Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Portimonense SC – FC Porto

1:5

konec (0:3)

25.02.2018, 21:15 • Estádio Municipal de Portimao • 24. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 7.74 4.9 1.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (23:08:25)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 23:19.
Je konec! Porto zvládlo utkání na půdě Portimonense a díky třem bodů si znovu navýšilo náskok na druhou Benficu Lisabon. Dnešní utkání mělo Porto po celou dobu pod kontrolou. Hlavně Moussa Marega dělal domácí obraně velké problémy. Portimonense udeřilo až v nastaveném čase, když se hlavou trefil Lucas. Domácí celek po dnešní střetnutí zůstává desátý.

90+2

Konec zápasu.

90+1

90+1. LUCAS - 1:5

90+1

Portimonense právě vstřelilo branku!
Domácí celek se v nastaveném čase přeci jen dočkal branky! LUCAS POSSIGNOLO si naskočil na centr z přímého kopu a hlavičkou na zadní tyč překonal Casillase!

90

Nastavuje se jedna minuta!

89

Portimonense zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde s přehledem zasáhl Hernâni. Ani Porto se už nikam nežene.

88

Hernâni si všiml vysokého postavení domácího brankáře a pokusil se o oblouček. Jeho rána byla hodně nebezpečná a nakonec skončila na horní síti.

86

Diogo Dalot na vlastní polovině zastavil prudkou přihrávku na rozběhnutého Nakadžimu, vyvezl míč na polovinu soupeře, jenže získal jen vhazování.

85

Hernâni se po pravém křídle prosmýkl až k rohovému praporku, odkud prudkým centrem trefil jednoho z obránců a vybojoval pro Porto rohový kop.

84

Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Fabrício, přichází Pires.

83

Yacine Brahimi obdržel přihrávku na hranici pokutového území, ale netroufl si na zakončení levou nohou, jenže po zasekávačce už nedostal prostor.

82

Hernâni dotíral na statickou rozehrávku domácího celku. Portimonense už v závěru utkání nikam nespěchá. Domácí celek by se nejraději viděl v šatně.

81

Yacine Brahimi se vrátil do hry a hned ohrozil domácí branku! Hostující středopolař centroval z pravé strany pokutového území a jeho nepovedenou pobídku zastavilo až břevno!

80

Iván Marcano podpořil ofenzívu Porta. Hostující stoper se zjevil na hranici pokutového území, ale kolem obránce Maceda nedokázal zakončit.

79

Je to tak! Autor páté branky dnešního utkání odchází v doprovodu zdravotníku za postranní čáru. Domácí si zahrají krátkou přesilovku.

78

Yacine Brahimi zůstává po souboji s domácím fotbalistou ležet na trávníku a drží se za pravé koleno. Uvidíme, zda bude potřebovat ošetření.

77

Yacine Brahimi se stačil vrátit s rozběhnutám Hackmanem a raději si pomohl malou domů. Snad poprvé ve druhém poločase se do hry zapojí také Iker Casillas.

76

Přesto se i Portimonense dostalo do zakončení. Felipe Macedo si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku, nicméně jeho pokus minul branku.

75

Hostům to stále nestačí. Porto se i přes své vysoké vedení nadále tlačí do útoku a nedává domácím fotbalistům prostor.

74

Na druhé straně po rychlém protiútoku střílel Ewerton. Domácí fotbalista natáhl levačkou a jeho skákavý pokus prosvištěl kolem zadní tyče.

73

Óliver Torres na malém vápně číhal na povedený centr z pravé strany hrací plochy. Torres se natlačil mezi oba stopery, ale na vysoký centr nedosáhl.

72

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Tiquinho Soares, přichází Majeed Waris.

71

Zranění přichází také na straně Porta. Iván Marcano upadl v souboji na hranici pokutového území a podle všeho špatně došlápnul.

70

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Moussa Marega, přichází Hernâni.

69

Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Pedro Sá, přichází Marcel.

67

67. Yacine BRAHIMI - 0:5

67

Porto právě vstřelilo branku!
A na světě je debakl! Porto totiž přidává i pátou branku! Na další povedený centr z levé strany si na malé vápno naběhl YACINE BRAHIMI a pravačkou uklidil míč za záda bezmocného brankáře!

66

Porto hraje v ryze exhibičním tempu. Domácí fotbalisté běhají bez míče mezi svými soupeři, jenže fotbalisté v oranžovém jim balón nechtějí půjčit.

65

Rúben Fernandes musí na nějakou dobu v dopravodu lékařů opustit hrací plochu. Domácí celek tak bude do jeho návratu hrát v deseti lidech.

