Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Železiarne Podbrezová – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

1:3

konec (0:1)

16.01.2018, 13:00 • Podbrezová - Skalica • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 1.65 3.65 4.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Pohronie dalo gól!

Po zaváhaní v zadných radoch Podbrezovej išli hostia do situácie dvoch proti jednému, čo na presnú strelu za Vavrúša využil PATRIK BLAHÚT.

84

Prudký a tečovaný center smerom na zadnú tyč našiel pred prázdnou časťou brány úplne voľného Biliča, ten z prvej priestor troch žrdí trestuhodne minul.

78

Podbrezová dala gól!

Mojžiš poslal z pravej strany dobrý center pred prázdnu časť brány, kde bol DÁVID LEŠKO a ten loptu iba dorazil do siete.

74

Mejri si veľmi pekne nabehol na malé vápna, kde dostal pas z ľavej strany. Prvým dotykom zakončil, lopta išla tesne nad bránu Jenča.

62

Pohronie dalo gól!

Blahút sa dostal z krídla do šestnástky, prudko prihral do malého vápna, kde voľný FILIP TOMOVIČ loptu iba doklepol do siete.

59

Mejri išiel sám na brankára súpera, ktorého si položil, ale vytlačil sa zo streleckej pozície. Prihral ešte pod seba na Leška, jeho strelu pred čiarou odkopol jeden z obrancov.

55

Mejri sa pekne zbavil obrancu súpera a na hranici bieleho bodu našiel úplne voľného Lepieša, ktorý strelou k vzdialenejšej žrdi bránu minul.

43

Center z pravého krídla smeroval priamo do brány, ešte chcel jeho smer zmeniť aj Lepieš, ale loptu minul a Patko aj so šťastím dokázal zasiahnuť.

42

Žltú kartu dostáva Župa (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).

34

Pohronie dalo gól!

MAREK FRIMMEL otvára skóre tohto stretnutia, nakoľko sa ocitol sám voľný na malom vápne a strelou od tyče do siete aj skóroval.

33

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Mikuš, prichádza Lepieš.

31

Čunta poslal z ľavej strany niečo medzi strelou a prudším centrom. Tento pokus tečoval Tereščenko mimo dosah Patka, no vedľa brány.

26

Po rohovom kope sa na zadnej tyči dostal k hlavičke mladý Válek, lopta z jeho hlavy opečitkovala tyčku! Následne sa odrazila pred malé vápno, kde bol sám Bernadina, no doraziť nedokázal.

16

Prízemný center z ľavej strany síce neprešiel ďaleko, ale vzápätí prišiel ďalší, ktorý Endy Bernadina dostal hlavou do siete. Zakončenie Holanďana prišlo z ofsajdu.

FK Železiarne Podbrezová – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. Leško – 34. Frimmel, 62. Tomovič, 88. Blahút

Karty:   42. Župa (POH)

FK Železiarne Podbrezová: Drobnjak – Turňa, Válek, Djordjevič, Čunta – Kristaps, Baéz – Tereščenko, Leško, Bernadina – Mikuš
Náhradníci: Vavrúš – Viazanko, Kitka, Bilič, A. Mojžiš, Karkins, Kopičár, V. Mojžiš, Mejri, Lepieš

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Patko – Tesák, Nosko, Prikryl, Župa – Blahút, Bartoš, Pelegríny, Frimmel – Pavúk, Tomovič
Náhradníci: Jenčo – Sojka, Štefánik, Malecki, Hamšík

Rozhodčí: Gemzický – Medveď, Mikloš