Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

2:2

konec (1:0)

04.02.2018, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • 26. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.02 3.75 3.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Žlutou kartu dostává Emre Can (Liverpool FC).

90+5

90+5. Harry Kane (TOT) - 2:2

90+5

Tottenham právě vstřelil branku!
Jenže ani druhé vedení Liverpoolu nevydrželo, Tottenham v samotném závěru nastaveného času opět vyrovnává! HARRY KANE ukázal velké sebevědomí a vzal zodpovědnost znovu na sebe, tentokráte si ale počínal naprosto suverénně, když poslal Kariuse k opačnému kraji branky a rozjásal hostující lavičku.

90+4

90+4. Virgil van Dijk (LIV)

90+4

Na Anfield Road se v závěru tohoto mače dějí neskutečné věci. Po van Dijkově faulu na Lamelu, který ale pádu hodně přidal, nařizuje Jonathan Moss druhou penaltu pro Spurs.

90+2

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son, přichází Fernando Llorente.

90+1

90+1. Mohamed Salah (LIV) - 2:1

90+1

Liverpool právě vstřelil branku!
Závěr tohoto utkání je naprosto neuvěřitelný! Liverpoolští nejprve přišli o těsné vedení, před pár okamžiky bez úhony přestáli pokutový kop svého soupeře a nyní si berou ztracený náskok zpět. Hrdinou celého okamžiku se stal MOHAMED SALAH, který v šestnáctce předvedl svou neuvěřitelnou fazónu, když se díky šikovné kličce zbavil hned několika protivníků a poté ranou pod horní tyč nekompromisně překonal Llorise.

87

87. Harry Kane (TOT)

87

I mistr tesař se někdy utne. Harry Kane kopl penaltu přesně doprostřed branky, kde číhal připravený Loris Karius, který povedeným zákrokem rozjásal tribuny Anfield Road. Stále tak platí nerozhodný stav.

85

Harry Kane se po kontaktu s Kariusem v pokutovém území poroučel k zemi, Jonathan Moss proto nařídil pokutový kop. Hlavní sudí se ale poté vydal celou situaci konzultovat s kolegou na pomezí kvůli možnému ofsajdu, penalta se ale nakonec přeci jen bude kopat!

80

80. Victor Wanyama (TOT) - 1:1

80

Tottenham právě vstřelil branku!
Mauricio Pochettino může sám sebe považovat za génia, předchozí střídání mu totiž neuvěřitelným způsobem vyšlo a hosté deset minut před koncem vyrovnávají! Aktivní Christian Eriksen se dostal k dalšímu centru, který Karius s vypětím všech sil vyrazil mimo šestnáctku, načež se do něj z uctivé vzdálenosti opřel VICTOR WANYAMA, s jehož fantastickou dělovkou nemohl domácí brankář nic dělat.

79

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sidi Yaya Dembélé, přichází Victor Wanyama.

78

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází James Milner, přichází Joël Matip.

71

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Davinson Sánchez, přichází Érik Lamela.

69

Tohle bylo velice zbytečné. Trippierův pas odvrátil Lovren pouze ke z druhé vlny si nabíhajícímu Allimu, ten ale místo postupu vstříc brance soupeře divákům předvedl teatrální pád v pokutovém území. Jasná žlutá karta.

65

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Sadio Mané, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Georginio Wijnaldum.

58

Žlutou kartu dostává James Milner (Liverpool FC).

58

Tottenhamu se málem podařilo srovnat, tohle byla velká šance! Z ostrého úhlu se na Kariuse řítil Son Heung-min, domácí brankář ale díky včasnému výběhu zmenšil střelecký úhel a předvedl nejlepší zákrok tohoto utkání.

42

Žlutou kartu dostává Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC).

34

O chvíli později ale dostali domácí šanci na reparát a tentokráte si počínali už o poznání lépe. James Milner posadil svůj centr přesně na hlavu vytáhlého van Dijka, Hugo Lloris ale dobrým zákrokem podržel svůj tým.

19

Liverpool málem vedl už o dvě branky! Lví podíl na této krásné akci měl mladíček Alexander-Arnold, po jehož pasu nebezpečně pálil James Milner, jeho tečovaná rána ale nakonec zamířila těsně vedle vzdálenější tyče.

3

3. Mohamed SALAH - 1:0

3

Liverpool právě vstřelil branku!
Lepší vstup do zápasu si fotbalisté Liverpoolu asi nemohli přát, ani ne po třech minutách hry se totiž ujímají vedení! Nutno poznamenat, že domácím hodně pomohla chybující a zmatkující defenziva Spurs, jejíž zmar vyvrcholil Dierovou katastrofální malou domů. Míče se na to konto ujal MOHAMED SALAH, jenž svůj samostatný únik vstříc Llorisovi proměnil s naprostým přehledem, a připsal si tak už dvacátou branku v tomto ročníku Premier League.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. M. Salah, 90+1. M. Salah – 80. Wanyama, 90+5. Kane (pen.)

Karty:   42. Alexander-Arnold (LIV), 58. Milner (LIV), 90+6. Can (LIV) – 69. Alli (TOT)

Neproměněná penalta: 87. Kane (TOT), brankář Karius zneškodnil

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:9.

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, V. van Dijk, Lovren, Robertson – Can, Henderson (C) (65. Wijnaldum), Milner (78. Matip) – M. Salah, Firmino, Mané (65. Oxlade-Chamberlain).
Náhradníci: Mignolet – Wijnaldum, A. Moreno, Oxlade-Chamberlain, Ings, Solanke, Matip.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, D. Sánchez (71. Lamela), Vertonghen, Davies – Dier, M. Dembélé (79. Wanyama) – Eriksen, Alli, Son (90+2. F. Llorente) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Lamela, Wanyama, Moussa Sissoko, F. Llorente, Aurier, Winks.

Rozhodčí: Jonathan Moss – Eddie Smart, Andy Halliday

Diváci: 53 213