64

Rozhodčí volá na hrací plochu zdravotníky Portimonense. Jeden z domácích fotbalistů totiž po souboji v šestnáctce zůstává ležet na trávníku.

63

Hostující fanoušci rozjíždějí na tribunách velkou párty. Příznivci Porta se starají o fantastickou atmosféru a ženou své oblíbence za vstřelením dalších branek.

62

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Héctor Herrera, přichází Óliver Torres.

60

60. Tiquinho SOARES - 0:4

60

Porto právě vstřelilo branku!
Porto po hodině hry přidává i čtvrtou branku! Diogo Dalot dostal přihrávku do volného prostoru na levém křídle, odcentroval do pokutového území a TIQUINHO SOARES hlavou uklidil balón do sítě!

59

Otávio táhl akci Porta po pravém křídle, prošel s míčem až na hranici pokutového území, nicméně jeho pobídku nikdo v oranžovém nedohnal.

58

Fabrício si na hranici pokutového území naskočil na prudký centr z levé strany. Domácí útočník chtěl zakončit hlavou, ale trefil jen obránce Porta.

57

Až nyní se Portimonense po delší době dostalo na polovinu svého rivala. Porto však brání na podtrženou jedničku a nepouští domácí celek do zakončení.

56

Moussa Marega si naběhl na prudkou přihrávku na polovinu domácího celku, pokryl si míč tělem a nechal se chytře faulovat. Porto bude zahrávat přímý kop.

55

Moussa Marega sprintoval za dlouhou přihrávkou za domácí obranu. Brankář Ricardo Ferreira však skvěle přečetl hru, vystartoval ven ze šestnáctky a odkopl míč do bezpečí.

54

Sérgio Oliveira si na pravé straně hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a domácí Ewerton jej skluzem nedovoleně atakoval. Porto může pokračovat v kombinaci.

53

Porto se usadilo na polovině domácího celku a hledá si cestičku, kterou by se dostalo do pokutového území. Hosté mají utkání plně pod kontrolou.

52

Otávio zůstává po souboji na polovině domácího celku ležet na trávníku a drží se za pravý kotník. Uvidíme, zda bude potřebovat ošetření.

51

I po změně stran panuje na stadionu opravdu fantastická atmosféra. Příznivci Porta vytvářejí svým oblíbencům takřka domácí prostředí.

50

Moussa Marega si už pomalu brousil zuby na hattrick, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Domácí budou rozehrávat.

49

Žlutou kartu dostává Fabrício (Portimonense SC).

48

Hra je přerušena! Na trávníku totiž zůstává ležet domácí Ewerton. Domácí fotbalista se drží za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

47

Ewerton obdržel prudkou přihrávku na pravé křídlo. Domácí fotbalista s míčem prošel až na hranici pokutového území, ale Maximiliano Pereira mu míč ukopl na rohový kop.

46

Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Dener, přichází Wellington.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce bylo jasně lepším celkem favorizované Porto! Hosté se vedení ujali po jedenácti minutách, kdy se trefil Moussa Marega! Hned o dalších šest minut později přidal další branku Otávio! Domácí fotbalisté poté na nějakou dobu dokázali uklidnit hru a nepouštěli Porto do šancí. V samotném závěru poločasu ale svou druhou branku v utkání vsítil Moussa Marega!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

45. Moussa MAREGA - 0:3

45

Porto právě vstřelilo branku!
Porto ještě před přestávkou přidává třetí branku! Maximiliano Pereira dostal krásnou přihrávku na pravé křídlo, poslal prudký centr do pokutového území a MOUSSA MAREGA bez váhání krásnou střelou uklidil míč do sítě!

44

Moussa Marega táhl akci Porta po pravém křídle. Hostující útočník chtěl odcentrovat na rozběhnutého Soarese, jenže před ním na poslední chvíli zakročil Tabata.

43

Po přímém kopu se do zakončení tlačil Otávio, jemuž střela z hranice pokutového území vůbec nesedla a míč prosvištěl kolem vzdálenější tyče.

42

Yacine Brahimi byl nedovoleným způsobem odstaven od míče a Porto bude zahrávat přímý kop. Do pokutového území už spěchají všichni hlavičkáři.

41

Felipe spěchal s míčem po levé straně na polovinu domácího celku. Ihned k němu přistoupil Ewerton, který jej nedovoleným způsobem poslal na zem.

40

Fabrício se bleskovou zasekávačkou uvolnil do střelecké pozice. Domácí útočník mířil zpoza pokutového území pod břevno, ale nechal vyniknout Ferreiru.

39

Porto zahrávalo rohový kop. Jeho exekuce se ujal Yacine Brahimi, jenže Moussa Marega se při výskoku na malém vápně dopustil nedovoleného zákroku.

