Menu

Volejbal

CEV Cup

VK Dukla Liberec – Calzedonia Verona

1:3

konec (25:23, 21:25, 12:25, 19:25)

17.01.2018, 18:00 • Sportovní hala Dukla, Liberec • Osmifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 6.14 1.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

19:25

Je dobojováno. Jaeschke nyní sestřelil Štokra, který ani nebyl připravený na přihrávku. Právě český univerzál poté jen odevzdal míč na stranu Verony a Spirito zkušeně vyzval k ukončení zápasu Jaeschkeho z pipu.

19:24

Pět mečbol pro Veronu! Thomas Jaeschke přidává také eso servisem přesně k boční lajně.

17:19

Po servisu Jakuba Janoucha se Liberec prosazuje k bodu. Stern byl nadražen blokem a o trestá na druhé straně Galabov. Verona si bere oddechový čas.

14:16

Verona vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Galabovův servis měl znovu perfektní parametry, ale Stern se tentokrát už prosazuje kolem bloku Správky.

10:14

Po sérii Liberce přichází bodová šňůra také pro Veronu. Jaeschke přidává eso. Michal Nekola si bere oddechový čas.

6:10

S Libercem to nevypadá vůbec dobře ani ve čtvrtém setu. Birarelli poslal podání přesně do rohu kurtu a Galabov se jen ohlédl za míčem. Michal Nekola si bere oddechový čas.

5:8

Italský tým vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Birarelli si počkal na útoku Štokra a skvěle ho blokuje.

12:25

Třetí sada jde jasně na konto favorita zápasu! Galabov se z pipu neprosadil, následně měl ještě šanci Správka, ale ani nyní blokem zkušený smečař neprošel.

12:24

Dvanáct setbolů pro Veronu! Veselý po souhře se Srbem bod nedal a to trestá Courits.

9:17

Štokr s Janouchem si jdou odpočinout na lavičku, místo nich se dostává do hry Indra se Srbem. Stern však vytlouká blok Galabova. Michal Nekola si bere oddechový čas.

9:16

Italský celek navyšuje vedení. Štokr bod nedal útokem, poté dostal šanci Jaeschke a ten smečí přes blok posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

7:11

S Libercem to nevypadá ve třetím setu vůbec dobře. Galabov nebyl dostatečně vysoko pro útok, musel jen odevzdat míč, poté měl ještě šanci Štokr, ale ten je také zablokován. Michal Nekola si bere oddechový čas.

5:8

Verona vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Birarelli zakončil bodovku smečí středem sítě.

21:25

Je srovnáno! Aleš Správka sice zasáhl v poli, ale poté nedostal Galabov nahráno, ani Štokr nedosáhl na míč nad síti a Manavinežad si už s blokem poradil bez problémů.

20:24

Čtyři setboly pro Veronu. Po servisu Jakuba Janoucha útočil skvěle znovu z pipu Jaeschke.

19:22

Janouch se pochopitelně vrací zpět na palubovku. Alen Pajenk sestřelil servisu Správku, poté smečoval Správka jen do bloku Birarelliho. Ještě jeden oddechový čas pro Liberec.

17:19

Liberec se dostává do problémů. Po servisu Spirita útočil po vysoké nahrávce Galabov, ale hosté se dokázali ubránit a vše zakončuje smečí Courits. Michal Nekola si bere oddechový čas.

16:15

Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o bod. Manavinežad znovu zatlačil Kopáčka, poté se ale prosazuje po bleskové nahrávce Janoucha Galabov.

14:11

Liberec znovu odskakuje na tři body. Jakub Janouch servíroval o pásku, poté je zablokován Správkou Stern.

8:5

Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Také Tonček Stern univerzál Verony nedokázal dostat servis do kurtu.

25:23

Liberec to zvládl! První sada zůstává domácímu týmu. Manavinežad nedal tak razantní servis, přihrávku zvládl Kopáček a středem sítě zakončil první sadu smečí Jakub Veselý.

24:23

Také druhý setbol je pryč. Manavinežad dal tvrdý servis, poté měl na ruce konec setu Štokr, ale na hostující obranu si nepřišel. Následně smečoval i Galabov, ale jeho útok jde bez teče do autu. Michal Nekola si bere oddechový čas.

24:21

Tři setboly pro Liberec! Střídající Paolucci našel servisem jen Galabova, který byl přesný a Aleš Správka vytlouká blok.

23:20

Domácí tým už je velmi blízko zisku prvního setu. Jakub Janouch, reprezentační nahrávač přidává eso o pásku. Verona na to reaguje druhým oddechovým časem.

20:19

Vedení Liberce se snižuje. Jaeschke zatlačil servisem Kopáčka, poté smečoval Správka jen do připravené obrany v poli a Manavinežad našel místo ve středu kurtu. Liberec zastavuje hru oddechovým časem.

19:17

Liberec se dostává do dvoubodového vedení. Galabovův servis byl parádní, ale Italové se dostali k útoku, ale Stern je zablokován Leikepem. Verona si musí brát oddechový čas.

16:15

Také při druhém technickém oddechovém čase vede Liberec o bod. Jaeschke bod proti jednobloku Štokra neuspěl, poté přidal povedený útok Galabov.

8:7

Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o bod. Birarelli svým servisem příliš nezatlačil a to trestá Leikep útokem právě do blokaře Verony.

VK Dukla Liberec – Calzedonia Verona

1:3

konec (25:23, 21:25, 12:25, 19:25)

Zpět na online

VK Dukla Liberec: Srb, Janouch – Galabov, Správka (C), Kriško – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Indra, Štokr – Kopáček Trenér: Michal Nekola

Calzedonia Verona: Paolucci, Spirito – Marretta, Maar, Manavinežad, Jaeschke – Mengozzi, Pajenk, Birarelli, Grozdanov – Stern, Courits – Frigo, Pesaresi Trenér: Nikola Grbič

Rozhodčí: Emil Mihai Rusinoiu (ROU) – Vasileios Vasileadis (GRE)