Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Slavia Praha – HC Sparta Praha

1:10

konec (1:2, 0:4, 0:4)

11.01.2018, 18:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • 31. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.0 4.5 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:35

Ještě se oběma týmům povedlo zaútočit. Nebezpečnější byla Sparta, Jakub Wojnar dokonce mířil za hattrickem, avšak jeho zakončení zblízka parádně vytáhl rychle reagující Daniel Vecka!

57:21

Další mlení tentokrát za brankou Adama Wolfa. S dvouminutovým trestem za hrubost odjíždějí Lukáš Nedorost s Lukášem Netolickým (oba SLA) a Radek Jeřábek se Sebastianem Jandou (oba SPA).

56:40

Na obou stranách jsme viděli brankářem zneškodněný útok. Po zásahu Daniela Vecky vznikl mumraj, ze kterého vyplynula potyčka mezi Davidem Starkem (SLA) a Vojtěchem Komárkem (SPA), kteří oba inkasují po dvou minutách za hrubost.

55:14

Sparta právě vstřelila branku!
Každá část místního stadionu má svá specifika. Zatímco v restauračním zařízení se točí plzeňská dvanáctka, na ledové ploše se čepuje desítka pana sparťana. O zdvoucifernění výsledku se postaral TOMÁŠ PŠENIČKA, který využil rychlou kombinaci bratrů Jandusových a na brankovišti propašoval kotouč pod Veckovými betony. Nutno říci, že si počínal úspěšněji, než slečna Tereza, které trik s neznámým balíčkem na letišti v Pakistánu nevyšel. Asistence: Martin Jandus a Tomáš Jandus.

54:40

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí fanklub, který přišel slávistické juniory v derby podpořit, právě asi začíná litovat, že se na tento duel vydal. Sparta totiž přidává i devátý zásah za záda slávistických brankářů. Tomáš Schwamberger se prodral po levém křídle, odkud vyslal před brankoviště přesný pas, na který si sjel MARTIN DUBSKÝ. Hostující kapitán pak nedal zakončením zblízka Veckovi šanci. Asistence: Tomáš Schwamberger.

50:24

Lukáš Rousek se obtočil kolem obránce a stanul sám před Danielem Veckou. Domácí brankář mu naznačil pohyb a Rousek poté střelou na zadní tyč o milimetry minul sešívanou klec!

48:42

Červenobílým se nepovedl útok a po rychlém brejku vyslal jedovku na bližší tyč Tomáš Schwamberger. Také jeho rána zahrála, pro Vecku libými tóny, na brankovou konstrukci.

48:01

A se sešívanými mohlo být hůře! Ostrá rána z levého kruhu břinkla o tyčku za zády Daniela Vecky a dopadla do bezpečných vod.

46:02

Sparta právě vstřelila branku!
Inu, přátelé, ještě zítra budou domácí hráči křičet ze spaní, když se jim bude zdát o tomto duelu. Sparťanská krev vyrývá na své konto branek další rýhu. V pravou noční můru proměňuje slávistům tento zápas LUKÁŠ ROUSEK, který pohodlně skóroval z prostoru mezi kruhy. Bez asistence.

45:38

Sparta právě vstřelila branku!
Splendidní výkon hostujícího mužstva přináší další zásah a Sparta jich tedy má na kontě stejně, jako má beruška teček na krovkách. Sešívaní znovu nezvládli osobní souboj a RADEK JEŘÁBEK se tak snadno protlačil před branku, kde za dozoru slávistického obránce v poklidu prostrčil puk pod klekajícím Veckou. Asistence: Tomáš Jandus.

41:16

David Jaša dostal přihrávku zpoza branky a v tísni dokázal vystřelit. Jeho zakončení ale minulo zadní tyč. Následně ještě vystřelil David Šteiner, ale Adam Wolf se přesunul ke své pravé tyči včas!

38:03

Sparta právě vstřelila branku!
Zprvu za tím domácí ekipa zdatně směřovala, ale poté přišla jedna ztráta kotouče, rychlý brejk a branka Sparty v oslabení. Lukáš Rousek vyvezl puk po pravém křídle, odkud poslal křižný pas skrze brankoviště na JAKUBA WOJNARA, který z první napálil touš přesně k tyči. Také pro Wojnara je to druhý zásah v tomto derby. Asistence: Lukáš Rousek.

37:05

Sešívaní mají k dispozici přesilovou hru. K trestoměřičům je vykázán za sekání Ondřej Procházka (SPA). Dokáže Slavia snížit pohodlný náskok svého rivala?

36:38

Po vhazování se dostal bleskově dopředu Martin Jandus, který ostře vypálil z levého kruhu. Jeho rána, šťavnatá jako prvotřídní steak, ale skončila na vyrážečce parádně se přesouvajícího Daniela Vecky!

