Menu

Hokej

Reprezentace do 16 let

Česko – HC Dynamo Pardubice

7:4

konec (3:0, 1:2, 3:2)

22.01.2018, 16:00 • Zimní stadion Čáslav • Martin Voltr

Střely na branku:

Česko – 27 (11, 7, 9)
Pardubice – 41 (11, 20, 10) (20:35:28)
To byla divočina! Viděli jsme celkem jedenáct gólů, českým reprezentantům vynesla vítězství 7:4 větší efektivita v zakončení.

Zítra tady druhá parta šestnáctky sehraje druhý duel, tentokrát proti starším dorostencům Liberce. Já se s vámi budu z krásného zimáku v Čáslavi znovu těšit na počtenou!

Konec zápasu.

59:55

Aspoň Ondřej Rohlík z toho mohl vytěžit symbolické snížení, jenže v samostatném úniku napálil puk nad branku.

59:25

Pardubický gólman znovu spěchá na střídačku, takže hosté hrají "power-play" pět na pět!

59:04

Power-play je power-play, ale sedm hráčů na ledě je prostě moc. Takže Dynamo bude hrát ve čtyřech. Celkem rozdíl... Menší trest odpyká Šimon Marha (PCE).

58:45

A znovu se Luža postaral o vyvezení, tohle už Pardubicím na vyrovnání rozhodně nevyjde.

58:13

Češi zatím drží kotouče od své branky, nyní ho dostal do středního pásma Dominik Luža.

57:38

Pardubice hrají v šesti bez brankáře!

56:59

Tomáš Zeman samozřejmě patří mezi ty nejobdařenější hráče Pardubic, aspoň tedy pokud mluvím o hokejových dovednostech. Svůj slalom zakončil prudkou švihovkou, kterou lapil Pavel Čajan.

56:20

Zakázané uvolnění hostů vrací hru k Ondřeji Baťkovi.

56:02

Dynamo se ještě nevzdává, zblokovaná střela jednoho z útočníků skončila v ochranné síti.

55:18

Česko právě vstřelilo branku!
Tak tohle už se bude pardubickým dorostencům dotahovat těžko. SEBASTIAN MALÁT dostal přihrávku zpoza branky, do puku se opřel z první a nekompromisně rozvlnil síť v bližším rohu – 7:4! Asistence: Michal Simon, Jan Jušta.

54:59

Filip Koffer znovu vykroužil oblouk z pravé strany před branku, ale tentokrát neměl zdaleka tolik místa a skončil na ledě, zatímco puk v Čajanově lapačce.

54:27

Skákavý kotouč se přece jenom nakonec dostal k volnému Máchovi, než ho ale zpracoval, už vyjel ze střeleckého úhlu. Proto aspoň hledal Lužu, tomu však Pardubičtí zablokovali hokejku.

53:58

Jejich přejezd do útočné třetiny končí ofsajdem. Čas teď hraje pro národní výběr, který stále drží dvoubrankový náskok.

53:47

Na druhé straně zablokoval Tobiášovu střelu Filip Kovář a Češi dostali hru z pásma.

53:08

Pavel Novák se vydal s pukem od mantinelu, mezi kruhy zvolil pěknou otočku, pak ale pardubickou klec přestřelil. Připomínám, že má šanci na hattrick.

52:50

Další kotouč skončil na pardubické střídačce hned vedle hlavního kouče Michala Mikesky.

52:41

Jeden z českých hráčů zasáhl puk vysokou hokejkou, vhazuje se tak po levé ruce Pavla Čajana.

52:23

Východočeši hrají v plném počtu, s oslabením si poradili bez výraznějších problémů.

51:38

Jakub Naar si teď bohužel pro Čechy vůbec nevšiml volného Sebastiana Maláta na druhé straně, naopak zaváhal a svůj tým tím vystavil signalizovanému ofsajdu.

51:03

Joshua James Mácha možná ještě mohl hledat lépe postaveného spoluhráče před brankou, ale vzal to na sebe a Baťkova lapačka byla rychlejší.

