Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

Berani Zlín – HC Vítkovice Ridera

3:1

konec (2:1, 0:0, 1:0)

08.02.2018, 15:00 • ZS Luďka Čajky • 22. kolo • Vojtěch Jurák

59:37

Zlín právě vstřelil branku!
Zlínští se udrželi v útočném pásmu, vybojovali puk zpět a DOMINIK LUŽA jej poslal do prázdné branky Vítkovic. Domácí tým je tak velmi blízko vítězství. Asistence: Matěj Sebera a Jiří Suhrada.

58:49

Vítkovice to zkouší se šesti hráči v poli! Jejich branka je prázdná.

54:24

Fridrich dostal puk do volného prosturu před brankou a chtěl si kličkou potáhnou Kořénka. Zlínský brankář zastavil puk pravým betonem.

46:31

Fridrich v další dobré příležitosti. Přestože byl tísněn vracejícím se obráncem, dokázal se dostat do úniku a pokusil se o zakončení. Kořének mu však na poslední chvíli vypíchl puk a ihned jej zalehl. Vítkovický forward ale dnes hraje dobrý zápas.

44:43

Velké zmatky před zlínskou brankou. Kořének dobře přečetl hru a hokejkou zastavil přihrávku zpoza branky. Puk se však zamotal mezi bruslemi hráčů před brankovištěm a nikdo moc nevěděl, kde vlastně poskakuje. Pod tlakem hráčů nakonec vypadla branka ze svého ukotvení, na což rozhodčí musel reagovat přerušením hry.

30:05

Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Zlín – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kristek.

27:59

Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Lekeš – 2 min., hákování).

23:22

Pröschl nabral rychlost, zavezl puk do pásma a přihrávkou skrz brankoviště vybídl ke skórování najíždějícího Dvořáčka. Zlínský útočník však netrefil fuk ideálně, takže ho neusměrnil do sítě.

19:31

Zlín právě vstřelil branku!
Radost Vítkovic vydržela jen krátce, domácí si rychle berou zpět jednobrankové vedení. Trefil se JIŘÍ PODEŠVA a je to, jak se v hokejových kruzích říká, gól do šatny. Asistence: David Lekeš a Jiří Suhrada.

17:53

Vítkovice právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! PETR FRIDRICH zavezl puk podél mantinelu do útočného pásma, nic nevymýšlel a poslal kotouč na branku. Jeho střela přesně zapadla k pravé tyči zlínské klece, Kořének se natahoval, co to šlo, nakonec však na puk vyrážečkou nedosáhl . Asistence: Matěj Potočný a Marcel Kunc.

15:32

Hosté teď zatlačili svého soupeře v útočném pásmu. Zlínský brankář se měl co ohánět, aby udržel svůj tým ve vedení!

10:08

Zlín právě vstřelil branku!
Domácí se trefují ve vlastním oslabení! Tomáš Kristek dojel vyhozený kotouč a z rohu útočného pásma jej vrátil JIŘÍMU SUHRADOVI na modrou čáru. Zlínský obránce se neunáhlil, ale v klidu si najel do lepší střelecké pozice a přesným zakončením k tyči poslal Zlín do vedení. Asistence: Tomáš Kristek.

08:23

Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Pavlas – 2 min., sekání).

00:15

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Cubo – 2 min., podražení).

Berani Zlín – HC Vítkovice Ridera

3:1

konec (2:1, 0:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Suhrada (Kristek), 20. Podešva (Lekeš, Suhrada), 60. Luža (Sebera, Suhrada) – 18. Fridrich (Potočný, Kunc)

Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Holík, Suhrada, Jaroněk, Vítek, Janošek, Pavlas – Sebera, Podešva, Dvořáček, Pröschl, Lekeš, Luža, Sedláček, Dobiáš, Kristek, Kozubík.

HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Zapletal, Raška, Cubo, Smolka, Vacula, Kunc – Lednický, Fridrich, Ivan, Beránek, Bernovský, Kylnar, Konečný, Věntus, Potočný.

Rozhodčí: Vašíček – Wesley, Kociňák

Průběh zápasu
1. třetina
00:15 VIT 2 Cubo, podražení
08:23 ZLN 2 Pavlas, sekání
10:08 ZLN 1:0 Suhrada (Kristek)
17:53 VIT 1:1 Fridrich (Potočný, Kunc)
19:31 ZLN 2:1 Podešva (Lekeš, Suhrada)
Po 1. třetině
2. třetina
27:59 ZLN 2 Lekeš, hákování
30:05 ZLN 2 Zlín, příliš mnoho hráčů, odpyká Kristek
Po 2. třetině
3. třetina
59:37 ZLN 3:1 Luža (Sebera, Suhrada)
Konec