Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Detva – HK 32 Liptovský Mikuláš

6:3

konec (1:1, 1:1, 4:1)

28.01.2018, 17:00 • Zimný štadión Detva • 41. kolo • Tomáš Lengyel (@TomiLengy) sk

Tipsport: 2.38 4.3 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Detva dosiahla v dnešnom súboji s Liptovským Mikulášom iba siedme víťazstvo v aktuálnej sezóne, keď sa tešila po výsledku 6:3. Úvodné dve tretiny boli vyrovnané, čo potvrdzovalo aj skóre. V prvom dejstve sa presadili Števuliak a Sitnikov, v prostrednej časti presne zakončovali Matúš Sukeľ a Murček. Záverečnú tretinu otvoril presný zásah Fekiača, no tentoraz dokázali rýchlo vyrovnať hostia zásluhou Matúša Sukeľa. Z remízového stavu sa však tešili iba chvíľu. Detva skórovala dvakrát v priebehu niekoľkých sekúnd vďaka Gašparovi s Murčekom a rozhodla duel vo svoj prospech. Poistku do prázdnej brány ešte pridal v závere Ščurko. Hokejisti Detvy zostávajú po dnešnom zápase na poslednom mieste s deväťnásťbodovou stratou na deviaty Liptovský Mikuláš. Manko Liptákov na ôsme Nové Zámky však stúplo na päť bodov. (19:40:47)

Koniec zápasu.

59:15

Matúš Sukeľ mohol streliť svoj dnešný tretí gól. Hosťujúci útočník zakončoval pohotovo spred brány, no chýbala mu presnosť aj razancia.

58:24

Liptáci dostávajú k dispozícii ďalšiu presilovku. Miroslav Macejko nedovolene držal protihráča a dostal dve trestné minúty.

57:57

Detva dala gól! Hokejisti Liptovského Mikuláša boli v presilovke aktívni, často strieľali, ale nedokázali prekonať pozorného Hacketta. Naopak, po naskočení z trestnej lavice získal puk LADISLAV ŠČURKO a zasunul ho do odkrytej siete. Asistencia: Martin Šimon.

56:50

Pavol Paukovček si zobral oddychový čas a potom odvolal brankára Hollého. Liptovský Mikuláš hrá v šestici proti štyrom hokejistom Detvy.

56:19

Matthew Hackett odolal tlaku hostí a potom sa strhla pred jeho bránou strkanica. Rozhodcovia opäť udeľovali tresty. Dve trestné minúty dostali Milý a Rapáč, takže je to klasická presilovka Liptákov.

55:47

Liptovský Mikuláš dostáva výhodu presilovky piatich proti trom. Dve trestné minúty dostal Ladislav Ščurko, ktorý hral so zdvihnutou hokejkou.

55:07

Domáci hokejisti hrajú veľmi obetavo a vrhajú sa do striel či prihrávok. Vďaka tomu odolávajú presilovke hostí.

54:53

Andrej Laco je späť na ľadovej ploche, takže Liptovský Mikuláš má k dispozícii skrátenú presilovku o jedného muža.

54:13

Presilovka domácich sa skončila. Filip Surovka vyprodukoval ofenzívny faul a dostal dve trestné minúty za seknutie.

54:10

Detva hrala presilovku o dvoch hráčov veľmi staticky a zbytočne váhala so streľbou. Medzitým sa vrátil na ľad Rudolf Huna.

52:53

Hostia si ešte viac skomplikovali situáciu. Po zlom striedaní hrali v pätici, takže si odpykajú dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.

52:34

Žilka vnikol do útočného pásma, jednou kľučku si vytvoril priestor na zakončenie spred brány, no hostí zachránil Juraj Hollý.

52:10

Detva bude hrať presilovku. Rudolf Huna urobil zbytočný útočný faul a inkasoval dve trestné minúty za hákovanie.

51:50

Liptáci prehrávajú o dva góly, a tak vsádzajú všetko na ofenzívu. Zatiaľ sú z toho prevažne brejky domáceho tímu.

51:00

Juraj Milý s Rastislavom Gašparom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ale v brejku si nedokázali vyhovieť.

50:20

Veľká šanca domáceho tímu. Martinovi Bellušovi vyšla individuálna akcia, po pravom krídle sa dostal až do tesnej blízkosti brány, no jeho strelu zastavil Juraj Hollý.

