Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

GD Chaves – FC Porto

0:4

konec (0:2)

11.02.2018, 17:00 • Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, Chaves • 22. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 7.25 4.33 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Sérgio OLIVEIRA - 0:4

90+1

Porto právě vstřelilo branku!
SÉRGIO OLIVEIRA si naběhl uprostřed šestnáctky na jemný kolmý oblouček od Héctora Herrery a z voleje míč pravačkou napálil pod břevno!

82

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Pedro Tiba, přichází Platiny.

74

Pedro Tiba se krásnou zasekávačkou po kolmé přihrávce zbavil protihráče a zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné technické střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány!

73

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Jesús Manuel Corona, přichází Ricardo Pereira.

67

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Otávio, přichází Óliver Torres.

65

Chaves po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku, který zastavil ostrým skluzem Majeed Waris. Jasná žlutá karta poté, co protihráče sestřelil zezadu.

64

FC Porto podruhé v zápase orazítkovalo tyč, když tentokrát střela zpoza šestnáctky orazítkovala břevno! Čtvrtý gól FC Porta mohl vstřelit Majeed Waris.

62

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Moussa Marega, přichází Majeed Waris.

62

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Renan Bressan, přichází Stephen Antunes Eustáquio.

60

Tiquinho Soares si navedl míč v blízkosti šestnáctky na pravačku a krásnou přízemní střelou orazítkoval pravou tyč! Hattrick doslova visel ve vzduchu!

58

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Davidson, přichází Perdigao.

57

57. Moussa MAREGA - 0:3

57

Porto právě vstřelilo branku!
MOUSSA MAREGA si na právě straně šestnáctky vyměnil míč s jedním ze svých spoluhráčů, který mu ho krásně vrátil patičkou, a přízemní střelou pravačkou zamířil ke vzdálenější levé tyči! Porto vede už 3:0.

56

Maximiliano Pereira chtěl na pravém křídle u rohového praporku vybojovat míč, jenže ostrým skluzem zajel do Nikoly Marase a viděl žlutou kartu.

48

Renan Bressan se ve středu hřiště nádherně otočil s míčem a poté se protáhl mezi dvěma protihráči, následná přihrávka ale byla nepřesná. Domácí se k míči rychle vrátili a přišel faul, za který Otávio viděl žlutou kartu.

45

A další souboj posledních dvou jmenovaných hráčů. Jesús Manuel Corona unikal po levém křídle, kde ho ostrým skluzem sestřelil Renan Bressan a viděl kartu.

32

Tiquinho Soares si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku a z její levé strany posílal míč před bránu, kde mohl skórovat po zemi do prázdné brány Moussa Marega, jenže ležící Nikola Maras míč odvrátil na rohový kop!

28

28. Tiquinho SOARES - 0:2

28

Porto právě vstřelilo branku!
Maximiliano Pereira počkal na pravém křídle na vhodný okamžik pro centr a z místa poslal před bránu nádherný míč, do kterého se pohotově opřel TIQUINHO SOARES a pravačkou ho z voleje poslal k pravé tyči! Fantastický gól, po kterém má hostující útočník Porta zaděláno na hattrick.

23

23. Brankář José Sá a jeho fantastický reflexivní zákrok!

23

Matheus Pereira mohl odpovědět nádherným způsobem, když zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele a míč mířil do předního pravého horního rohu brány, jenže José Sá vytáhl spektakulární reflexivní zákrok, když během skoku ke své levé tyči míč jednou rukou vytáhl nad břevno!

21

Matheus Pereira byl na první pohled sražen v pokutovém území k zemi za rámcem pravidel, jenže penalta se nepískala a domácí útočník naopak viděl žlutou kartu za simulování.

15

15. Tiquinho SOARES - 0:1

15

Porto právě vstřelilo branku!
Porto vyrazilo do rychlého protiútoku a TIQUINHO SOARES po kolmé přihrávce do běhu z levé strany šestnáctky zamířil přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči! FC Porto vede po necelé čtvrthodině hry 1:0!

11

Domingos Duarte si zadělal na obrovské problémy, když po kolmé přihrávce Porta z poloviny hřiště nedokázal míč uvnitř pokutového území odkopnout do bezpečí a Tiquinho Soares z úhlu po kličce vybíhajícímu brankáři mířil po zemi do prázdné brány, jenže domácí obránce svou chybu napravil a míč odkopl před čárou do bezpečí!

2

Héctor Herrera napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné pohotové střele, která mířila pod břevno, jenže António Filipe vytáhl skvělý zákrok a vyrazil míč jednou rukou nad břevno!

GD Chaves – FC Porto

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 15. Tiquinho Soares, 28. Tiquinho Soares, 57. Marega, 90+1. S. Oliveira

Karty:   21. Matheus Pereira (CVS), 45. Bressan (CVS) – 48. Otávio (PRT), 56. Maxi Pereira (PRT), 65. Waris (PRT)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:23.

GD Chaves: Filipe – Paulinho, Maras, D. Duarte, Djavan – Melo, Tiba (C) (82. Platiny), Bressan (62. Eustáquio) – Matheus Pereira, Willian, Davidson (58. Perdigao).
Náhradníci: R. Nunes – Perdigao, Coelho, Jorginho, Eustáquio, Furlan, Platiny.

FC Porto: J. Sá – Maxi Pereira, Felipe, D. Reyes, Telles – J. M. Corona (73. R. Pereira), H Herrera (C), S. Oliveira, Otávio (67. Ó. Torres) – Marega (62. Waris), Tiquinho Soares.
Náhradníci: Casillas – Osorio, Brahimi, Ó. Torres, Paciência, Waris, R. Pereira.

Rozhodčí: Artur Soares Dias. Asistenti: Paulo Soares, Bruno Rodrigues. Čtvrtý rozhodčí: Pedro Campos