Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

VK Prostějov – PVK Olymp Praha

3:1

konec (25:6, 25:27, 25:16, 25:13)

18.01.2018, 17:00 • Sportcentrum - dům dětí a mládeže Prostějov • 15. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:13

Nina Herelová pokračuje za koncovou lajnou. Kurková dala znovu šanci Melicharové, ale ta znovu neuspěla na útoku. Celý set i celý zápas nakonec zakončuje středem sítě Veronika Trnková.

24:13

Jedenáct mečbol pro Prostějov. Melicharová bod nedala ani na dva pokusy z hlavního kůlu. Míč končí daleko v autu.

16:7

Marie Kurková poslala míč ze servisu do sítě a posílá tak oba týmy k druhému oddechovému času.

14:5

Daniela Černá se dostává na palubovku z lavičky. Kossányiová zatlačila servisem a toho využívá bodem Trnková. Olymp si bere oddechový čas.

8:1

Prostějov vede při prvním technickém oddechovém čase o sedm bodů. Hráčky Olympu nebyly daleko od ubránění Emontsové, ale nakonec míč nad palubovkou neudržely.

4:0

Prostějovské volejbalistky nastoupily do čtvrtého setu ve velkém tempu. Olymp si musí brát oddechový čas hned v úvodu.

25:16

Nyní už třetí set končí! Po servisu Anny Šotkovské se dostala k technickému útoku Kossányiová, ale znovu vyšla naprázdno. Až tvrdým útokem do středu kurtu ukončuje třetí set.

24:14

Deset setbolů pro domácí tým. Kurková na druhou přes neuspěla, pokračovalo se ale ještě ve hře. Vše ukončuje tvrdou smečí až Horká.

18:10

A další bod pro domácí hráčky. Černá bez bodu z hlavního kůlu a to trestá Emontsová. Olymp si ještě bere oddechový čas.

16:10

Nina Herelová pokračuje na podání. Mezitím se dostala do hry Kurková s Černou. Ale ani dvoustřídání Olympu nyní nepomáhá. Stavinohová sice zasáhla v poli, ale poté měly domácí hráčky ještě jednu šanci a tu již využívá Kossányiová. Je tady druhý technický oddechový čas.

15:10

Komárková byla ubráněna Kovářovou, poté smečovala Šimáňová do bloku Trnkové. Olymp si bere oddechový čas.

8:5

Prostějov vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Trnková napodobila Šimáňovou z předchozí výměny.

25:27

Druhý set jde senzačně na konto Olympu Praha. Andrea Kossányiová znovu bez bodu na hlavním kůlu a poté ukončuje celý set Kalhousová.

25:24

Setbol také pro Prostějov. Trnková zatlačila servisem a připisuje si přímý bod.

23:24

Lucie Kalhousová na podání. Místo Kopecké přichází za účelem bloku Kurková. A první setbol ve druhém setu má Olymp. Horká útočila nedůrazně, poté smečovala zkušená unierzálka jen do bloku, podobně dopadla i Kossányiová.

19:19

Je srovnáno. Prostějov nemůže dát bod. Emontsová nebyla dostatečně důrazná v souboji nad síti. Prostějov si bere oddechový čas.

19:17

A už to je jen o dva body. Emonstová se neprosadila proti bloku Kopecké a Miroslav Čada je nucen si brát oddechový čas.

16:11

Prostějov vede při druhém technickém oddechovém čase o pět bodů. Šotkovská servisem příliš nezatlačila a to trestá smečí kolem bloku Nová.

11:7

A právě Kossányiová na podání. Kovářová zasáhla skvěle v poli a to trestá Emontsová technickým úderem přes blok. Je tady druhý oddechový čas pro Olymp.

8:4

Kossányiová měla znovu problémy s přihrávkou, ale vše vynahradila povedeným blokem. Je tady první technický oddechový čas.

5:0

A je tady pátý bod. Weissová pokračuje stále na servisu. Trnková se prosazuje útokem středem sítě. Olymp si bere oddechový čas po pěti rozehrách.

25:6

Emontsová na servisu. Domácí hráčky se s přehledem ubránily a celý set ukončuje tvrdým útokem z hlavního kůlu Kossányiová.

16:4

Při druhém technickém oddechovém čase vede Prostějov o dvanáct bodů. Herelová nyní skóruje servisem o pásku.

14:4

Slovenská reprezentantka opět na servisu a nyní z toho je dokonce přímý bod. Při desetibodovém manku si bere oddechový čas Stanislav Mitáč.

8:1

Lucie Nová pokračuje na podání. Černá smečuje z hlavního kůlu jen do zámezí a posílá tak oba týmy k prvnímu technickému oddechovému času.

VK Prostějov – PVK Olymp Praha

3:1

konec (25:6, 25:27, 25:16, 25:13)

Zpět na online

VK Prostějov: Weissová (C), Zatloukalová – Kossányiová, Nová, Emontsová, Weidenthalerová – Trnková, Tomašeková, Herelová – Horká – Slavíková, Kovářová Trenér: Miroslav Čada

PVK Olymp Praha: Kopecká (C), Kurková – Komárková, Melicharová, Černá, Formenková, Šotkovská – Bartošová, Šimáňová, Bartecká – Kalhousová – Pešková, Stavinohová Trenér: Stanislav Mitáč

Rozhodčí: Tomáš Kavala – Jan Kubinec