49:26

Michal Murček mohol skompletizovať hetrik. Útočník Detvy zostal voľný na ľavom kruhu a jeho strela švihom skončila na gólmanovi hostí.

48:55

Mohlo byť znížené. Nenápadné nahodenie Baču od modrej čiary sa zastavilo až na konštrukcii domácej brány.

48:09

Detva dala gól! Nováčik skóroval druhýkrát v priebehu niekoľkých sekúnd a vytvoril si komfortné vedenie. Martin Chovan našiel presnou prihrávkou voľného MICHALA MURČEKA, ktorý poslal puk strelou švihom do odkrytej siete. Asistencie: Martin Chovan, David Videlka.

47:56

Detva dala gól! Radosť hostí z vyrovnania trvala veľmi krátko. Nahodenie Miroslava Macejka síce neprešlo až na Hollého, ale puk zostal tesne pred bránkoviskom a RASTISLAV GAŠPAR ho dopravil do siete. Asistencia: Miroslav Macejko.

47:40

Matúš Sukeľ dnes ukazuje, že jeho nominácia na olympijský turnaj nebola náhodná. Útočník Liptovského Mikuláša dvakrát skóroval a udržiava svoj tím v boji o víťazstvo.

47:06

Liptovský Mikuláš dal gól! Hosťom vyšiel rýchly brejk a je zase vyrovnané. Patrik Koyš našiel v prečíslení dvoch proti jednému MATÚŠA SUKEĽA a ten jednoduchou kľučkou prekonal Hacketta. Asistencie: Patrik Koyš, Martin Kriška.

46:35

Reklamná prestávka v treťom dejstve prichádza už po necelých siedmich minútach. Vhod padla najmä trénerovi hostí Pavlovi Paukovčekovi.

45:54

Ak by dnes Liptovský Mikuláš prehral v Detve, jeho strata na ôsme miesto by sa zvýšila na päť bodov, pretože Nové Zámky zaznamenali víťazstvo proti Banskej Bystrici.

45:00

David Videlka predviedol sympatickú individuálnu akciu, zašiel za bránu a spoza nej sa snažil zasunúť puk za Juraja Hollého. Nakoniec sa mu to nepodarilo.

43:55

Nitriansky dostal puk na ľavý kruh, ale jeho strela bola slabučká a Matthew Hackett pohodlne zasiahol betónom.

43:22

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa v tretej tretine trápia. Zatiaľ im nevyšla ani jedna útočná akcia, čo budú musieť zmeniť, ak chcú zabodovať.

43:00

Rozhodcovia prerušili hru, pretože na ľade zostal ležať Juraj Milý. Domáci útočník však odišiel na striedačku po vlastných.

42:09

Detva dala gól! Domáci idú prvýkrát v dnešnom stretnutí do vedenia. FREDERIK FEKIAČ si počkal, kedy bude mať Hollý zakrytý výhľad a presnou strelou príklepom od modrej čiary napol sieť. Asistencie: Martin Belluš, Vitalij Sitnikov.

42:01

Hokejisti Liptovského Mikuláš vyhodili puk z vlastného obranného pásma na striedačku Detvy. Nasleduje vhadzovanie pred Jurajom Hollým.

41:16

Aktivita sa domácim vyplatila. Unavený Patrik Števuliak bol na ľade od úvodného buly v tretej tretine a podrazil prenikajúceho súpera.

40:59

Hostia sa dostali pod tlak aktívnych hráčov Detvy a radšej vyhodili puk cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie.

40:21

Patrik Števuliak zašiel za bránu Detvy a bol jemne atakovaný zozadu. Útočník Liptákov spadol, takže stratil puk.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Po štyridsiatich minútach je stav stále vyrovnaný, čo zodpovedá dianiu na ľadovej ploche. Liptáci zase krátko viedli, keď využili presilovku vďaka presnému teču Matúša Sukeľa, ale v závere tretiny opäť inkasovali. Z dorážky sa presadil Michal Murček a vyrovnal na 2:2.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:24

Detva dala gól! Hostí teraz môže mrzieť, že nedokázali dostať puk do útočného pásma v súlade s pravidlami. Po zakázanom uvoľnení nasledovalo vhadzovanie pred Hollým a domáci to využili. MICHAL MURČEK dobre sledoval odrazený puk, ktorý dopravil do siete. Asistencie: Miroslav Macejko, David Videlka.