50:06

Odměnou je mu početní výhoda. Šimon Marha (PCE), syn známého Josefa Marhy, si odpyká menší trest za sekání.

49:57

Kremláčkovu nabídku před brankou netrefil Tomáš Urban, každopádně národní celek se zase chopil aktivity.

49:13

Na druhé straně dostal puk do pardubické klece Vojtěch Jiruš, ale česká radost byla předčasná. Rozhodčí totiž v ten moment pískal Zajíčkovo postavení v brankovišti.

48:22

Dynamo právě vstřelilo branku!
Přestřelka pokračuje a teď poprvé v zápase inkasuje i Čajan! Nádhernou akci vystřihl ze svého repertoáru FILIP KOFFER. Na pravý kruh dostal přihrávku od Daniela Hledíka, krásně se zbavil klekajícího soupeře a pak z úhlu zvedl puk do bližšího růžku. Ještě to bude drama – 6:4! Asistence: Daniel Hledík, Tomáš Jelínek.

47:58

Škoda pro českou reprezentaci, že nabídka na Dominika Lužu nebyla o trochu přesnější. Před Baťkem by byl naprosto sám.

46:47

Ivo Lekeš má drobný problém s výstrojí, podle všeho s betonem. Proto se do české branky vrací Pavel Čajan.

46:47

Dynamo právě vstřelilo branku!
Zatím dneska pardubičtí starší dorostenci moc štěstí na své straně neměli, až teď se k nim trochu přiklonilo. Michalu Trejbalovi v přečíslení dva na jednoho sklouzl puk z hokejky, přesto ho pak zadovkou zvládl poslat na RADKA ŠÍRA. Ten byl sám trochu překvapený, že přihrávku český bek nezastavil, nicméně bleskové zakončení propasíroval za Lekeše – 6:3! Asistence: Michal Trejbal.

46:09

Ondřej Batěk teď roztleskal přítomné diváky, když lapačkou efektně zastavil střelu Tomáše Urbana z levé strany. Jinam to zkoušet nemohl a pardubický brankář byl pozorný.

45:53

Pořád čekám, kdy se v souboji potkají Rohlík se Slaninou. To by byla hodně gurmánská záležitost.

45:20

Dynamo mohlo nepříznivý stav zase snížit, na Lekeše uháněl Ondřej Rohlík, ale puk za čáru neprotlačil. Stejně tak ze dvou dorážek ani Ondřej Tobiáš.

44:32

Česko právě vstřelilo branku!
Wow, tak tohle byla velká paráda! DOMINIK LUŽA pronikal k pardubické brance, ale na zádech měl pověšeného obránce. I jednou rukou ale zvládl puk neuvěřitelně poslat pod Baťkovým tělem do sítě – 6:2! Asistence: Joshua James Mácha, Vladimír Kremláček.

43:10

Česko právě vstřelilo branku!
Reprezentanti zkraje třetí třetiny zase navyšují náskok a dávají najevo, že vítězství nechtějí pustit. Kryštof Lang přenechal kotouč VOJTĚCHU JIRUŠOVI, který si ho stáhl na bekhend a pak krásně zamířil do bližšího růžku – 5:2! Asistence: Kryštof Lang, Jakub Zajíček.

41:52

Robin Kaplan, jenž hraje ve čtvrtém útoku Dynama, přijel na zápas ze Šumperka. Dnes se tak na ledě potkává se svým parťákem Joshuou Jamesem Máchou, ovšem mimořádně proti sobě stojí coby soupeři. Oba patří mezi nejproduktivnější hráče extraligy mladšího dorostu.

40:54

Tomáš Urban se ještě vracel z útočné třetiny, takže když Joshua James Mácha přejel modrou čáru, zastavil ho ofsajd.

40:40

V rychlém sledu se do hry vrátili oba vyloučení hokejisté, takže budeme zase sledovat hru v pěti na obou stranách.

40:28

Česká přihrávka zpět na modrou čáru vyskočila z útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Česká reprezentace se dostala už do čtyřbrankového vedení, ale hned po střídání brankářů se už Dynamo zcela zaslouženě vrátilo do zápasu. Východočeši jsou lepším týmem, byť v závěru třetiny už národní výběr hru zase vyrovnal. Tak uvidíme, jak to dopadne.

