Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov

5:0

konec (2:0)

20.01.2018, 15:05 • Vyšehrad • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.18 6.61 12.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Van Buren si našel místo v pokutovém území a po skvělém centru Stocha hlavičkoval těsně nad břevno žižkovské brány!

86

86. Miroslav STOCH - 5:0

86

Slavia právě vstřelila branku!
Jonas Auer se utrhl do samostatného úniku, jenž zazdil střelou bodlem do náruče Řeháka. Po jeho výhozu se však k míči dostal MIROSLAV STOCH a krásnou ranou ze sedmnácti metrů zvýšil náskok Slavie na 5:0.

73

Zajímavá situace také na druhé straně! Miroslav Stoch si narazil s Rondičem a prokličkoval se až do zakončení z bezprostřední blízkosti. Řehák reflexivním zákrokem u své pravé tyče vytěsnil míč do autu!

72

Velká klika pro Slavii! Podrazký si ve středovém kruhu všiml vyběhnutého Otáhala a zkusil ho z poloviny hřiště přelobovat. To se mu málem podařilo, míč se s přispěním krkolomného zákroku brankáře zastavil až o tyčku!

66

66. Miroslav STOCH - 4:0

66

Slavia právě vstřelila branku!
Míč si na penaltový puntík postavil MIROSLAV STOCH a pravačkou vystřelil ze svého pohledu doleva dolů. Řehák směr sice vystihl, ale na dobře umístěnou střelu nedosáhl.

61

61. Jonas AUER - 3:0

61

Slavia právě vstřelila branku!
Po hodině hry zvyšuje Slavia na rozdíl tří branek! Testovaný útočník JONAS AUER se díky svému důrazu probil přes dvojici obránců a už stál pouze před Řehákem, kterému zblízka poslal balón mezi nohy.

52

Zdeněk Volek vyslal dobrou střelu zpoza šestnáctky! Míč z jeho pohledu prosvištěl jen pár centimetrů okolo pravé tyče.

46

Sestavy pro 2. poločas:

SK Slavia Praha: Otáhal – Pardubský, Frydrych, Pokorný, Sobol – Stoch, Hromada, Ngadeu, Auer – van Buren, Rondič.

FK Viktoria Žižkov: Řehák – Hašek, Vedral, Toml, Čmelík – Pavlata, Eliáš – Zaradny, Podrazký, Volek – Telnar.

37

Aktivní Sýkora utekl po levém křídle a odcentroval na nepokrytého Necida. Ten musel zakončovat ve složité pozici zvednutou pravačkou a tou o pár decimetrů zamířil nad břevno.

16

16. BOŘIL - 2:0

16

Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní odskakují do dvoubrankového náskoku! Jan Sýkora vyslal z levé autové čáry parádní centr, do kterého se u vzdálenějšího konce pokutového území opřel JAN BOŘIL a pěknou střelou z voleje nedal Hrubešovi šanci zasáhnout.

3

3. JUGAS - 1:0

3

Slavia právě vstřelila branku!
Papírový favorit tohoto zápasu se dostává do vedení hned z první střely! Samotný roh obrana Žižkova odvrátila jen na JAKUBA JUGASE, jenž z nějakých čtrnácti metrů prostřelil všechny překážky, včetně brankáře Hrubeše.

SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov

5:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 3. Jugas, 16. Bořil, 61. Auer, 66. Stoch (pen.), 86. Stoch

SK Slavia Praha: Kovář – Bořil, Jugas, Deli, Sýkora – Mingazov, Bucha, Hušbauer, Zmrhal – Danny – Necid. II. poločas: Otáhal – Pardubský, Frydrych, Pokorný, Sobol – Stoch, Hromada, Ngadeu, Auer – van Buren, Rondič.

FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Dressler, Švejdík, Mareš, Čmelík – Zaradny, Andreas R., Čermák, Urbanec – Badocha, Musa. II. poločas: Řehák – Hašek, Vedral, Toml, Čmelík – Pavlata, Eliáš – Zaradny, Podrazký, Volek – Telnar.

Rozhodčí: Matějček – Frimmel, Koval