Menu

Hokej

Olympiáda dětí a mládeže

Olomoucký kraj – Hlavní město Praha

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

01.02.2018, 09:50 • Zimní stadion Choceň • O 5. - 6. místo • Petr Dejnožka

Souboj o konečnou pátou příčku sice začali lépe hráči z Prahy, kteří se ve druhé třetině dostali do vedení, v průběhu posledního dějství ale třikrát inkasovali a tím ztratili veškeré naděje. V turnaji tak končí šestí, pátá příčka patří Olomouckému kraji! (11:06:23)
Nejlepší hráči utkání:

Olomoucký kraj – Lukáš Kuncek
Hlavní město Praha – Michal Vitouch

Konec zápasu.

44:22

Puk za brankou Suchánka, Hlavní město Praha již ani nebude zkoušet odvolávat brankáře. O vítězi je rozhodnuto.

43:43

Maxim Brummel mohl snížit na rozdíl jediného gólu, Suchánek ale vyrážečkou vytěsnil jeho nadějné zakončení do bezpečí.

43:01

Rozběhly se poslední dvě minuty, Praha se ještě snaží nadechnout.

41:51

Definitivní razítko na olomoucké vítězství mohl, a dokonce si myslím, že měl, udělat Martin Ryšavý, který si najel před Krbečka, stáhl si kotouč do jeho protipohybu a následně bekhendem zakončoval do prázdné branky! Jakub Krbeček ale vytáhl skvělý zásah lapačkou, když mu kotouč doslova sebral z čepele!

40:42

Krbeček musí znovu zasahovat proti dorážkám olomouckého týmu, hra stále zůstane v obranné třetině Prahy.

39:32

Praha ve třetím dějství totálně odpadla a po třech brankách během třech minut, zdá se, nenajde další síly na zvrat ve skóre.

38:52

Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
Další nepřesnost v rozehrávce Prahy již Olomoučtí trestají! Přihrávku vystihl Fibirg, přihrál na brankoviště přesně na čepel LUKÁŠE KUNCKA, který si již věděl rady – 3:1! Asistence: Jiří Fibigr.

38:02

Stanislav Svozil předvedl skvělé čtení hry, když na útočné modré čáře zachytil rozehrávku soupeře, nakonec to ale přesným zakončením umocnit nedokázal.

37:00

Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
A na druhou branku nebylo potřeba dlouho čekat! Olomoučtí hokejisté otáčí skóre zápasu díky kvalitnímu tlaku do brankovišti, kotouč doslova za záda Krbečka dotlačil LUKÁŠ KUNCEK – 2:1! Asistence: Michal Šilhavý.

36:21

Olomoucký kraj nabitý nadšením po vyrovnávacím gólu se snaží otočit skóre zápasu, před obranou Prahy je ještě hodně práce.

35:11

Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
Dlouhá série Prahy bez inkasovaného gólu, která trvala více než 103 minut, končí! Na brankovišti se nejlépe zorientoval JAN KUČERA a v poklidu dorazil puk do prázdné branky Hlavního města Prahy – 1:1! Asistence: Jakub Zembol a Martin Ryšavý.

34:59

Jakub Zembol mohl deset minut před koncem vyrovnat stav utkání, před brankářem vyzkoušel bekhendové zakončení, jenže ležící beton brankáře Krbečka se mu přehodit nepodařilo!

33:59

Tlakem v útočném pásmu odpověděla pro změnu i Praha, její dlouhá kombinace v okolí branky ale k zakončení nevedla. Alespoň prozatím.

32:47

Olomoucký kraj přece jen zabral, ve třetím dějství se zatím hraje především před brankářem Krbečkem.

32:18

Přerušit tuto šňůru mohl Přecechtěl, jehož zakončení z mezikruží bylo na poslední chvíli přizvednuto až do ochranné sítě.

32:00

Výběru Hlavního města Prahy závěr turnaje vychází na jedničku, dohromady neinkasoval již 100 minut!

Olomoucký kraj – Hlavní město Praha

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Kučera (Zembol, Ryšavý), 37. Kuncek (Šilhavý), 39. Kuncek (Fibigr) – 23. Krupička (Adamec)

Olomoucký kraj: Suchánek (Zlatnický) – Šilhavý, Fibigr, Minařík, Zembol, Hrůzek, Kuncek, Kunst, Vyroubal, Přibyl, Ryšavý, Přecechtěl, Kubíček, Svozil (C), Havel, Štíbr, Kučera, Křivohlávek.

Hlavní město Praha: Krbeček (Liemann) – Straka, Václavík, Rulc, Hamara, Čech, Brummel, Š. Němec, R. Němec, Slavíček, Krupička, Šesták, Palát, M. Adam, Bucek, Broš, Daniel Král, Vitouch, Adamec (C), Ducháč

Rozhodčí: Vrba – Hrabal, Kalina

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
22:32 PHA 1 1 MIN. Straka, sekání
22:53 PHA 0:1 Krupička (Adamec)
Po 2. třetině
3. třetina
35:11 OLK 1:1 Kučera (Zembol, Ryšavý)
37:00 OLK 2:1 Kuncek (Šilhavý)
38:52 OLK 3:1 Kuncek (Fibigr)
Konec