Menu

Fotbal

Belgická liga

KRC Genk – Royal Antverpy

4:0

konec (1:0)

23.02.2018, 20:30 • Luminus Arena, Genk • 28. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.96 3.51 3.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Thomas Buffel, přichází Edon Zhegrova.

89

89. Dieumerci NDONGALA - 4:0

89

Genk právě vstřelil branku!
Genk pokračuje v demolici soupeřovy obrany. Ta si za to teď může sama, protože zpětnou přihrávku zachytil DIEUMERCI NDONGALA, kličkou vyzrál na gólmana a pak balon pohodlně doklepl do prázdné brány. Jak snadné.

86

Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Stallone Limbombe, přichází Ivo Rodrigues.

86

Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Ruslan Malinovskyj, přichází Dries Wouters.

85

85. Nikolaos KARELIS - 3:0

85

Genk právě vstřelil branku!
Po třetím gólu už nemůže být o výhře KRC žádných pochyb. Maehle po pravém křídle táhl akci, při které adresoval přihrávku mezi dva bránící hráče. Tato dvojice si nedostatečně pokryla do předbrankového prostoru nabíhajícího NIKOLAA KARELISE.

80

Střídání v týmu KRC Genk: ovace publika si zaslouženě vychutnává Alejandro Pozuelo, stále se radujícího úspěšného střelce nahrazuje Siebe Schrijvers.

78

78. Alejandro POZUELO - 2:0

78

Genk právě vstřelil branku!
ALEJANDRO POZUELO si narazil míč s Ndongalou, vnikl do pokutového území a bez přípravy trefil levý spodní kout brány. Po této svižné kombinační souhře má Genk ještě výrazněji nakročeno k očekávanému vítězství.

72

Nesportovní chování a žlutá karta, kterou vidí Sambou Yatabaré (Royal Antverpy FC), který se z pro mě neznámého důvodu zlobil na pomezního arbitra. Nadávat rozhodčím se holt nevyplácí.

70

Dvacet minut před koncem mohlo být v Luminus Areně podruhé veselo. Gólovou příležitost si vypracoval Maehle (KRC Genk), který zpoza vápna o metr minul levou konstrukci brány.

67

Střídání v týmu Royal Antverpy FC: hřiště opustil Obbi Oularé, nový impulz má mužstvu dát Geoffry Hairemans.

59

Šplhnout si u trenéra chtěl Dieumerci Ndongala (KRC Genk), ale v souboji o míč to přehnal s důrazem a nakonec je z toho akorát žlutá karta.

51

Oslabení hosté vyrazili do protiútoku a Jackersovi přidělala vrásky na čele Limbombeho tvrdá rána od pravého okraje šestnáctky, kterou gólman musel nohou vykopnout.

46

Royal Antverpy FC během poločasové pauzy vystřídal: po změně stran na hřišti neuvidíme Jonathana Pitroipu, ale Williama Owusu Acheamponga.

37

37. Červená karta

37

Tři žlutá varování z úvodní čtvrthodiny nestačila, a tak přichází zasloužený trest. S důrazem to teď ale opravdu hodně přehnal Dylan Batubinsika (Royal Antverpy FC), nešetrným skluzem atakoval Ndongalu a byl vyloučen.

21

21. Dieumerci Ndongala (GNK)

21

Rozruch přinesla až akce Genku, při které se do palebné pozice dostal Ndongala. Gólman Bolat jeho ránu z pravé části šestnáctky vyškrábl konečky prstů nad břevno. Následuje roh.

12

Třetí žlutá karta během dvanácti minut. A pro stejný tým. Obbi Oularé (Royal Antverpy FC) v blízkosti půlící čáry doslova sestřelil běžícího Ndongalu.

8

Jonathan Pitroipa (Royal Antverpy FC) si na vlastní polovině velice důrazně vyšlápl na Buffela a stal se druhým karetně potrestaným hráčem zápasu.

5

5. Ruslan MALINOVSKYJ - 1:0

5

Genk právě vstřelil branku!
Suprově kopnutá standardka posílá favorita brzy do vedení. Přibližně tři metry od koncové čáry a okraje pokutového území se k balonu postavil RUSLAN MALINOVSKYJ a poslal ho nad gólmanem ke vzdálenější tyči. Skvělá trefa!

3

Sinan Bolat (Royal Antverpy FC) si před svou bránou v přerušené hře zjednával respekt příliš důrazně, a rozhodčí ho proto potrestal žlutou kartou.

KRC Genk – Royal Antverpy

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Malinovskyj, 78. Pozuelo, 85. Karelis, 89. Ndongala

Karty:   59. Ndongala (GNK) – 3. Bolat (ANY), 8. Pitroipa (ANY), 12. Oularé (ANY), 72. S. Yatabaré (ANY)   37. Batubinsika (ANY)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:7.

KRC Genk: Jackers – Nastić, Colley, Buffel (90. Zhegrova), Aidoo – Seck, Malinovskyj (86. Wouters), Pozuelo (80. Schrijvers), Maehle – Ndongala, Karelis.
Náhradníci: Coucke – Khammas, Wouters, Zhegrova, Déwaest, Samatta, Ingvartsen, Schrijvers, Uronen.

Royal Antverpy: Bolat – Jelle Van Damme, Bayal Sall, Arslanagic, Batubinsika – Haroun, S. Yatabaré, Siani, Pitroipa (46. Owusu Acheampong) – Limbombe (86. Rodrigues), Oularé (67. Hairemans).
Náhradníci: Ježina – Matheus, Rodrigues, Hairemans, Owusu Acheampong, Buta, De Laet.

Rozhodčí: Smet – Gilon, Vandecauter