Menu

Další

Halové ME v pozemním hokeji žen

Česko - Německo

4:3

konec

19.01.2018, 19:30 • Skupina B • Adam Kolář

40:00

Je konec, Češky se dokázaly ubránit závěrečnému náporu německého týmu. Po závaru v poslední minutě si Němky ještě pořádně stěžovaly u rozhodčích, ty ale odpískaly konec, a tak se mohou domácí hráčky radovat z vítězství 4:3. Samozřejmě musíme připomenout, že naše hokejistky v průběhu utkání prohrávaly již 1:3, dokázaly ale zabrat, otočit zápas a ustát závěrečný nápor svých sokyň.

36:40

Němky to zkoušejí bez brankářky se šesti hráčkami v poli.

33:42

33:42

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelný obrat! ADÉLA LEHOVCOVÁ si zpracovala přihrávku z trestného rohu a balonek poslala nechytatelně a přesně do horního rohu branky, kterou stráží Krugerová.

31:45

31:45

Česko právě vstřelilo branku!
Výborně, Češky srovnávají na 3:3! Naše hráčky si vytvořily pořádný tlak, který dokázala v branku přetavit zřejmě z bezprostřední blízkosti dorážející VERONIKA NOVÁKOVÁ.

29:45

29:45

Česko právě vstřelilo branku!
Je sníženo! První střela z dobré pozice mířila do tyčky, od níž se odrazila k RENATĚ CAPOUCHOVÉ, jež balonek pod ležící brankářkou Německa protlačila za brankovou čáru.

25:02

25:02

Německo právě vstřelilo branku!
Je to 3:1! Lehovcová si ukousla příliš velké sousto, ztratila balonek a její chybu Němky potrestaly. Gablacová našla před poloprázdnou brankou AMELII WORTMANNOVOU, která měla hodně snadnou úlohu a zvládla ji na výbornou.

21:04

21:04

Německo právě vstřelilo branku!
Ve druhé půli ale přece jenom Němky prosazují rychleji než v té první. LUISA STEINDOR se prokličkovala až před Čechákovou, které stačila udělat kličku a poslala míček do prázdné brány.

20:01

Druhý poločas právě začal.

20:00

První poločas je u konce.

14:30

14:30

Německo právě vstřelilo branku!
Jenže záhy je srovnáno! JULIA MEFFERTOVÁ se dokázala uvolnit na pravé straně, střela jí sice příliš nesedla, i tak se ale balonek smolně dokutálel až do branky.

13:51

13:51

Česko právě vstřelilo branku!
České hráčky hrají zatím takticky výborně a ujímají se vedení! KLÁRA KYNDLOVÁ se ocitla sama před německou brankářkou a dokázala ji obstřelit přesně k tyči.

00:01

Utkání právě začalo.

Česko - Německo

4:3

konec

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy
Česko: Čecháková, Šmídová - Laciná, Kolářová, Reichlová, Kyndlová, Mejzlíková, Nováková, Lehovcová, Capouchová, Haklová, Vorlová.

Německo: Kubalská, Krugerová - Schaunigová, Steindorová, Wrotmannová, Kirschbaumová, Meffertová, Vivotová, Martinová, Willigová, Grambuschová, Gablacová.