Menu

Volejbal

Liga mistrů

Chaumont VB – Trentino Itas

3:2

konec (17:25, 25:22, 25:20, 21:25, 15:10)

14.03.2018, 20:30 • Complex Sportif Rene-Tys, Remeš, Francie • Play-off • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 3.77 1.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:10

Je konec! Chaumont senzačně poráží Trentino v pěti setech. Giannelli se sice jako poslední opřel do servisu, ale Mijajlovič perfektně přihrál, následně Gonzalez Panton našel Ben Tara, který symbolicky útokem po lajně ukončil zápas.

14:9

Pět mečbolů pro Chaumont! Wassim Ben Tara přidal další kvalitní podání, Giannelli měl co dělat, aby doběhl nepřesnou přihrávku. Kovačevič měl slušnou pozici pro útok, ale smečuje jen do sítě.

11:9

Jonas Aguenier na servisu. Také on ale poslal plachtící podání jen do těsného autu. Domácí si berou oddechový čas.

10:7

Domácí tým je v laufu. Giannelli znovu dal důvěru Hoagovi, který ale opět ztroskotal na bloku Ben Tara. Chaumont už je velmi blízko vítězství.

8:7

Druhý bod v řadě posílá domácí do vedení. Vettori poslal do stejnému místa jako podání i útok ze zóny číslo dva. Chaumont tak vede při změně stran o bod. Trentino si navíc bere oddechový čas.

6:7

Luca Vettori se objevuje na palubovce. A hned dokázal přidat povedený servis, který zužitkoval na první přes Hoag. Chaumont si bere oddechový čas.

21:25

O dnešním zápase rozhodne až tiebreak. Giannellii ukončil čtvrtou sadu přímým bodem ze servisu na Mijajloviče.

21:24

Po oddechovém čase se opřel do podání Simone Giannelli. Hostující nahrávač dokonale zaskočil soupeře, poté smečuje Ben Tara jen do autu a jsou tady tři setboly.

21:23

Nikola Mijajlovič se představil na podání. Kovačevič byl nyní ubráněn, ale domácí se nedostali k útoku. Na druhý pokus již Kovačevič dostal míč na palubovku. Chaumont si bere oddechový čas.

16:19

Jan Kozamernik za koncovou lajnou. Ben Tara smečí z výšky neuspěl, na druhé straně ale boduje po parádní souhře s Giannellim Teppan. Chaumont si bere oddechový čas.

15:16

A právě levoruký Srb je nyní na podání. Ben Tara byl ubráněn, poté už to vypadalo, že je zablokován Lanza, ale Trentino se zázračně vykrylo a poté už boduje Carbonera.

10:11

A Chaumont je znovu v kontaktu. Po servisu Aguenira se hosté k útoku nedostali. Trentino si bere při vedení o jeden bod oddechový čas.

4:8

Srbský smečař je stále za koncovou lajnou. Trentino pokračuje ve zlepšeném výkonu a po útoku Kozamernika přidává již osmý bod ve čtvrtém setu. Je tady první technický oddechový čas.

25:20

I třetí set jde na konto francouzského týmu. Louati zvolil tentokrát plachtící podání a dokonale zaskočil Lanzu, který přihrál jen na tribunu.

24:20

Čtyři setboly pro Chaumont! Lanza nepřihrál ideálně, poté smečoval Teppan jen do dalekého autu. Znovu ke slovu přišlo video a to teč na bloku nenašlo.

21:19

Také na druhé straně se představil na podání nahrávač. Giannelli byl o poznání úspěšnější a Kovačevič přidává proměněnou bodovku. Chaumont si rychle bere oddechový čas.

16:13

Uroš Kovačevič na servisu. Domácí měli lehké problémy s přihrávkou, následně se Trentino ubránila, ale Lanza narazil jen na blok. Nakonec má poslední slovo z pipu Louati. Je tady druhý technický oddechový čas.

13:9

Filippo Lanza na podání. Louati ale skvěle přihrál a poté měl možnost útočit Vandoorn. Následuje další oddechový čas pro Trentino.

