Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové

7:3

konec (2:0)

16.01.2018, 14:00 • Andrův stadion, Olomouc • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.37 5.18 6.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

88. Adam PAJER - 7:3

88

Hradec Králové právě vstřelil branku!
ADAM PAJER si na vzdálenější pravé tyči naběhl na přetažený centr z levé strany a pohotovým volejem prostřelil Grögera! Desátá branka duelu.

83

83. Martin HÁLA - 7:2

83

Olomouc právě vstřelila branku!
MARTIN HÁLA si na levé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku od Zlatohlávka a po pěkně zasekávačce zamířil přízemní střelou do sítě! Z obrany Hradce se stává trhací kalendář.

81

81. Bidje MANZIA - 6:2

81

Olomouc právě vstřelila branku!
Hála si na levé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku za obranu a krásně ho poslal pod sebe na Faltu, ten už mohl zakončovat, ještě ale předložil míč BIDJEMU MANZIOVI, který ho pod padajícím Vízkem poslal do sítě! Hráči Hradce Králové zůstali stát jako solné sloupy a Sigma je za to potrestala.

77

77. Bidje MANZIA - 5:2

77

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc z pravé strany přenesla hru po rychlém protiútoku doleva a po krásné průnikové kolmici do šestnáctky přišla přihrávka před bránu, na kterou si na vzdálenější pravé tyči naběhl BIDJE MANZIA a přízemní střelou poslal míč do brány!

72

72. Ladislav MARTAN - 4:2

72

Hradec Králové právě vstřelil branku!
LADISLAV MARTAN se na pravé straně šestnáctky dostal po skvělém zákroku Grögera proti střele Hradce z hranice vápna k odraženému míči a přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči!

63

63. Lukáš KALVACH - 4:1

63

Olomouc právě vstřelila branku!
LUKÁŠ KALVACH se mezi dvěma protihráči protáhl po skvělém sprintu do šestnáctky a nádhernou diagonální přízemní střelou kolem vybíhajícího brankáře Vízka o vzdálenější levou tyč poslal míč do sítě!

51

51. Ladislav MARTAN - 3:1

51

Hradec Králové právě vstřelil branku!
LADISLAV MARTAN využil špatné rozehrávky Sigmy a přesnou přízemní střelou zpoza šestnáctky zamířil k pravé tyči! Hosté snížili.

48

48. Martin HÁLA - 3:0

48

Olomouc právě vstřelila branku!
MARTIN HÁLA udělal na hranici šestnáctky kličku vybíhajícímu brankářovi Ottmarovi a v blízkosti pravé tyče z téměř nulového úhlu přízemní střelou zamířil po nádherném individuálním průniku do prázdné brány! Je to 3:0.

29

29. Jakub ŘEZNÍČEK - 2:0

29

Olomouc právě vstřelila branku!
Zahradníček nejprve pálil ze střední vzdálenosti vysoko nad bránu, po dalším útoku Olomouce si ale naběhl do šestnáctky na centr z pravého křídla JAKUB ŘEZNÍČEK a z blízkosti nedal Ottmarovi šanci! Olomouc vede doma 2:0.

14

14. Jakub PLŠEK - 1:0

14

Olomouc právě vstřelila branku!
Ottmar dělal v hradecké bráně vše, co mohl, aby své spoluhráče podržel na vodou, když nejprve skvěle zasáhl proti přízemní střele Jakuba Plška zpoza šestnáctky, po dorážce a přízemní střele Řezníčka ho zachránila levá tyč a naposledy dokázal zasáhnout proti Zahradníčkově střele z úhlu! Poté ale přilétl do šestnáctky z levého křídla pěkný přízemní centr, na který si naběhl JAKUB PLŠEK a ze středu pokutového území přízemní střelou zamířil k levé tyči – 1:0!

SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové

7:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Plšek, 29. Řezníček, 48. Hála, 63. Kalvach, 77. Manzia, 81. Manzia, 83. Hála – 51. Martan, 72. Martan, 88. Pajer

SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký, Kotouč, Radaković, Vepřek (22. Kalvach) – Zahradníček, Plšek, Texl, Sláma, Moulis – Řezníček. Druhý poločas: Gröger – Surzyn, Neuer, Jemelka, Hála – Manzia, Kalvach, Houska, Zlatohlávek, Falta – Yunis
Náhradníci: Jemelka, Zlatohlávek, Houska, Manzia, Surzyn, Neuer, Falta, Kalvach, Hála, Yunis, Gröger.

FC Hradec Králové: Ottmar (46. Vízek) – Pajer, Vlkanova, Súkeník, Schwarz, Funda, Šípek, Bederka, Mudra, Plašil, Čech.
Náhradníci: Martan, Zorvan, Janoušek, Kvída, Kropáček, Eliáš, Vízek.

Rozhodčí: Peter Mrázek. Asistenti: Petr Antoníček, Radim Dresler