Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – CD Leganés

0:0

konec (0:0)

04.02.2018, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe • 22. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.03 3.25 4.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (13:51:51)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:20.
Je konec! Dnešní utkání končí bezbrankovou remízou! Na první šanci jsme čekali až do závěru prvního poločasu. Molina se dokázal otočit v pokutovém území, jenže těsně minul branku. Po přestávce mohlo Getafe strhnout vedení na svou stranu! Antunes z přímého kopu orazítkoval břevno. Z další akce Molina trefil jen vyběhnutého brankáře. A o minutu později právě Molina po rohovém kopu hlavičkoval do břevna.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Amrabat se v blízkosti rohového praporku natlačil před Suáreze. Hostující fotbalista chtěl odcentrovat, jenže patičkou vybojoval jen aut.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hosté mohli udeřit po rohovém kopu. Na vysoký centr si v pokutovém území naskočil Martín Mantovani, jenže od jeho hlavy se míč odrazil mimo tři tyče.

89

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Fayçal Fajr, přichází Gaku Šibasaki.

88

Loic Rémy se krátce po příchodu na hrací plochu zapojil do útoku. Nováček v domácím dresu si podle arbitra pomohl při zpracování rukou.

87

Vitorino Antunes poslal rozběhnutého soupeře ostrým zákrokem k zemi a dostává žlutou kartu.

86

Amrabat se tentokrát pokusil o překvapivou kličku, jenže při úkonu podklouzl a poroučel se k nohám svého strážce. Getafe bude vhazovat.

85

Nordin Amrabat si na polovině hrací plochy naběhl na vysokou přihrávku, jenže mu nevyšlo zpracování a míč mu uskočil do zámezí.

84

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jorge Molina, přichází Loïc Rémy.

82

Iván Cuéllar vyrazil s za míčem na hranici pokutového území. Domácí brankář si pro míč vyšplhal do vzduchu, ale při dopadu špatně došlápl a podlomil si kotník.

81

Miguel Ángel Guerrero si naběhl na dlouhou přihrávku mezi obránce, jenže si nepotykal se zpracováním a míč se odrazil k nohám obránce.

80

Ángel Rodríguez dotíral na statické obránce soupeře. Proti dvojice zadáků v zelených dresech však neuspěl a míč se odrazil do zámezí.

79

Rubén Pérez fauloval na polovině hrací plochy a daroval domácím fotbalistům balón. Getafe může rozjet kombinaci na polovině svého soupeře.

78

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází José Naranjo, přichází Nordin Amrabat.

Getafe CF – CD Leganés

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   55. Damián Suárez (GET), 87. Antunes (GET) – 14. Zaldúa (LGS), 26. Omar (LGS), 47. Naranjo (LGS), 62. Mantovani (LGS), 73. Cuéllar (LGS), 76. R. Pérez (LGS)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:20.

Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González, Antunes – Portillo, Fajr (89. Šibasaki), Arambarri, Ndiaye (71. Pacheco) – Á. Rodríguez, J. Molina (84. Rémy).
Náhradníci: E. Martínez – Cabrera, Šibasaki, Mora, Molinero, Pacheco, Rémy.

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Muňoz, Mantovani, Rico – Gumbau, Brašanac (63. R. Pérez) – Omar (46. El Zhar), Eraso, Naranjo (78. N. Amrabat) – Guerrero.
Náhradníci: Champagne – Tito, N. Amrabat, El Zhar, Beauvue, R. Pérez, Siovas.

Rozhodčí: Álvarez – Barranco, Méndez