10:6

A další bod pro domácí. Carbonera na středu neuspěl, poté se hosté dostali ještě k pipu, ale Kovačevič hrál jen do pásky. Trentino si musí brát oddechový čas.

8:6

Chaumont dokonale v prvním setu soupeře uspalo a nyní z toho těží. Vettori smečoval jen proti jednobloku, ale Mijajlovič si na něj obranou nad síti počkal. Je tady první technický oddechový čas.

25:22

Simone Giannelli pokračuje na podání. Teď už to ale domácí zvládli na jedničku, Louati skvěle přihrál, Gonzalez Paton našel na hlavním kůlu Ben Tara, který smečí do diagonály zakončil druhou sadu.

24:21

Gonzalez Panton mohl uzavřít set servisem, ale to mu překazil smečí Kovačevič. Před servisem Simone Giannelliho si bere domácí tým ještě oddechový čas.

24:20

Teď už ale přicházejí čtyři setboly. Carbonera neusnesl tlak a podává jen do autu.

23:18

Také Michael Seeta přišel na podání z lavičky. Kovačevič následně útočí z pipu jen do pásky a je tady řada setbolů pro domácí celek. Video ale odhalilo dotek bodu a tak se bude výměna opakovat.

20:17

Luca Vettori se sice opřel do podání, ale domácí ho bez větších problémů zpracovali. Nakonec se blokem prosazuje Carbonera proti útoku Vandoorna. Domácí rychle reagují oddechovým časem.

16:12

Ale Chaumont si drží při druhém technickém oddechovém čase čtyřbodové vedení. Po servisu Edera Carbonery si zahrál sebevědomě na druhou přes domácí nahrávač Gonzalez Panton.

15:11

Po dalším nepřesném příjmu se prosazuje Ben Tara a s Trentinem to nevypadá ve druhém setu nejlépe. Italský celek si bere oddechový čas.

9:5

Yacine Louati pokračuje na servisu i po oddechovém čase. Francouzský smečař tentokrát zvolnil na podání, ale i tak je z toho bod pro domácí. Kozamernik se totiž v útoku neprosadil a to potrestal ze zóny číslo dva Ben Tara. Trentino si bere oddechový čas.

8:5

Chaumont vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Kovačevič nyní udržel míč ve hře, ale následně útočil Lanza jen lehce do bloku a hosté se už nedokázali vykrýt.

17:25

První sada jde jasně na konto Trentina. Nic na to už nezměnil ani technický servis Louatiho, následně dostal důvěru od Giannelliho Kovačevič, který z pipu ukončil první set.

15:24

Devět setbolů pro Trentino! Gonzalez Panton se představil na podání, ale trefil jen pásku.

12:19

Simone Giannelli na servisu. Trentino přidává již devatenáctý bod blokem Kovačeviče na Ben Tara. Chaumont si bere ještě jeden oddechový čas.

8:16

Trentino vede při druhém technickém oddechovém čase o osm bodů. Po servisu Augieniera si hosté skvěle připravili pozici pro útok a ten proměnil Carbonera.

7:14

Luca Vettori za koncovou lajnou pořádně přiložil pod kotlem. Carbonera bodovku skládá středem sítě a Trentino vede v exhibičním tempu již o sedm bodů. Na to reaguje domácí trenér Silviano Prandi oddechovým časem.

4:8

Mijajlovič na servisu. Srbský smečař chybuje za koncovou lajnou a oba týmy tak míří k prvnímu technickému oddechovému času.

Chaumont VB – Trentino Itas

3:2

konec (17:25, 25:22, 25:20, 21:25, 15:10)

Zpět na online

Chaumont VB: Saeta, Gonzalez Panton (C) – Louati, Mijajlovič, Duquette, De Marchi – Jansen Vandoorn, Aguenier, Sinkkonen, Rodriguez – Ben Tara – Mouiel Trenér: Silviano Prandi

Trentino Itas: Giannelli, Partenio – Kovačevič, Hoag, Cavuto, Lanza (C) – Kozamernik, Zingel, Carbonera – Vettori, Teppan – Chiappa, De Pandis Trenér: Angelo Lorenzetti

Rozhodčí: Onur Hosnut (TUR) – Dejan Rogič (SRB)