Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Kometa Brno – HC Vítkovice Ridera

7:2

konec (4:1, 1:1, 2:0)

01.02.2018, 17:45 • Nadstavba A • Matouš Vojáček (@vojacekmatous)

Tipsport: 1.45 5.0 4.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:06

Kometa právě vstřelila branku!
Tak ještě jeden gól do sítě Vítkovic. Vojtěch Střondala získal puk za brankou, všiml si dobře postaveného JANA SÜSSE před bránou. Střondala mu poslal přesnou přihrávku do hole, kterou Süss dokázal proměnit. Asistence: Vojtěch Střondala.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny i celého utkání.

51:37

Hosté jeli dva na jednoho, ale dobrý obranný zákrok znemožnil hostům skórovat.

47:57

Kometa právě vstřelila branku!
Pohledná situace končí dalším gólem v hostující brance. Daniel Kowalczyk dlouho váhal s rozehrávkou. Nakonec se rozhodl pro oblouček do středního pásma, ten si sklepl Matěj Novák. Ten si najel do pásma, puk dostal přes obránce na JAKUBA MATULU, jenž dokázal zavěsit nad lapačku Daňa. Asistence: Daniel Kowalczyk, Matěj Novák.

42:56

Domácí předvedli pěknou kombinaci, která však gólem neskončila, jením z důvodů bylo i držení protihráče od Šendery.

41:57

Holík předvedl úžasný zákrok, již se přesunoval k druhé tyči, ale Gřesík dostal puk do jízdy a z voleje posílal puk do odkryté brány. Domácí brankář se natáhl lapačkou a znemožnil skórovat hostujícímu útočníkovi.

37:24

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Vilček – 2 min., příliš mnoho hráčů).

32:17

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kunc – 2 min., příliš mnoho hráčů).

26:43

Kometa právě vstřelila branku!
Brno opět odskakuje na rozdíl tří branek. Jan Süss vybojoval vhazování. Puk přihrál na Radka Kučeříka, který ještě vybídl lépe postaveného MATĚJE SVOBODU. Ten se nerozpakoval a vypálil prudkou ránu a překonal hostujícího Daňa. Asistence: Radek Kučeřík, Jan Süss.

22:12

Vítkovice právě vstřelily branku!
Odražený puk od mantinelu se dostal na hokejku Michala Danga, který posunul puk blíže k bráně, kde stál TOMÁŠ VILČEK, jenž dokázal střelou zápěstím překonat Holíka. Asistence: David Zdeněk, Michal Dang.

19:54

Kometa právě vstřelila branku!
Vojtěch Střondala získal puk ve středním pásmu. Obkroužil hřiště a poslal puk do mezikruží. Zde stál MATĚJ SVOBODA, který zamířil přesně do levého horního rohu, kde Daňa neměl připravenou lapačku. Asistence: Vojtěch Střondala, Jan Süss.

18:45

Jakub Čejka nabral rychlost po pravé straně a dostal se spoluhráčem do situace dva na jednoho. Přihrávka od Čejky však byla příliš prudká na zpracování.

16:26

Kometa právě vstřelila branku!
Brno odskakuje na rozdíl dvou branek. Z rohu hřiště nahodil puk před bránu Radim Ferda. Do míst, kam letěl puk, si sjel JAKUB ČEJKA, který našel mezeru mezi betony hostujícího brankáře, ten byl zcela bez šance. Asistence: Radim Ferda, Petr Krejčí.

14:01

Kometa právě vstřelila branku!
Brno jde opět do vedení. V pravém rohu za brankou Vítkovic se sjelo několik hráčů. Puk získal Matěj Svoboda, který se rychle rozhlédl a všiml si volného DANIELA KOWALCZYKA. Ten si ještě udělal kličku na střed a střelou, nad levý beton, překonal Daňa. Asistence: Matěj Svoboda.

11:04

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice odpovídají na inkasovaný gól velmi rychle. Domácí útočník nejdříve málem vystihl rozehrávku hostů. Puk však nakonec doputoval k Davidu Zdeňkovi, který předal na Jozefa Baláže. Společně s ním se dostal do úniku dva na jednoho DOMINIK RAŠKA. Ten dostal puk na střed hřiště a nedal Holíkovi šanci. Asistence: David Zdeněk, Jozef Baláž.

08:21

Kometa právě vstřelila branku!
Brno jde do vedení před polovinou první třetiny. Petr Slabý přihrál puk z vlastní třetiny na útočnou modrou, kde stál Lukáš Frydrych. Ten si vjel do třetiny, všiml si najíždějícího JAKUBA MATULY, který si přijel blíž k bráně a vystřelil nechytatelně nad lapačku Daňa. Asistence: Petr Slabý, Lukáš Frydrych.

05:46

Brno si zahraje první přesilovou hru. Havlát se dostal s pukem do mezikruží. Střelu mu znepříjemnil Gřesík, který jej sekl přes hokejku.

HC Kometa Brno – HC Vítkovice Ridera

7:2

konec (4:1, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Matula (Frydrych, Slabý), 15. Kowalczyk (Svoboda), 17. Čejka (Ferda, Krejčí), 20. Svoboda (Střondala, Süss), 27. Svoboda (Kučeřík, Süss), 48. Matula (Novák, Kowalczyk), 60. Süss (Střondala) – 12. Raška (Baláž, Zdeněk), 23. Vilček (Dang, Zdeněk)

HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka "A", Slabý, Jurnečka, Kučeřík, Jeřábek, Kowalczyk, Mlčák – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň "A", Střondala, Čejka "C", Matula, Ferda, Frydrych, Krejčí, Kunc.

HC Vítkovice Ridera: Daňa (Juránek) – Klus, Ficek, Zdeněk, Šendera, Štěpánek "A", Kučera – Gřesík, Blaško, Vilček, Peterka, Baláž, Klíma, Spratek, Raška "C", Malát, Dang.

Rozhodčí: Přikryl – Komínek, Měkýš

Průběh zápasu
1. třetina
05:46 VIT 2 Gřesík, sekání
08:21 KOM 1:0 Matula (Frydrych, Slabý)
11:04 VIT 1:1 Raška (Baláž, Zdeněk)
14:01 KOM 2:1 Kowalczyk (Svoboda)
16:26 KOM 3:1 Čejka (Ferda, Krejčí)
19:54 KOM 4:1 Svoboda (Střondala, Süss)
Po 1. třetině
2. třetina
22:12 VIT 4:2 Vilček (Dang, Zdeněk)
26:43 KOM 5:2 Svoboda (Kučeřík, Süss)
32:17 KOM 2 Kunc, příliš mnoho hráčů
37:24 VIT 2 Vilček, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
42:56 VIT 2 Šendera, držení
47:57 KOM 6:2 Matula (Novák, Kowalczyk)
59:06 KOM 7:2 Süss (Střondala)
Konec