Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Vancouver Canucks

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

16.02.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.81 4.07 3.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:40

Ještě jednou vyloučení. První trest pro San Jose v utkání. Barclay Goodrow dostává dvě minuty za podražení. Canucks tak aspoň mohou mírně vylepšit skóre.

55:46

Po dlouhé době tu máme vyloučení. Hostující obránce Del Zotto dostává od rozhodčích menší trest za hákování a Canucks tedy v závěru čeká další komplikace.

52:33

52:33 Chris TIERNEY - 4:1

52:33

San Jose právě vstřelilo branku!
Vypadá to, že o vítězi utkání pomalu začíná být rozhodnuto. Domácí odskakují zpátky na rozdíl tří branek. A to navíc po moc pěkné akci. Střílenou nahrávku dostal předloženou do Nilssonova brankoviště CHRIS TIERNEY, jenž bez větších problémů sklepl kotouč za záda vancouverského gólmana. Tahle formace San Jose je dnes výborná, i díky ní Sharks vedou 4:1 Asistence: Brent Burns, Mikkel Boedker.

50:05

Goldobin a jeho další střela v tomto zápase. Nyní zůstal nikým nehlídaný mezi kruhy a Jones musel do rozkleku, aby tento pokus zastavil.

46:43

46:43 Daniel SEDIN - 3:1

46:43

Vancouver právě vstřelil branku!
Šance Canucks ještě žijí, je to znovu o dva góly. Zničehonic Vancouver vytvořil krásné přečíslení. Na konci celé akce stál útočník DANIEL SEDIN, který po nahrávce Thomase Vaneka dával do prázdné branky. Martin Jones už neměl šanci se přesunout ke své pravé tyči. Obrana San Jose dnes moc chyb neudělala, ale tenhle omyl byl náležitě potrestán. Asistence: Thomas Vanek, Henrik Sedin.

43:06

43:06 Marcus SÖRENSEN - 3:0

43:06

San Jose právě vstřelilo branku!
Blesk z čistého nebe, který právě udeřil do sítě Canucks. Sharks si zatím ve třetí třetině netvořili tolik velkých možností, ale přeci jen skórují a přidávají třetí gól. MARCUS SÖRENSEN využil momentu překvapení, zpoza pravého kruhu vystřelil zápěstím. A nádherně vymetl pravý horní růžek Nilssonova zařízení. Tohle bude pro Canucks psychicky už hodně těžké, ale času stále zbývá dost. Asistence: Justin Braun, Marc-Edouard Vlasic.

36:52

Znovu výborná práce Martina Jonese. Puk už byl skoro v brance, ale brankář San Jose ho ještě stačil zastavit, nejspíš hokejkou.

32:20

Kevin Labanc byl úplně sám před brankou, kde měl spoustu času. Možná až zbytečně moc. Tak dlouho míchal s pukem na hokejce, až zakončil jen do betonu Nilssona.

29:33

Bo Horvat se ocitl v obrovské šanci sám před brankovištěm. Chtěl Jonese překonat nad vyrážečkou, jenže gólman Sharks ho skvěle vychytal.

24:57

24:57 Brent BURNS - 2:0

24:57

San Jose právě vstřelilo branku!
Jak to může být jednoduché. Domácí hokejisté vyhráli vhazování v útočném pásmu, hned o pár okamžiků později skórovali. Vše měl na svědomí obránce BRENT BURNS, který svou pověstnou dělovkou domácí diváky opět nezklamal. Do kotouče se opřel bez přípravy a poslal jej přesně mezi betony brankáře Nilssona. Je dost možné, že ten toho moc neviděl, protože před ním stala skupinka hráčů. Pohledná trefa a San Jose vede 2:0. Asistence: Joakim Ryan, Logan Couture.

22:28

A znovu zásah pro domácího gólmana, tentokrát betonem. Potom se na druhé straně musel blýsknout Nilsson proti tutovce Karlssona, jenž před ním zůstal sám.

20:48

Sharks už se radovali z druhé branky v zápase, ale rozhodčí ukazuje, že puk nepřešel celým objemem brankovou čáru. Což je zjevné také z opakovaného záběru. Ale Kevin Labanc nebyl daleko.

16:25

San Jose Sharks si zahrají další přesilovou hru. Tentokrát proto, že je Edler vyloučený na dvě minuty za hákování. Bude tahle domácí početní výhoda o něco lepší?

08:41

08:41 Mikkel BØDKER - 1:0

08:41

San Jose právě vstřelilo branku!
Netrvalo to ani deset minut v první třetině a domácí mají na hokejkách náskok. A nutno dodat, že zasloužený, protože zatím měli více ze hry a tvořili si spoustu šancí. Chris Tierney pěkně zpracoval puk za brankou, počkal, pak našel před brankovištěm uvolněného spoluhráče. Byl jím útočník MIKKEL BOEDKER, jenž se trefuje ve druhém zápase v řadě. Canucks tak musejí velmi brzy dohánět ztrátu v SAP Center. Asistence: Chris Tierney, Jannik Hansen.

03:54

Hostující střídačka poslal do hry moc hokejistů a dostane trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Takže první přesilová hra v zápase pro San Jose Sharks. Trest odpyká Virtanen.

03:17

První opravdu velká možnost. Před Erikssonem se otevřela polovina prázdé branky, jenže útočník Kosatek ji nedokázal trefit přesně.

San Jose Sharks – Vancouver Canucks

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Bødker (Tierney, Hansen), 25. Burns (J. Ryan, Couture), 44. Sörensen (Braun, Vlasic), 53. Tierney (Burns, Bødker) – 47. D. Sedin (Vanek, H. Sedin)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, J. Ryan, Heed, Dillon, DeMelo, Burns – Meier, Pavelski, Donskoi – Couture, Labanc, Bødker – Tierney, Hansen, Goodrow – Sörensen, M. Karlsson.

Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Gudbranson, Edler, Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, B. Hutton – H. Sedin, D. Sedin, Vanek – Horvat, Boeser, Bärtschi – B. Sutter, Archibald, Eriksson – Dowd, Virtanen, Boucher.

Rozhodčí: Brenk, Dwyer – Nagy, Berg

Diváci: 17 274

Průběh zápasu
1. třetina
03:54 VAN 2 Virtanen, příliš mnoho hráčů
08:41 SJS 1:0 Bødker (Tierney, Hansen)
16:25 VAN 2 Edler, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
24:57 SJS 2:0 Burns (J. Ryan, Couture)
Po 2. třetině
3. třetina
43:06 SJS 3:0 Sörensen (Braun, Vlasic)
46:43 VAN 3:1 D. Sedin (Vanek, H. Sedin)
52:33 SJS 4:1 Tierney (Burns, Bødker)
55:46 VAN 2 Del Zotto, sekání
58:40 SJS 2 Goodrow, podražení
Konec