Třetí třetina začne přibližně v 17:30.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Přečíslení dva na jednoho zakončoval reprezentační bek Jakub Naar. Ondřej Batěk bleskově zasáhl vyrážečkou!

39:15

Elitní útočné dvojici hostů Koffer – Zeman útok nevyšel, zkusí to Češi.

38:37

Tomáš Jelínek (PCE) zatáhl za záchrannou brzdu, hrozící český brejk zastavil nedovoleným bráněním, když svému soupeři vysekl hokejku. 4 na 4.

38:29

Jen co Hampl naskočil do hry, přichází další vyloučení. Jan Jušta (CZE) je vyloučen za hákování. Předešlé oslabení zvládli Češi výtečně, tak uvidíme, co teď.

37:52

A znovu čeští mladíci vypíchli kotouč dopředu, hnal se za ním Joshua James Mácha, jenž znepříjemňoval soupeřům rozehrávku.

37:24

Kotouč letí ven z pásma, přesilovka Dynama je v polovině.

37:03

Hokejisté v červených dresech se osvobodili, nyní už se znovu brání kombinujícímu pardubickému pětiúhelníku.

36:23

Jan Hampl (CZE) je vyloučen za krosček.

36:15

Tomáš Zeman se už chystal dorazit za čáru střelu Tomáše Hledíka, kterou zastavila tyč. V poslední chvíli ho ale k ledu srazil jeden z Čechů, což byla v dané situaci záchrana od třetího gólu.

35:29

Kotouč vylétl mimo kluziště a Češi si mohou odpočinout. Jejich hlavním úkolem teď bude do přestávky neinkasovat další gól, to by už bylo kritické.

34:54

Michal Trejbal se marně natahoval po kotouči před odkrytou českou klecí poté, co národní tým chyboval v rozehrávce. Pardubice teď nemají trvalý tlak, ale z protiútoků tlačí na liknavou obranu.

34:11

A teď přišla ještě větší možnost Dynamáků. Zdeněk Pavlík narýsoval pas na rozjetého Šimona Marhu, který se mohl Lekeše zeptat, kam to chce. Brankář mu ale zmenšil úhel a puk nepustil!

33:27

Smolný start pro Iva Lekeše mohl mít pokračování, uháněl na něj osamocený Robin Kaplan. Českého gólmana ale napálil do masky.

32:21

Dynamo právě vstřelilo branku!
A je to skutečně tady! Pardubice se dočkaly další odměny a bleskově dramatizují zápas! Reprezentanti na jejich kombinaci nedokázali zareagovat a Tomáš Zeman pak posílal kotouč před branku. Tam ho sice nikdo netrefil hokejkou, ale JAKUB HELIGR to zvládl fotbalovou patičkou! Gól platí a je to už jen 4:2. Asistence: Tomáš Zeman.

32:01

Nyní mají přiležitost na druhou branku, dostávají přesilovku. Jakub Zajíček (CZE) si odpočine za nedovolené bránění.

31:49

Nyní už se čeští reprezentanti osmělují. První branka Pardubic byla zasloužená, tak uvidíme, zda budou hosté pokračovat trpělivě dál.

30:09

Dynamo právě vstřelilo branku!
No tak tohle bylo hodně rychlé. Lekeš poprvé inkasuje už po 13 sekundách pobytu na ledě! Petr Antoníček vyslal do brejku ONŘEJE TOBIÁŠE, který dostal rameno před svého soupeře. Na zakončení neměl moc místa, ale puk zvládl poslat po ledě s milimetrovou přesností ke druhé tyčce – 4:1! Asistence: Petr Antoníček.

29:56

Očekávané střídání brankářů přichází i na druhé straně. Liberecký Pavel Čajan prokázal, proč je v reprezentaci, nyní tenhle úkol čeká zlínského Iva Lekeše.

