Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

7:0

konec (4:0)

04.02.2018, 15:00 • 23. kolo • Martin Doležal

Tipsport: 1.23 6.68 14.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Gonzalo HIGUAÍN - 7:0

83

Juventus právě vstřelil branku!
Máme tu hattrick! Bernadeschi vysunul do šestnáctky GONZALA HIGUAÍNA, jenž tentokrát nestřílel po zemi, ale lehkým dloubáčkem posunul balón za záda bezmocného brankáře.

74

74. Gonzalo HIGUAÍN - 6:0

74

Juventus právě vstřelil branku!
Demolice pokračuje. Domácí ukazují, jak je fotbal jednoduchý a krásný. GONZALO HIGUAÍN zůstal úplně sám za obranou soupeře. Dostal skvělou přihrávku, následně kličkou obehrál gólmana a s přehledem poslal balón do sítě.

62

62. Gonzalo HIGUAÍN - 5:0

62

Juventus právě vstřelil branku!
Krásná akce GONZALA HIGUAÍNA. Ten se obtočil kolem vlastní osy a následně z vápna poslepu usměrnil míč po zemi k protilehlé tyči.

38

38. Miralem PJANIĆ - 4:0

38

Juventus právě vstřelil branku!
Higuaín sklepl balón před pokutové území, kam si naběhl MIRALEM PJANIČ. Zmiňovaný hráč vypálil z voleje a balón se stočil k pravé tyči, kam se gólman natahoval jen marně

27

27. Sami KHEDIRA - 3:0

27

Juventus právě vstřelil branku!
Tak tohle už začíná zavánět debaklem. Obrana Sassuoala nechala za svými zády SAMIHO KHEDIRU, který upaloval sám na bránu. Ve vápně se prosadil s přehledem ranou po zemi a dává tak druhý gól během pouhých dvou minut.

25

25. Sami KHEDIRA - 2:0

25

Juventus právě vstřelil branku!
Podobná situace, jako u první branky. Nejprve velká šance, následný roh a opět gól. Sandro lehce protečoval balón na střed, kde číhal osamocený SAMI KHEDIRA. Ten již měl lehkou práci a z blízkosti usměrnil balón za záda bezmocného brankáře.

9

9. Aléx SANDRO - 1:0

9

Juventus právě vstřelil branku!
Z následného rohového kopu už jdou domácí do vedení. Po centru do šestnáctky, se nejlépe zorientoval ALEX SANDRO, který využil zmatků v defenzivně a z malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě.

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

7:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 9. Sandro, 25. S. Khedira (Sandro), 27. S. Khedira (Pjanić), 38. Pjanić, 62. Higuaín, 74. Higuaín, 83. Higuaín (Bernardeschi)

Karty:   32. Peluso (SAS), 86. Magnanelli (SAS)

Juventus FC: Buffon – De Sciglio, Rugani (46. Benatia), Chiellini, Sandro – S. Khedira (46. Sturaro), Pjanić, Matuidi (26. Marchisio) – Bernardeschi, Higuaín, Mandžukić.
Náhradníci: Szczęsny – Cuadrado, Sturaro, Asamoah, Dybala, Lichtsteiner, Höwedes, Rosseti, Marchisio, Bentancur, Benatia.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Lemos, Acerbi, Peluso – Missiroli, Magnanelli, Duncan – D. Berardi (59. Matri), Babacar (78. Ragusa), Politano (63. Biondini).
Náhradníci: Pegolo – Scamacca, L. Mazzitelli, Letschert, Cannavaro, Rogério, Biondini, Frattesi, Matri, Gazzola, Ragusa.