39:08

Rudolf Huna prihrával spoluhráčovi na pravom krídle, ktorým bol Jakub Langhammer. Český útočník ale nezachytil puk a bol z toho icing.

38:39

Domáci hokejisti nevyužili presilovku po faule Langhammera a v závere prostredného dejstva majú minimum času na vyrovnanie.

37:27

Miroslav Macejko dostal prihrávku medzi kruhy, odkiaľ mohol vystreliť. Zostal však prekvapený situáciou a puk sa mu zamotal pod nohami.

36:39

Rozhodcovia museli od seba oddeľovať viacero hráčov, ktorí si menili názory za bránou hosti. Napokon vylúčili iba Jakuba Langhammera za držanie.

36:14

Martin Chovan sa ocitol v pozícii falošného útočníka pred bránou, kde nebezpečne tečoval puk. K úspechu mu chýbalo pár centimetrov.

35:27

Veľká šanca Detvy. Martin Belluš sa ocitol v samostatnom nájazde, zvolil kľučku do bekhendu, ale nedokázal zdvihnúť puk pod hornú žŕdku.

35:08

Urastený Ščurko si poradil s dvoma súpermi, udržal ich na chrbte, ale nemal dostatok síl na zakončenie spomedzi kruhov.

34:17

Liptáci potrebujú zabodovať naplno, pretože ich priamy konkurent v boji o postup do play-off dnes triumfoval. Nové Zámky doma prekvapivo porazili Banskú Bystricu.

33:40

Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia využili presilovku a dostávajú sa opäť do najtesnejšieho vedenia. Nahodenie Martina Krišku z pravej strany nasmeroval jemným tečom do siete MATÚŠ SUKEĽ. Asistencie: Martin Kriška, Patrik Koyš.

33:10

Patrik Koyš hľadal pred bránou voľného Jakuba Langhammera, ale ten nedokázal zasiahnuť puk. Domáci ho následne vyhodili do stredného pásma.

32:24

Michail Kuklev putuje na trestnú lavicu. Ruský obranca v domácom drese narazil na mantinel Jakuba Sukeľa, ktorý sa ťažko zdvíhal na nohy. K dvom trestným minútam inkasoval aj desiatku.

31:56

Puk opustil hraciu plochu po súboji v strede klziska. Nasleduje reklamná prestávka, ktorú tréneri využívajú na krátky pohovor s hráčmi.

31:06

Momentálne sledujeme veľké množstvo osobných súbojov, ktoré nevedú ku gólovým šanciam. Väčšiu útočnú snahu prejavujú domáci.

29:40

Videlka našiel prihrávkou naslepo medzi kruhmi voľného Ščurka, ktorého delovka smerovala iba tesne vedľa bránkovej konštrukcie.

28:58

Martin Belluš chcel nastreľovať puk spoza červenej čiary, ale ešte ju nepreťal, takže z toho bolo zakázané uvoľnenie.

27:57

Liptovský Mikuláš zvládol oslabenie pri vylúčení Rapáča. Domáci v nej boli blízko vedúceho gólu.

27:40

Šimon pohotovo zakončoval od modrej čiary, ale jeho príklep nemal dostatočnú razanciu. Juraj Hollý poľahky zasiahol.

26:57

Hostia zaútočili vo vlastnom oslabení. Kriška mal proti sebe posledného brániaceho hráča, ktorého trafil do nôh.

26:15

Po dlhšej debate hlavného rozhodcu s arbitrom obsluhujúcim video je jasné, že to gól nebol. Hollému určite odľahlo.

26:15

Juraj Hollý predviedol úspešný zákrok lapačkou po strele Belluša z ľavého kruhu, ale puk mu napokon vypadol a musel zo zase stiahnuť zo vzduchu. Je však možné, že prešiel cez bránkovú čiaru. To posúdi videorozhodca.

25:57

Detva bude hrať presilovku. Dve trestné minúty za podrazenie si odsedí Branislav Rapáč. Vzájomné tresty za hrubosť dostali Moravčík a Surový.

25:50

Maroš Surový zaútočil pri signalizovanom vylúčení hostí, z ľavého krídla nečakane vystrelil k bližšej žŕdke a takmer prekvapil Hollého.