29:42

Skvělý Pavel Čajan stále drží čisté konto, střelou z první mířenou mezi betony si na něj nepřišel ani Tomáš Zeman!

29:12

Víceméně trvalá územní převaha Dynama dál pokračuje, má jen krátké přestávky. Nyní si to do brankoviště namířil tuším Ondřej Rohlík a ze vzduchu dorážel Ondřej Tobiáš, ale vedle.

28:22

Češi se osvobodili tak, že Sebastian Malát ujížděl dopředu po levé straně sám. Batěk ale tak rychle první gól inkasovat nechtěl.

27:05

Smolař Radek Šír podruhé v prostřední třetině trefuje českou tyčku!

26:32

Pardubičtí trenéři sice střídání chystali, ale už nechtěli čekat. Pro Adama Růžičku zápas končí, do branky nastupuje Ondřej Batěk.

26:32

Česko právě vstřelilo branku!
A je tady čtvrtá trefa české reprezentace, která si dneska zkrátka a dobře umí počkat na ten správný moment! K využití přesilovky jí stačilo 14 sekund. Od modré vystřelil JAN HAMPL a protože Růžička toho moc neviděl, puk mu pod výstrojí proklouzl do sítě – 4:0. Asistence: Pavel Novák.

26:18

Národní tým se bude moci dostat do tlaku v přesilové hře. David Mudrák (PCE) je vyloučen za držení.

25:52

U mantinelu si nebral servítky Dominik Secký, jenž v okamžiku střely poslal k ledu Jakuba Zajíčka. Ten se po chvíli oklepal a pokračoval ve hře.

24:59

Filip Kovář přečetl pardubický pas z rohu pásma na Tomáše Zemana, jenž číhal sám před Čajanem. Dynamo je i nadále aktivnějším celkem na ledě.

24:15

Čároví sudí odpískali Východočechům úmyslný ofsajd.

23:42

Střídání ukončuje další zákrok Pavla Čajana, tentokrát protři střele Heligra od modré. Česká defenziva předčí tu pardubickou v čištění prostoru a výhledu právě při těchto pokusech z dálky.

23:29

Pokus z otočky v podání Ondřeje Tobiáše nepřekvapil Čajana, jenž ho vykopl špičkou pravého betonu.

22:40

Češi už zvedali ruce nad hlavu, přihrávku zpoza branky trefil Michal Simon z první bekhendem, ale síťku rozvlnil jenom z boku!

21:55

Liberecký brankář ve službách české reprezentace se dál musí ohánět, nyní zastavil aktivního Zdeňka Pavlíka.

21:16

Teď už se Pavel Čajan stihl jenom ohlédnout, ale střela Radka Šíra mu zazvonila o tyčku a pak se napříč brankovištěm odrazila ven!

20:46

Druhá část začala stejně jako ta první – přečíslením zakončeným Tomášem Zemanem. Ten si ani tentokrát na Čajana nepřišel.

20:01

Začala druhá třetina.
Hokej není vždycky milosrdný. Pardubičtí starší dorostenci, kteří přijeli v kombinované sestavě, byli v první části aktivnějším týmem. Nic z toho ovšem nedokázali vytěžit, naopak Češi prokázali v útočné třetině mnohem větší efektivitu.

Dvěma brankami Pavla Nováka a jednou Joshuy Jamese Máchy se dostali do relativně vysokého vedení 3:0. Pro konečný výsledek to ale pochopitelně nemusí tolik znamenat, času je před námi dost.

Druhá třetina začne přibližně v 16:45.

20:00

První třetina skončila.

19:29

Česko právě vstřelilo branku!
Naopak českému týmu stačila chvilka a své vedení navyšuje už na tříbrankové! To je pro Dynamo hodně studená sprcha. PAVEL NOVÁK si počkal na zamýšlenou nabídku Jakuba Naara od pravého hrazení a další tečí překonává Růžičku – 3:0! Asistence: Jakub Naar.

19:06

Šimon Marha přenechával v přečíslení kotouč znovu Kaplanovi, dobrá přiležitost Pardubic však neskončila střelou.

