránícího Ignaševiče!

36

Velmi rychlou útočnou akci po Díazově centru hlavou zakončoval Cornet, ovšem proti jeho pokusu zblízka předvedl hostující brankář senzační zákrok!

31

První stoprocentní šanci Lyonu měl na kopačce Mariano Díaz, po krásné kombinaci ale od penaltového bodu tváří v tvář nepřekonal brankáře Akinfejeva!

22

22. Ahmed Musa (CSK)

22

Pokud se předchozí šance CSKA dala nazvat velkou, tak ta další už byla skutečně obrovská! Defenziva Lyonu se dnes zdá být velmi zranitelná a tentokrát hosté vykombinovali čistou gólovou příležitost pro Musu, jenž ale v klíčovou chvíli podklouzl a branku netrefil!

20

Po zajímavé souhře hostů Musa připravil výbornou pozici pro Kučajeva, ten ale svoji slabší pravačkou střílel přímo do brankáře Lopese. To byla první výrazná šance zápasu!

13

Nababkin nedovoleně atakoval Marcala, vidí žlutou kartu a pokud se CSKA podaří dnes postoupit, tak tohoto pravého obránce se případné první čtvrtfinále týkat nebude.

Olympique Lyon – CSKA Moskva

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 58. Cornet (Ferri), 71. Díaz (B. Traoré) – 38. Golovin (Dzagojev), 61. A. Musa (Nababkin), 65. Wernbloom (Kučajev)

Karty:   78. Díaz (LYO) – 13. Nababkin (CSK), 36. A. Musa (CSK)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 10:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.

Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Tete, Marcelo, Diakhaby, Marçal De Oliveira (70. F. Mendy) – Ferri (68. Maolida), Tousart, NDombèlé, Cornet – Díaz, Depay (66. B. Traoré).
Náhradníci: Gorgelin – Aouar, Cheikh Diop, Maolida, F. Mendy, B. Traoré, Morel.

CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Nababkin, A. Berezuckij, V. Berezuckij (46. Ščennikov), Ignaševič, Kučajev – Dzagojev (90+4. Gorďušenko), B. Natcho, Golovin – A. Musa (73. Vitinho), Wernbloom.
Náhradníci: Pomazun – Bistrović, Gorďušenko, Čalov, Vitinho, G. Milanov, Ščennikov.

Rozhodčí: Madden – Dallas, Robertson (vš. Skotsko)

První zápas: CSKA Moskva - Lyon 0:1