Menu

Další

Halové ME v pozemním hokeji žen

Česko - Německo

4:3

konec

19.01.2018, 19:30 • Skupina B • Adam Kolář

20:22

S gratulací českým hráčkám k první výhře na turnaji se s vámi pro dnešní večer loučím. Užijte si zbytek večera a zase brzy na počtenou. (20:22:48)

40:00

Je konec, Češky se dokázaly ubránit závěrečnému náporu německého týmu. Po závaru v poslední minutě si Němky ještě pořádně stěžovaly u rozhodčích, ty ale odpískaly konec, a tak se mohou domácí hráčky radovat z vítězství 4:3. Samozřejmě musíme připomenout, že naše hokejistky v průběhu utkání prohrávaly již 1:3, dokázaly ale zabrat, otočit zápas a ustát závěrečný nápor svých sokyň.

39:27

Necelou minutu před koncem je signalizován další trestný roh pro Německo, tentokrát hodně přísný.

38:50

Češky získaly balonek a snaží se nějakou chvíli ho udržet na svých hokejkách.

37:58

Právě Grambuschová, která má oblečený rozlišovací dres se dostala ke střele po trestném rohu. Výborně chytající Čechákovou ale nepřekonala.

37:25

Uvidíme trestný roh Němek.

36:40

Němky to zkoušejí bez brankářky se šesti hráčkami v poli.

36:21

Český celek si bere oddechový čas.

36:01

Meffertová navíc přispěchala s další zajímavou možností, tváří v tvář Čechákové se však vůbec nezorientovala dobře a balonek poslala hodně mimo.

35:27

Češky drží míč na svých hokejkách a pokoušejí se ušetřit nějaký čas. Je jasné, že Němky se s tímto výsledkem nebudou chtít spokojit.

34:48

Odpovědět se pokoušela Meffertová, ale její oblouček z ostrého úhlu se snesl až za českou svatyni.

33:42

33:42

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelný obrat! ADÉLA LEHOVCOVÁ si zpracovala přihrávku z trestného rohu a balonek poslala nechytatelně a přesně do horního rohu branky, kterou stráží Krugerová.

33:05

Češky i po německém time-outu pokračují ve zlepšeném výkonu a vybojovaly trestný roh.

32:16

Německý tým si bere oddechový čas.

31:45

31:45

Česko právě vstřelilo branku!
Výborně, Češky srovnávají na 3:3! Naše hráčky si vytvořily pořádný tlak, který dokázala v branku přetavit zřejmě z bezprostřední blízkosti dorážející VERONIKA NOVÁKOVÁ.

30:44

Češky snížení očividně povzbudilo, Krugerová musela předvést tygří skok, aby zabránila dalšímu gólu.

29:45

29:45

Česko právě vstřelilo branku!
Je sníženo! První střela z dobré pozice mířila do tyčky, od níž se odrazila k RENATĚ CAPOUCHOVÉ, jež balonek pod ležící brankářkou Německa protlačila za brankovou čáru.

Česko - Německo

4:3

konec

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy
Česko: Čecháková, Šmídová - Laciná, Kolářová, Reichlová, Kyndlová, Mejzlíková, Nováková, Lehovcová, Capouchová, Haklová, Vorlová.

Německo: Kubalská, Krugerová - Schaunigová, Steindorová, Wrotmannová, Kirschbaumová, Meffertová, Vivotová, Martinová, Willigová, Grambuschová, Gablacová.