25:12

Murček chcel pohotovo vystreliť od ľavého mantinelu, ale do jeho pokusu vložil hokejku obranca hostí, ktorý puk zblokoval na ochrannú sieť.

24:08

Rastislav Gašpar skúsil prekvapiť Juraja Hollého strelou zo záporného uhla. Gólman hostí nemal problémy.

23:00

Gachulinec vypálil prudko od modrej čiary. Juraj Hollý puk dobre videl a schoval ho do svojej lapačky.

22:27

Ladislav Ščurko mohol prihrávať spoluhráčom v rýchlom brejku, no zvolil individuálne zakončenie a z otočky trafil iba obrancu Nádašdiho.

21:39

Liptáci si nerozumeli v rozohrávke. Poslali puk zo stredného pásma až za bránu Hacketta a vyprodukovali zakázané uvoľnenie.

20:33

Ján Tabaček založil útok, prihral na pravé krídlo Jakubovi Langhammerovi, ale ten zvolil namiesto strely nepresnú prihrávku.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Doterajší priebeh duelu nenasvedčuje tomu, že sledujeme súboj posledného s predposledným. O niečo aktívnejšia bola Detva, ktorá však musela doťahovať jednogólové manko po presnom zásahu Števuliaka. V závere úvodnej tretiny ale využila presilovku zásluhou Sitnikova a vyrovnala na 1:1.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:41

Moravčík naskočil späť na hraciu plochu, takže domáci nevyužili klasickú presilovku o jedného hráča. Aj v nej však dokázali poriadne zovrieť svojho protivníka.

18:41

Detva dala gól! Domáci hokejisti zaslúžene vyrovnali stav stretnutia. V presilovke o dvoch hráčov si vytvorili obrovský tlak, ktorý vyvrcholil presným zásahom VITALIJA SITNIKOVA. Ruský útočník zužitkoval Ščurkovu prihrávku pred odkrytú bránu. Asistencie: Ladislav Ščurko, Martin Chovan.

17:41

Murček síce neskóroval, ale vypýtal si aspoň presilovku, ktorá bude napokon dvojnásobná. Rozhodcovia potrestali Moravčíka a Richarda Rapáča dvoma minútami za podrazenie.

17:07

Obrovská šanca Detvy. Michal Murček sa dostal do tesnej blízkosti brány, položil si Juraja Hollého, ale ten na viackrát dokázal zabrániť puku v ceste do siete.

16:14

Jakub Nemec využil voľný priestor na modrej čiare a príklepom ohrozil domácu bránu. Matthew Hackett mal jednoduchú prácu.

15:30

Vyskoč v snahe rozohrať puk z obranného pásma trafil iba hráča Liptovského Mikuláša a od neho sa odrazil na domácu striedačku.

14:48

Po strelenom góle sa Liptáci stiahli do obrany. Trpezlivo vyčkávajú v strednom pásme a snažia sa eliminovať snahu domácich.

13:45

Martin Chovan podporil ofenzívu, dostal prihrávku v prečíslení dvoch proti jednému, ale v rýchlosti nedokázal presnejšie namieriť.

13:20

Na opačnom konci klziska pohrozil Videlka, ktorý zblízka trafil iba žŕdku. Následne prihrával pred odkrytú bránu Ščurkovi, ale ten nemohol zakončovať.

12:40

Andrej Laco si urobil priestor na pravom krídle a z ostrého uhla ohrozil Matthewa Hacketta. Kanadský brankár puk iba vyrazil.

11:50

Hokejisti Detvy po inkasovanom góle kontrolujú puk a snažia sa dostať do útočného pásma. Zatiaľ im to nevychádza podľa predstáv.

10:42

Liptovský Mikuláš dal gól! Rudolf Huna sa skúšal natlačiť spoza brány pred Hacketta, ale domáci mu v tom zabránili. Puk sa však odrazil na hokejku PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý namieril švihom nechytateľne do ľavého horného rohu. Asistencia: Rudolf Huna.

10:00

Dostali sme sa presne do polovice úvodnej tretiny. Zatiaľ sledujeme zaujímavý hokej, oba tímy mali šance na skórovanie, no stav zostáva bezgólový.

09:15

Ladislav Ščurko si odsedel dve minúty na trestnej lavici a zapojil sa späť do hry. Detva hrá v pätici.