38

Maximiliano Pereira dostal prostor na pravém křídle, zpracoval si míč hrudí, jenže domácí Ewerton k němu stačil pohotově přistoupit a obral jej o míč.

37

Felipe Macedo se fantasticky vrátil do vlastní šestnáctky a včasným skluzem zastavil prudkou přihrávku na malé vápno. Porto však může pokračovat v obléhání.

36

Emmanuel Hackman prošel hřištěm jako nůž máslem. Domácí obránce si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku, ale jeho ránu zablokoval obránce.

35

Moussa Marega si v pokutovém území brousil zuby na přetažený centr. Hostující útočník mířil hlavou na zadní tyč, ale brankář Ricardo Ferreira si připsal snadný zákrok.

34

Snad poprvé v utkání se probudili také domácí fanoušci, kteří nyní zpívají hlasité chorály a tlačí svůj celek do útoku. Obrana Porta ale brání skvěle.

33

Maximiliano Pereira obdržel přihrávku na polovinu hrací plochy. Hostující obránce potáhl balón na polovinu soupeře, kde jej zastavil Ewerton.

32

Marega si nabíhal na nadýchaný oblouček za obranu domácího celku. Autor úvodní branky se po míči natahoval, ale balón se po mokrém trávníku svezl do rukavic připraveného brankáře.

31

Tiquinho Soares bojoval o míč v blízkosti rohového praporku. Hostujícího fotbalistu si vzali do parády hned dva domácí zadáci, kteří jej obrali o balón.

30

Yacine Brahimi chtěl potáhnout míč ven z pokutového území, jenže si jej ukopl daleko od nohy a málem jej daroval Tabatovi. Naštěstí pro Porto se Hackman dopustil faulu.

29

Fabrício na polovině Porta dotíral na Pereiru. Hostující obránce si však pokryl míč tělem a domácí útočník jej zatažením za dres poslal k zemi.

28

Iván Marcano chyboval na vlastní polovině. Stoper Porta před dotírajícím Fabríciem netrefil míč vůbec čistě a málem poslal domácího útočníka do úniku.

27

Héctor Herrera táhl akci Porta po pravé straně. Hostující záložník se kličkou snažil vyhnout Tabatovi, který mu včasným skluzem ukopl míč do autu.

26

Porto zahrávalo přímý kop. Centrovaný míč se snesl na hranici pokutového území, odkud Maximiliano Pereira nedokázal míč prodloužit na malé vápno.

25

Zadáci domácího celku kombinují s míčem na vlastní polovině. Obrana Portimonense se snaží uklidnit hru. Nikdo v oranžovém jejich rozehrávku neatakuje.

24

Na stadionu panuje fantastická atmosféra! Hostující Porto dnes přišlo podpořit opravdu mnoho hlasitých fanoušků. Hosté tady mají domácí atmosféru.

23

Šoja Nakadžima dotíral na statickou rozehrávu Porta. Maximiliano Pereira na poslední chvíli odkopl míč a právě od japonského fotbalisty se balón odrazil do autu.

22

Mohlo být sníženo! Šoja Nakadžima si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, vlétl do pokutového území, jenže levačkou trefil jen boční síť!

21

Maximiliano Pereira táhl akci Porta po pravém křídle. Hostující obránce si však netroufl na centr do pokutového území a raději zvolil přihrávku na obránce.

20

Emmanuel Hackman si zpracoval vysokou přihrávku na pravé křídlo, připravil si míč k odcentrování do pokutového území, ale na jeho pobídku nikdo v černobílém nedosáhl.

19

Maximiliano Pereira se skvěle vrátil s rozběhnutým Macedem a včasným skluzem mu ukopl míč do zámezí. Porto zatím zcela dominuje dění na hřišti.

17

17. OTÁVIO - 0:2

17

Porto právě vstřelilo branku!
Hned vzápětí však Porto přidává svou druhou branku v dnešním střetnutí! Marega dostal přihrávku do pokutového území. Místo střely poslal přihrávku do volného prostoru a OTÁVIO poslal míč pod břevno!

16

Moussa Marega vymyslel prudkou přihrávku za obranu domácího celku, jenže nikdo v oranžovém dresu jeho úmysl nepochopil. Portimonense se nyní ubránilo.

15

Soares si naběhl na přihrávku za obranu Portimonense, obhodil si brankáře, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

14

Diogo Dalot podpořil ofenzivní výpad Porta náběhem po levé straně hrací plochy. Hostujícího obránce však stačil zakřižovat Dener, jež míč zakopl do autu.