18:28

Nicméně úplně stejně to prováděl na druhé straně Zdeněk Pavlík, jenž obral Čechy o kotouč a připravil střeleckou pozici Robinu Kaplanovi. Čajan zasáhl.

18:07

Národní výběr nyní uklidňuje hru a svým napadáním se stará o to, aby naopak Dynamo nemělo v rozehrávce klid.

17:23

Pardubičtí odpovídají zvýšeným náporem. Velmi dobrou pozici měl Filip Koffer, ale Čajan už se stihl přesunout do své pozice, a Koffer navíc jeho klec přestřelil.

16:43

Česko právě vstřelilo branku!
O chvíli později už Růžička podruhé kapituluje! Od modré čáry poslal kotouč před branku Dominik Luža a před brankovištěm se k teči prosadil JOSHUA JAMES MÁCHA. Dráhu letu změnil tak, že pardubický brankář odklouzal ke druhé tyčce a neměl nárok se vrátit – 2:0. Asistence: Dominik Luža, Tomáš Perička.

16:17

Jakub Naar vyzval ve spolupráci první obrany ke skórování Jana Hampla, ten ale jeho křižný pas chvilku zpracovával, čímž dal Růžičkovi nárok. Pardubický gólman se jen tak tak stihl přesunout a fantastickým zákrokem vyrážečkou či nataženou hokejkou zabránil jasnému gólu!

15:19

Střela Tomáše Holoubka od modré čáry neprošla na Růžičku. V podání Čechů je to dnes trochu zvěřinec. Na střídačce Beran, v obraně Holoubek, v útoku Zajíček...

14:59

A to se jim nepovedlo, Dynamo je k brance vůbec nepustilo.

14:26

Michal Simon dojel nahození v rohu pardubické třetiny, Češi teď zakládají útočnou kombinaci. Nebo lépe řečeno se snaží cokoli vymyslet.

13:57

Joshua James Mácha se po levé straně tlačil před Růžičku sám, situace ho ale trochu vynesla do úhlu. I proto Růžička tenhle souboj nakonec vyhrál.

13:43

Na druhé straně pálil pardubický bek Jakub Heligr a Čajanovi vypadl kotouč z lapačky. Naštěstí pro Čechy před brankovištěm operovali zejména obránci, kteří poslali puk do bezpečí.

13:06

Od modré chtěl využít momentu překvapení Pavel Novák, před Růžičkou přejížděli hráči, nicméně brankář přízemní střelu vyrazil.

12:45

Čeští mladíci hrají v plném počtu, i druhé oslabení přestáli velmi dobře.

12:14

Nyní už Petru Antoníčkovi sedl kotouč na hokejku o poznání lépe, tvrdě vypálil, ale Pavel Čajan se bezchybně přesunul a zasáhl.

11:34

Šír s Antoníčkem spěchali dopředu proti jedinému nekovi, nicméně druhý jmenovaný se rozhodl pro střelu z první, která mu sklouzla z čepele.

11:07

Dva pardubické pokusy se neujaly, ve druhém případě poslal kotouč přes všechny čáry Václav Svach a mohl odjet na střídačku.

10:34

Právě Tadeáš Talafa (CZE) je vzápětí vyloučen za podražení, kterým zasáhl v pardubickém brejku. Druhá možnost pro hosty v rychlém sledu.

10:23

Tadeáš Talafa narýsoval nabídku na teč od modré čáry, ovšem Jan Jušta s ní před gólmanem nenaložil podle představ.

09:56

Dominiku Lužovi nezbylo, než se zkusit prosadit kolem mantinelu sám. Byli proti němu ale tři soupeři, takže víceméně nedostal nárok.

09:08

Dynamo srovnalo krok s reprezentací, aspoň co se týče nepovedených přesilových her – 1:1. Češi v plném počtu.

08:42

Jelínkova nepříliš prudká střela od modré čáry byla pro Čajana lahůdkou, velmi dobře na ni totiž vyhlédl. Puk schoval do lapačky.