09:00

Liptáci zaváhali v rozohrávke a nechali puk tesne za modrou čiarou. Surovka preto vnikol do útočného pásma z ľavého kruhu strieľal švihom.

08:15

Tutovka hostí. Jakub Langammer zostal zabudnutý pred domácou bránou, vypýtal si prihrávku presne na hokejku, ale zblízka nečakane prestrelil.

07:49

Martin Chovan sa vrátil späť na hraciu plochu. Detva prežila najhoršie, ale stále sa musí brániť pri vylúčení Ščurka.

07:15

Ladislav Ščurko v brejku neskóroval a pri návrate do defenzívy fauloval. Dostal dve trestné minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.

07:00

Gólové príležitosti na oboch stranách. Najskôr zblízka nebezpečne dorážal Langhammer po Tabačkovej strele a hneď z protiútoku zakončoval v brejku dvoch proti jednému Ščurko.

06:33

Puk sa dostal mimo hracej plochy. V súboji sa odrazil od Ladislava Ščurka, takže nasleduje vhadzovanie po ľavici Hacketta.

05:49

Prvé vylúčenie dnešného zápasu. Domáci obranca Martin Chovan dostal dve trestné minúty za držanie.

05:17

Langhammer vyhral buly priamo za seba na pripraveného Hunu, ktorý ihneď strieľal švihom. Hackett úspešne zasiahol betónom.

04:58

Maroš Surový dobre sledoval odrazený puk v útočnom pásme, ocitol sa voľný medzi kruhmi, ale jeho strela švihom bola zblokovaná na ochrannú sieť.

04:06

Mezovský sa oprel do puku od modrej čiary. Jeho príklep bol dostatočne razantný, ale smeroval iba do lapačky Hacketta.

03:21

Lukáš Paukovček mal pred sebou otvorený priestor v strednom pásme a mohol vytvoriť brejk štyroch proti dvom. Puk však nepochopiteľne prenechával kolegom, ktorí to neočakávali.

02:46

Edmund Piačka vystrelil švihom z pravého krídla, ale našiel iba pripraveného Juraja Hollého, ktorý má v úvode stretnutia dostatok práce.

02:10

Domáci hokejisti nevyužili prečíslenie dvoch proti jednému. Ščurko nedokázal z ľavej strany prihrať voľnému Videlkovi pred bránou.

01:42

Veľká šanca Detvy. Po vhadzovaní sa dostal odrazený puk presne na hokejku voľného Murčeka, no ten namieril iba do hrude Juraja Hollého.

01:37

Patrik Koyš už mal napriahnuté na ľavom krídle, ale v zakončení ho zastavil čiarový rozhodca, ktorý videl ofsajd.

01:20

Juraj Hollý si pripísal prvý úspešný zákrok, keď schoval v lapačke nahodenie Juraja Milého a prerušil hru.

00:57

Rudolf Huna spadol na modrej čiare a zabránil svojim spoluhráčom v postupe do útočného pásma. Hostia odišli striedať.

00:16

Liptáci vyhrali úvodné buly, ale rýchlo odovzdali puk svojmu súperovi. Hostia nastúpili v červených dresoch, domáci v žlto-čiernej kombinácii.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC 07 Detva: Hackett – Mar. Chovan, Kuklev, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Macejko, D. Jendroľ, Vyskoč – Belluš, Surovka, Sitnikov – Milý, Gašpar, Žilka – Videlka, Murček, Ščurko – Surový, Jakubík, Piačka.

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Nemec, Tabaček, Moravčík, Suchý, Nádašdi, Mezovský, Bača, Nitriansky – Rud. Huna, Langhammer, Števuliak – B. Rapáč, Paukovček, R. Rapáč – Kriška, M. Sukeľ, Koyš – Laco, Uhrík, J. Sukeľ.

Rozhodcovia: Fridrich, Siegel – M. Korba, Kaspar.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vítame vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 41. kola Tipsport Ligy. Posledná Detva privíta na domácom ľade predposledný Liptovský Mikuláš, ktorý bojuje o postup do play-off.