13

Další akci favorizovaného Porta zastavuje zdvižený praporek. Své postavení si nepohlídal Tiquinho Soares, který stál dobré dva metry za posledním obráncem.

11

11. Moussa MAREGA - 0:1

11

Porto právě vstřelilo branku!
Porto se hned v úvodu utkání ujímá vedení! Domácí nevyužili svou možnost a dočkali se trestu! MOUSSA MAREGA si naběhl na pěknou přihrávku z levé strany a prvním dotykem dopravil míč do sítě!

11

No a Portimonense mohlo jít do vedení! Casillas byl ven z branky, jenže dělovku z hranice pokutového území před prázdnou brankou zastavil obránce!

10

Felipe fauloval rozběhnutého Pedra Sá na vlastní polovině a daroval domácímu celku přímý kop ze zajímavé pozice. Casillas si už staví zeď.

9

Iván Marcano prošel s míčem u nohy až do pokutového území. Hostující obránce chtěl svůj neobvyklý výlet zakončit přihrávkou na malé vápno, jenže míč trefil hodně nečistě.

8

Po delší době se domácí fotbalisté podívali na polovinu Porta. Šoja Nakadžima se krásně otočil s míčem, ale nedokázal projít kolem dobře postaveného Marcana.

7

Porto zahrávalo úvodní rohový kop dnešního střetnutí. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Sérgio Oliveira, ale Lucas mu nedal prostor.

6

Yacine Brahimi se z pravého křídla prosmýkl až do pokutového území. Hostující záložník předkládal míč na malé vápno, jenže před Maregou zasáhl Lucas.

5

Yacine Brahimi si na polovině hrací plochy pokryl míč tělem a dotírající Emmanuel Hackman jej zatažením za dres poslal k zemi. Porto může nadále kombinovat.

4

Porto zahrávalo první přímý kop dnešního utkání. Jeho exekuce se chopil Héctor Herrera, jenže jeho vysoký centr skončil v rukavicích domácího brankáře.

3

Fabrício včasným skluzem zastavil akci Porta vedenou středem hrací plochy. Domácí fotbalista ale podle rozhodčího fauloval. Favorit může pokračovat v kombinaci.

2

Sérgio Oliveira se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku, když poslal jednoho z obránců k zemi zatažením za dres. Portimonense bude rozehrávat.

1

Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Porto se ihned vydalo do útoku. Yacine Brahimi chtěl uvolnit Maregu, ale Dener byl proti.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Portimonense SC: Ri. Ferreira – Hackman, Lucas, Macedo, Rú. Fernandes – Tabata, Ewerton, Dener, Pedro Sá – Nakadžima, Fabrício.
Náhradníci: C. Henriques – Rjuki, Pires, Manafá, Wellington, Marcel, Rafa Soares.

FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Dalot – Otávio, S. Oliveira, H Herrera, Brahimi – Marega, Tiquinho Soares.
Náhradníci: J. Sá – Hernâni, Ó. Torres, Paciência, Waris, A. André, D. Reyes.

Rozhodčí: de Sousa – Santos, Manso.
Vedoucí celek portugalské ligy dnes zajíždí na půdu desátého celku. Portimonense má však velké problémy v defenzívě a nejlepší útok soutěže by měl slabou obranu domácího celku hravě překonat. Porto má navíc na druhou Benficu dostatečný náskok, který dnes může ještě navýšit. Naopak na domácí celek se ze spodních pater tlačí hned tři týmy, které jej mohou poslat do dolní poloviny tabulky. Porto v minulém kole vyhrálo 3:1 na půdě Estorilu, zatímco Portimonense uspělo stejným výsledkem na hřišti Feirense.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z portugalské Primeira Ligy mezi Portimonense a FC Porto! Výkop je stanoven na 21:15.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

Portimonense SC – FC Porto

1:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 90+1. Lucas – 11. Marega, 17. Otávio, 45. Marega, 60. Tiquinho Soares, 67. Brahimi

Karty:   49. Fabrício (POO)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 23:19.

Portimonense SC: Ri. Ferreira – Hackman, Lucas, Macedo, Rú. Fernandes – Tabata, Ewerton, Dener (46. Wellington), Pedro Sá (69. Marcel) – Nakadžima, Fabrício (84. Pires).
Náhradníci: C. Henriques – Rjuki, Pires, Manafá, Wellington, Marcel, Rafa Soares.

FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Dalot – Otávio, S. Oliveira, H Herrera (62. Ó. Torres), Brahimi – Marega (70. Hernâni), Tiquinho Soares (72. Waris).
Náhradníci: J. Sá – Hernâni, Ó. Torres, Paciência, Waris, A. André, D. Reyes.

Rozhodčí: de Sousa – Santos, Manso