Menu

Fotbal

Belgická liga

KRC Genk – Royal Antverpy

4:0

konec (1:0)

23.02.2018, 20:30 • Luminus Arena, Genk • 28. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.96 3.51 3.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Nesportovní chování a žlutá karta, kterou vidí Sambou Yatabaré (Royal Antverpy FC), který se z pro mě neznámého důvodu zlobil na pomezního arbitra. Nadávat rozhodčím se holt nevyplácí.

59

Šplhnout si u trenéra chtěl Dieumerci Ndongala (KRC Genk), ale v souboji o míč to přehnal s důrazem a nakonec je z toho akorát žlutá karta.

37

37. Červená karta

37

Tři žlutá varování z úvodní čtvrthodiny nestačila, a tak přichází zasloužený trest. S důrazem to teď ale opravdu hodně přehnal Dylan Batubinsika (Royal Antverpy FC), nešetrným skluzem atakoval Ndongalu a byl vyloučen.

12

Třetí žlutá karta během dvanácti minut. A pro stejný tým. Obbi Oularé (Royal Antverpy FC) v blízkosti půlící čáry doslova sestřelil běžícího Ndongalu.

8

Jonathan Pitroipa (Royal Antverpy FC) si na vlastní polovině velice důrazně vyšlápl na Buffela a stal se druhým karetně potrestaným hráčem zápasu.

3

Sinan Bolat (Royal Antverpy FC) si před svou bránou v přerušené hře zjednával respekt příliš důrazně, a rozhodčí ho proto potrestal žlutou kartou.

KRC Genk – Royal Antverpy

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Malinovskyj, 78. Pozuelo, 85. Karelis, 89. Ndongala

Karty:   59. Ndongala (GNK) – 3. Bolat (ANY), 8. Pitroipa (ANY), 12. Oularé (ANY), 72. S. Yatabaré (ANY)   37. Batubinsika (ANY)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:7.

KRC Genk: Jackers – Nastić, Colley, Buffel (90. Zhegrova), Aidoo – Seck, Malinovskyj (86. Wouters), Pozuelo (80. Schrijvers), Maehle – Ndongala, Karelis.
Náhradníci: Coucke – Khammas, Wouters, Zhegrova, Déwaest, Samatta, Ingvartsen, Schrijvers, Uronen.

Royal Antverpy: Bolat – Jelle Van Damme, Bayal Sall, Arslanagic, Batubinsika – Haroun, S. Yatabaré, Siani, Pitroipa (46. Owusu Acheampong) – Limbombe (86. Rodrigues), Oularé (67. Hairemans).
Náhradníci: Ježina – Matheus, Rodrigues, Hairemans, Owusu Acheampong, Buta, De Laet.

Rozhodčí: Smet – Gilon, Vandecauter