Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Vitória SC Guimarães – GD Estoril Praia

3:1

konec (1:1)

21.01.2018, 21:20 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • 19. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.69 3.82 4.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Héldon RAMOS - 3:1

90+3

Guimarães právě vstřelilo branku!
O výhře domácího týmu je definitivně rozhodnuto! HÉLDON RAMOS se stal adresátem dlouhé přihrávky, na pravé straně vápna obelstil vracejícího se obránce a poradil si také s Ribeirem, kterého chladnokrevně prostřelil.

88

Potřetí vystřídal také tým Vitória SC Guimarães: ze hřiště vůbec nespěchal Raphinha, přestože na něj netrpělivě čekal Fábio Sturgeon.

82

Poslední výměna v týmu GD Estoril Praia: Eduardo pustil na trávník Jormana Aguilara.

80

Po dlouhé době se stalo něco zajímavého. Hurtado (Vitória SC Guimarães) si naběhl k levé tyči a Ribeira pořádně vyděsil pokusem hlavou.

76

Jorge Sousa ze své kapsy znovu vytahuje žlutou kartičku. Důvod mu k tomu dal Pedro Rodrigues (GD Estoril Praia) a jeho nešetrný skluz na Hurtada. Peruánec je dnes opravdu hodně okopávaný.

72

Karetní mariáš si po faulu na Hurtada zahrál také Fernando Fonseca (GD Estoril Praia).

71

Žlutou kartonek uviděl také Héldon Ramos (Vitória SC Guimarães), a sice za šlapák na Andradeho.

70

Nedovoleným zákrokem znamenajícím žlutou kartu se provinil Pedrao (Vitória SC Guimarães).

68

Vystřídal také tým Vitória SC Guimarães: Junior Tallo přenechal své místo Franciscu Ramosovi.

66

Střídání v týmu GD Estoril Praia: hřiště opustil André Claro, bojovat přišel Aylton Boa Morte.

62

Hosté znovu zazlobili a tentokrát už pořádně! Eduardovu ránu jako z děla musel Douglas zlikvidovat tygřím skokem ke své levé tyči.

51

Ofenzivní aktivitou oplývající domácí mohli svůj náskok dokonce zvýraznit! Stačilo jim k tomu, aby z hranice malého vápna zakončující Ramos trestuhodně nepřekopl břevno.

48

48. RAPHINHA - 2:1

48

Guimarães právě vstřelilo branku!
Vitóriáni se radují znovu a tentokrát už oprávněně! Útočná smršť znamenala vniknutí do pokutového území, až ke koncové čáře se dostal Martins a zpětnou přihrávkou oslovil v předbrankovém prostoru číhajícího RAPHINHU, který nechytatelně zavěsil míč pod břevno.

47

Hned z další akce domácí skórovali, ale jejich branka platit nemohla! Důvodem bylo ofsajdové postavení zakončujícího Talla.

46

46. Rafael Martins (GUM)

46

Domácí vstoupili do druhé části velmi nebezpečně. Do pravé strany vápna obdržel přihrávku Martins, aby napnul boční síť.

46

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Victor García, přichází Rafael Martins.

45+3

45+3. André CLARO - 1:1

45+3

Estoril právě vstřelilo branku!
Odchod do kabin si hosté zpříjemní vyrovnávacím gólem! Pumelici z nařízeného přímáku Douglas fantasticky vyrazil do spojnice tyče a břevna, bohužel pro něj s pohotovou dorážkou ANDRÉHO CLARA nemohl už nic dělat.

45+2

Za stažení Andradeho inkasoval Alhassan Wakaso (Vitória SC Guimarães) žlutou kartu.

41

Podstatně nebezpečnější byl Claro (GD Estoril Praia), jehož rána z levé strany pokutového území rozvlnila boční část sítě! Tohle bylo pro obranu domácího celku velké varování.

27

N'Clomande Konan (Vitória SC Guimarães) nedovoleně zastavil rodící se protiakci soupeřova týmu a za to si vysloužil žlutou kartu.

21

21. Paolo HURTADO - 1:0

21

Guimarães právě vstřelilo branku!
Z pravé strany centrující Raphinha posadil míč na hlavu PAOLA HURTADA a ten zamířil k levé tyči. Radost hráčů ze vstřeleného gólu sice nejprve překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího, ale videotechnologie po menší prodlevě potvrdila platnost branky.

16

Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Bruno Gomes, přichází Fernando Fonseca.

12

Exekuce nařízené standardky se ujal Hurtado, který nastřelil ruku ve zdi stojícího Eduarda. Penalta?! Ne. Odpískání pokutového kopu se fotbalisté domácího klubu dožadovali marně.

10

10. Červená karta

10

Neodpustitelné chyby se dopustil de Almeida (GD Estoril Praia), který nechal za svá záda proniknout Ramose. Aby hrubku napravil, tak unikajícího hráče zfauloval. To ale neměl dělat, protože přichází trest nejvyšší – vyloučení!

Vitória SC Guimarães – GD Estoril Praia

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Hurtado, 48. Raphinha, 90+3. H. Ramos – 45+3. Claro

Karty:   27. Konan (GUM), 45+2. Wakaso (GUM), 70. Pedrao (GUM), 71. H. Ramos (GUM) – 72. F. Fonseca (ETR), 76. Rodrigues (ETR)   10. de Almeida (ETR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:8. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 21:14.

Vitória SC Guimarães: Douglas – García (46. R. Martins), Jubal, Pedrao, Konan – J. Aurélio, Wakaso – H. Ramos, Hurtado, Raphinha (88. Sturgeon) – Tallo (68. F. Ramos).
Náhradníci: M. Silva – R. Martins, S. Rincón, Sturgeon, F. Ramos, Vigario, M. Valente.

GD Estoril Praia: Ribeiro – Wesley, P. Monteiro, Ch. Kyriakou, Claro (66. Boa Morte) – Rodrigues – V. Andrade, Eduardo (82. Aguilar), Evangelista, de Almeida – de Oliveira Conceição (16. F. Fonseca).
Náhradníci: J. Moreira – Boa Morte, Duarte, Indio, F. Fonseca, Aguilar.