Detva figuruje od začiatku nového ligového ročníka na poslednej desiatej pozícii. V 42 zápasoch nazbierala iba 21 bodov a má najhorší útok aj najslabšiu defenzívu, o čom svedčí nepriaznivé skóre 79:157. Nováčik dosiahol v doterajšom priebehu sezóny iba šesť víťazstiev a momentálne ťahá šnúru štyroch duelov bez získaného bodu. Zverenci Ivana Dorniča potrápili viacerých favoritov, ale Košiciam podľahli 3:4, Novým Zámkom 0:2, Zvolenu 3:6 a naposledy Nitre 2:3.

Liptovský Mikuláš sa aktuálne nachádza na deviatej priečke, ktorá mu nezaručuje účasť vo vyraďovacej časti. V 42 stretnutiach získal 43 bodov so skóre 93:115. Liptákov trápi najmä ofenzíva, dávajú málo gólov a často prehrávajú najtesnejším spôsobom. Naopak, pri pohľade na počet inkasovaných gólov sú spolu s Popradom a Nitrou štvrtí najlepší v celej súťaži. Mužstvo pod vedením Pavla Paukovčeka prehralo pred týždňom v dôležitom dueli proti Novým Zámkom tesne 2:3 a prepustilo tomuto tímu miesto v prvej osmičke. V piatok však Liptovský Mikuláš doma prekvapivo porazil Zvolen 4:3 a udržiava sa v kontakte s Novozámčanmi.

Detva odohrala s Liptovským Mikulášom v aktuálnej sezóne štyri vzájomné zápasy, no uspela iba v tom ostatnom. 30. decembra vyhrala na Liptove futbalovo 1:0. V predchádzajúcich dueloch však podľahla tomuto súperovi doma 0:1 a 1:5 a vonku 2:6.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Detva – HK 32 Liptovský Mikuláš

6:3

konec (1:1, 1:1, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Sitnikov (Ščurko, Chovan), 40. Murček (Macejko, Videlka), 43. Fekiač (Belluš, Sitnikov), 48. Gašpar (Macejko), 49. Murček (Chovan, Videlka), 58. Ščurko (Šimon) – 11. Števuliak (Huna), 34. Sukeľ (Kriška, Koyš), 48. Sukeľ (Koyš, Kriška)

HK Detva: Hackett – Mar. Chovan, Kuklev, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Macejko, D. Jendroľ, Vyskoč – Belluš, Surovka, Sitnikov – Milý, Gašpar, Žilka – Videlka, Murček, Ščurko – Surový, Jakubík, Piačka.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Nemec, Tabaček, Moravčík, Suchý, Nádašdi, Mezovský, Bača, Nitriansky – Rud. Huna, Langhammer, Števuliak – B. Rapáč, Paukovček, R. Rapáč – Kriška, M. Sukeľ, Koyš – Laco, Uhrík, J. Sukeľ.

Rozhodčí: Fridrich, Siegel – M. Korba, Kaspar

Průběh zápasu
1. třetina
05:49 DTV 2 Chovan, držení
07:15 DTV 2 Ščurko, vysoká hůl
10:42 LMI 0:1 Števuliak (Huna)
17:41 LMI 2 Moravčík, podražení
LMI 2 Rapáč, podražení
18:41 DTV 1:1 Sitnikov (Ščurko, Chovan)
Po 1. třetině
2. třetina
25:57 LMI 2 Rapáč, podražení
LMI 2 Moravčík, hrubost
DTV 2 Surový, hrubost
32:24 DTV 2+10 Kuklev, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku
33:40 LMI 1:2 Sukeľ (Kriška, Koyš)
36:39 LMI 2 Langhammer, držení
39:24 DTV 2:2 Murček (Macejko, Videlka)
Po 2. třetině
3. třetina
41:16 LMI 2 Števuliak, podražení
42:09 DTV 3:2 Fekiač (Belluš, Sitnikov)
47:06 LMI 3:3 Sukeľ (Koyš, Kriška)
47:56 DTV 4:3 Gašpar (Macejko)
48:09 DTV 5:3 Murček (Chovan, Videlka)
52:10 LMI 2 Huna, hákování
52:53 LMI 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Laco
54:13 DTV 2 Surovka, sekání
55:47 DTV 2 Ščurko, vysoká hůl
56:19 DTV 2 Milý, hrubost
LMI 2 Rapáč, hrubost
57:57 DTV 6:3 Ščurko (Šimon)
58:24 DTV 2 Macejko, držení
Konec