08:16

Tomáš Jelínek byl tak zabraný do hry, že si nevšiml, že jeho spoluhráč se teprve vrací z pásma. Tím pádem z toho byl zhruba pětimetrový ofsajd.

08:06

Češi se znovu dostali k puku a mohou poslat na led čerstvé síly.

07:45

Tadeáš Talafa zastavil nepřesnou pardubickou rozehrávku a chvíli podržel kotouč u hrazení v útočném pásmu.

07:07

Přesilovou hru si vyzkoušejí i Pardubice, a to po vysoké hokejce Jana Slaniny (CZE).

06:48

Česko právě vstřelilo branku!
Pardubický forvard Daniel Hledík nezpracoval skákavý kotouř před odkrytou brankou, vzápětí se Češi dostali do přečíslení a otevírají skóre zápasu! Jan Cikhart vyslal dopředu PAVLA NOVÁKA, jenž nasadil Růžičkovi bekhendový blafák a zakončil ho přesně k tyčce – 1:0. Asistence: Jan Cikhart, Tomáš Urban.

06:16

Tomáš Jelínek ještě zůstal na ledě a táhl další pardubický protiútok, ten nicméně vyzněl do ztracena.

05:43

Po dlouhé době museli rozhodčí přerušit hru, důvodem je pardubické zakázané uvolnění.

05:31

Pardubický zadák Tomáš Jelínek se už už dostával do sóla, nicméně kotouč mu ujel a z ostrého úhlu nechtěl bekhendem zakončovat. Jeho následná přihrávka před branku nikoho nenašla.

05:08

Pardubický forvard se nenechal obalamutit Malátovou kličkou. Hra se rychle přesouvá ze strany na stranu.

04:41

Pardubičtí jsou nyní aktivnější, ale zatím čekáme na další velkou příležitost zápasu.

04:02

Národní tým zastavil Blažejovu střelu a vydal se dopředu, od pravého hrazení vypálil kapitán Pavel Novák. Branku ovšem netrefil.

03:41

Cikhart vracel kotouč Janu Hamplovi nepřesně, Češi se sami vystrnadili z pásma.

03:10

Po vyhraném buly dostával první český centr Tomáš Urban přihrávku příliš dopředu a píská se zakázané uvolnění.

02:59

Pardubičtí odehráli úvodní oslabení velmi aktivně a bez potíží se ubránili. Vzápětí jejich akci zastavuje ofsajd.

02:19

Dynamo se i v oslabení chvíli usadilo v pásmu a jen tak tak, že se odražený kotouč nedostal na hokejku úplně volného Ondřeje Tobiáše.

01:51

První zákrok připravil Růžičkovi Michal Simon, jenž zakončoval z levého kruhu. Pardubický gólman měl vyrážečku na svém místě.

00:54

David Mudrák (PCE) se ale vzápětí dopustil podražení, takže do útoku se přesune národní tým.

00:49

Velké nedorozumění Čajana s obráncem mohl potrestat jeden z hostů, ale puk poslal těsně vedle.

00:38

Dynamo mělo první velkou šanci zápasu, Češi se pomalu vraceli zpátky a dopředu uháněl Tomáš Zeman se spoluhráčem. Zemanovu střelu Čajan vyrazil, dorážku poslal útočník do ochranné sítě.

00:01

Utkání právě začalo.
Do pardubické klece se od úvodu postaví Adam Růžička.
Jako první vjíždějí na ledovou plochu čeští reprezentanti, v jejichž brance začne liberecký Pavel Čajan.
Čeští trenéři museli v nominaci na první část kempu udělat jednu změnu. Dorazit nemohl Jan Janoch z Českých Budějovic, jehož nahradil Jakub Zajíček z Mladé Boleslavi.
Nominace na první kemp a utkání se SD Pardubic:

Brankáři:
Pavel Čajan (Liberec), Ivo Lekeš (Zlín).

Obránci:
Jan Hampl, Filip Kovář (oba Liberec), Tadeáš Talafa (Zlín), Jakub Naar, Tomáš Perička (oba Hradec Králové), Tomáš Holoubek (Mladá Boleslav), Vladimír Kremláček (Plzeň), Václav Svach (České Budějovice).

