Menu

Hokej

KHL

HC Dinamo Minsk – Amur Chabarovsk

0:2

konec (0:2, 0:0, 0:0)

16.01.2018, 17:30 • Minsk Arena • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 2.2 3.8 2.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A Nikolaj Averin ještě obral o puk obránce a naservíroval jej Tomáši Zohornovi, který poslal společně se sirénou kotouč do prázdné branky, ale dle sudích to bylo již po hrací době a tak Amur vyhraje ''pouze'' 2:0.

59:40

Jhonas Enroth zůstává na střídačce, to je jasné, power-play domácích pokračuje, ale času je velmi málo.

59:40

Až nyní musel zasahovat Metsola proti ráně Kitarova, puk podržel, vhazovat se bude po jeho pravici. Předtím si však ještě bere domácí kouč time-out.

59:03

Dinamo v útočné třetině a Enroth na střídačce!

58:09

Opět v akci Juha Metsola! Pokus od modré Gragnaniho pouze vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Stepanov a chtěl zasunout puk za jeho záda, ale Metsola se stihl přesunout i za touto dorážkou.

54:09

Ojedinělá ofenzivní akce Amuru mohla skončit třetí brankou. Oleg Li našel skvěle Alexandra Gorškova, který si vytáhl Enrotha a už zasouval kotouč za jeho záda, nicméně v poslední chvíli mu kotouč odskočil od hole.

48:41

Hodně přísné vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Bujnickij – 2 min., hákování).

47:10

A Stepanov rozdával kotouče i nadále, našel křižnou přihrávkou přes celé pásmo Howdena, který mířil do víka, ale Metsola zasáhl i proti této ráně, tentokrát dokonce maskou.

46:50

Minsk se nastěhoval do pásma a znovu roztočil kolotoč. Stepanov nabil znovu Gragnanimu, ten vypálil, ale dnes skvělý Metsola vyrazil.

46:14

Obrovský tlak vytvořili domácí a na konci všeho byla přihrávka Fontaine na Gragnaniho který z velkého nápřahu trefil jednu z holí před brankou a kotouč byl tečován nad branku, vhazovat se však bude ve středním pásmu, kotouč tečoval domácí hráč.

46:01

Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandre Picard – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

44:09

A velké zmatky před Enrothem. Pokus Litovčenka se podivuhodně odrážel a Enroth nevěděl, kde je kotouč, ten nakonec našel Děnisov u pravé tyče a uklidnil situaci.

43:14

Arťom Volkov se dostal ke střele z pravé strany a Metsola kotouč neudržel v lapačce, vypadl mu však ke smůle domácích pouze vedle pravé tyče.

33:00

Domácí teď zatápí obraně Amuru! Jegor Šarangovič se protáhl podél levého mantinelu a mířil nad rameno Metsoly, ten však dokázal právě ramenem puk vytěsnit nad horní tyč!

31:50

A další loženka pro Minsk! Jack Skille našel před brankou úplně volného Fontatine, ten však ztroskotal na Metsolovi, který se teď zaskvěl, jelikož se rychle přesunul a tuto obrovskou šanci zlikvidoval.

31:06

Recept našla dvojice Chenkel a Stepanov a byla z toho obrovská šance! Stepanov našel žabičkou před prázdnou brankou Chenkela, kterému radost z branky pokazil rybičkou Dmitrij Klopov, který se vložil do přihrávky a tečoval ji z dosahu.

29:00

Alexand Kitarov vymyslel proti akci a v situaci jeden na jednoho střílel přes beka. Juha Metsola si našel kotouč a lapačkou zasáhl přesně.

27:06

Trestuhodně si teď počínala obrana Minsku, nechala vybruslit od mantinelu Vladislava Ušenina, který se s pukem dostal do ideální pozice mezi kruhy, ale svou střelou švihem minul pravou tyč.

20:20

Druhá třetina začala slušnou ranou z levého kruhu od Jacka Skilla a nutno říci, že byla velmi nebezpečná pod vyrážečku, ale finský brankář podržel Amur.

18:59

18:59 Oleg LI - 0:2

18:59

Chabarovsk právě vstřelil branku!
One man show pro OLEGA LI! Přebral si puk na modré čáře, krásnou stahovačkou se dostal přes Děnisova, natlačil se ramenem před Enrotha a zasunul puk pod jeho betony do sítě – 0:2! Asistence: Jaroslav Chabarov a Vitalij Aťušov.

08:50

Alexandr Pavlovič míchal, míchal až vymyslel skrytou ránu, která ke štěstí Metsoly skončila na jeho lapačce, ale rozhodně si finský brankář ve službách Amuru nebyl jistý tímto zákrokem.

05:58

05:58 Tomáš ZOHORNA - 0:1

05:58

Chabarovsk právě vstřelil branku!
A druhou přesilovku už Amur využívá! Oleg Li posunul kotouč na pravý kruh na českého forwarda TOMÁŠE ZOHORNU, který střelou švihem vymetl všechny pavučiny v brance Enrotha – 0:1! Asistence: Oleg Li.

05:08

Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladimir Děnisov – 2 min., nedovolené bránění).

05:08

Stepanov se teď úžasným způsobem uvolnil a poslal kotouč za Metsolu a domácí se již radovali, ale rozhodčí rozapžil a bude vylučovat Děnisova za nedovolené bránění před brankou Amuru.

02:19

Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jegor Šarangovič – 2 min., příliš mnoho hráčů).

00:20

A Jonas Enroth chytá tutovku v první minutě! Alexej Byvalcev dostal přihrávku v situaci dva na jednoho a sám proti Enrothovi neuspěl, domácí brankář se skvěle přesunul a vychytal jej.

HC Dinamo Minsk – Amur Chabarovsk

0:2

konec (0:2, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. T. Zohorna (O. Li), 19. O. Li (Chabarov, Aťušov)

HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gragnani, Děnisov, Korobov, D. Osipov, Lisovec, Chenkel, Šinkevič, A. Volkov – Q. Howden, Fontaine, Skille – Kovyršin, Bujnickij, Kitarov – Šarangovič, Linglet, Ambrožejčik – Pavlovič, Drozd, An. Stěpanov.

Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – J. Kolář, Kondratěv, Jordán, Averin, Aťušov, Chabarov, Karmaškov, Kamalov – Byvalcev, Potěchin, O. Li – T. Zohorna, Litovčenko, Gorškov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Klopov – Beljakov, Frolov, Picard.

Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Majtak, Strelcov.

Diváci: 10234

Průběh zápasu
1. třetina
02:19 MIN 2 Šarangovič, příliš mnoho hráčů
05:08 MIN 2 Děnisov, nedovolené bránění
05:58 CHA 0:1 T. Zohorna (O. Li)
18:59 CHA 0:2 O. Li (Chabarov, Aťušov)
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
46:01 CHA 2 Picard, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
48:41 MIN 2 Bujnickij, hákování
Konec