Útočníci:
Jan Cikhart, Vojtěch Jiruš (oba Liberec), Dominik Luža (Zlín), Jan Jušta, Kryštof Lang (oba Hradec Králové), Michal Simon (Mladá Boleslav), Joshua James Mácha (Šumperk), Tomáš Urban (Kladno), Jan Slanina, Sebastian Malát (oba Plzeň), Jan Janoch, Pavel Novák (oba České Budějovice).
Zdravím hokejové fanynky a fanoušky u dalšího dílu nekonečného maratonu zvaného lední hokej. Dnes a zítra budeme sledovat českou reprezentaci do 16 let, která měsíc po předvánočním trojzápase s Ruskem pokračuje ve svém programu.

Mladíci se znovu vrací do Čáslavi, kam si trenér Karel Beran pozval na dnešek a zítřek dvě odlišné sestavy na jednodenní kempy. Obě party čeká dopolední trénink a odpolední modelový zápas proti mužstvu z Extraligy staršího dorostu – dnes jsou to Pardubice, zítra Liberec.

Aktuální příprava šestnácky směřuje k turnaji čtyř zemí, který hostí od čtvrtka 15. do soboty 17. února Přerov. Do Česka dorazí trojice nejsilnějších evropských soupeřů, tedy Finsko, Švédsko a Rusko. Myslím, že se máme hodně na co těšit, tak snad hokejisté i tady v Čáslavi o nominaci naplno zabojují.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Česko – HC Dynamo Pardubice

7:4

konec (3:0, 1:2, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Novák (Cikhart, Urban), 17. Mácha (Luža, Perička), 20. Novák (Naar), 27. Hampl (Novák), 44. Jiruš (Lang, Zajíček), 45. Luža (Mácha, Kremláček), 56. Malát (Simon, Jušta) – 31. Tobiáš (Antoníček), 33. Heligr (Zeman), 47. Šír (Trejbal), 49. Koffer (Hledík, Jelínek)

Česko: Čajan (30.–47. Lekeš) – Hampl, Naar, Kovář, Perička, Talafa, Kremláček, Svach, Holoubek – Cikhart, Urban, Novák (C) – Slanina, Luža, Mácha – Jušta, Malát, Simon – Zajíček, Jiruš, Lang. Trenér: Karel Beran.

HC Dynamo Pardubice: Růžička (27. Batěk) – Jelínek, Odehnal, Mudrák, Blažej (C), Pejzl, Secký, Heligr – Koffer, Zeman, Hledík – Tobiáš, Rohlík, Trejbal – Šír, Antoníček – Pavlík, Marha, Kaplan. Trenér: Michal Mikeska.

Rozhodčí: Vrba – Otáhal, Rampír.

Průběh zápasu
1. třetina
00:54 PCE 2 Mudrák, podražení
06:48 CZE 1:0 Novák (Cikhart, Urban)
07:07 CZE 2 Slanina, vysoká hůl
10:34 CZE 2 Talafa, podražení
16:43 CZE 2:0 Mácha (Luža, Perička)
19:29 CZE 3:0 Novák (Naar)
Po 1. třetině
2. třetina
26:18 PCE 2 Mudrák, držení protihráče
26:32 CZE 4:0 Hampl (Novák)
26:32
29:56
30:09 PCE 4:1 Tobiáš (Antoníček)
32:01 CZE 2 Zajíček, nedovolené bránění
32:21 PCE 4:2 Heligr (Zeman)
36:23 CZE 2 Hampl, krosček
38:29 CZE 2 Jušta, hákování
38:37 PCE 2 Jelínek, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
43:10 CZE 5:2 Jiruš (Lang, Zajíček)
44:32 CZE 6:2 Luža (Mácha, Kremláček)
46:47 PCE 6:3 Šír (Trejbal)
46:47
48:22 PCE 6:4 Koffer (Hledík, Jelínek)
50:06 PCE 2 Marha, sekání
55:18 CZE 7:4 Malát (Simon, Jušta)
59:04 PCE 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Marha
Konec