32:26

Hra v obranném pásmu činí v prostřední periodě Slavii stejné problémy, jako hostinskému obtížní hosté. Zdá se, že se nedá zvládnout. Sparta se totiž znovu dostala po prohraném osobním souboji ze strany vršovické ekipy ke kotouči, který pak zakončoval Tomáš Schwamberger, ale jeho hororová rána z vrcholu kruhů těsně minula zadní tyč!

28:38

Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Dominik Šorf, přichází Daniel Vecka.

28:38

Sparta právě vstřelila branku!
Za první třetinu se mohlo Dominiku Šorfovi vyseknout absolutorium, za tu druhou už si maskovaný muž domácích zaslouží pořádný ručník. Gólman Slavie vyjel pro puk, který zůstal mezi kruhy po Jandusově nahození, ale místo toho, aby jej přikryl, ho pouze posunul před sebe, což nečekal nikdo ze sešívaných obránců. Toho využil ONDŘEJ PROCHÁZKA, který se černého kolečka chopil a poslal jej přes situaci zachraňujícího beka do prázdné brány! Asistence: Tomáš Jandus a Martin Jandus.

26:03

Sparta právě vstřelila branku!
Inu, s domácími hokejisty to nyní nevypadá vůbec dobře. Naopak na druhé střídačce panuje všeobecné veselí. Zatímco sešívaným to ne a ne padnout, Sparta přidává čtvrtý zásah. Po výtečné kombinaci se dostal na pravém kruhu ke střel TOMÁŠ JANDUS, jehož zakončení si našlo cestu za záda marně se natahujícího Šorfa. Druhá trefa pro tohoto hráče v utkání. Asistence: Ondřej Procházka a Tomáš Pšenička.

24:48

Jan Šergl se protáhl za obranu jako zloděj dírou v plotě a uháněl sám na Adama Wolfa. Ten se pasoval do role příslušníka bezpečnostních složek a útočníka, který chtěl uloupit pro svůj celek kontaktní gól, vyslal svými betony do arestu.

22:03

Sparta právě vstřelila branku!
Druhá využitá početní převaha pro hostující mužstvo! Sešívaným se sice povedlo vyhodit kotouč ven ze třetiny, ale celek z Holešovic se vzápětí dostal k touši a po nahrávce Sebastiana Jandy zakončil z pravého kruhu JAKUB WOJNAR. Jeho střela poté propadla výstrojí nedůsledně zasahujícího Dominika Šorfa a skončila za brankovou čarou. Asistence: Sebastian Janda a Lukáš Rousek.

20:36

Následný brejk Sparty ale přinesl faul Tadeáše Hejdy (SLA), který se v rohu pásma provinil nedovoleným zákrokem vysokou holí.

20:21

Domácí začali zostra a Tomáš Šmerha po projetí po pravém křídle vyzkoušel pozornost Adama Wolfa, který jeho střelu po ledě vyrazil jen před sebe. K dorážce se dostal Dominik Valík, ale jeho ránu letící do šibenice bravurně ztečoval mimo klec jeden z bránících sparťanů.

17:23

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané reagují nejlépe, jak mohou, a berou si zpět vedení! Martin Dubský sice ve své pozici neuspěl. Jeho zakončení z levého kruhu vyrazil Dominik Šorf před sebe, kde vznikl zarputilý boj o každý milimetr ledu. Z této pranice vyšel nejlépe Ondřej Procházka, který našel na pravém kruhu TOMÁŠE SCHWAMBERGERA. Bývalý písecký hokejista se s ničím nepáral a přesnou dělovkou vymetl šibenici Šorfovy svatyně. Asistence: Ondřej Procházka.

16:45

Tomáš Pšenička se dostával do pozice, ze které mohl vyrovnat, ale Jandusovu přihrávku na jeho osobu srazil bleskově klekající Dominik Valík.

14:52

Slavia právě vstřelila branku!
V Edenu jest vyrovnáno! Hostující obrana si vybrala neplacené volno a udělala až příliš prostoru pro DAVIDA JAŠU, kterému naservíroval touš ve středním pásmu napadající Dominik Valík. Sešívaný kanonýr si pak zpracoval kotouč a vypálil přesně k pravé tyči Wolfovy branky. Ač se maskovaný muž Sparty natahoval, co mohl, na přesně mířený pokus neměl šanci dosáhnout. Asistence: Dominik Valík.

13:48

Hraje se otevřený hokej a každý z týmů chvíli tahá za útočné nitky. Naposledy se dostal do zajímavé pozice Ondřej Procházka, ale z velkého úhlu na levém křídle trefil jen tyčku Šorfovy branky!

09:02

Martin Dubský (SPA) v útočném pásmu podrazil protihráče a jede pykat na lavici pro hříšné muže ledové plochy.

08:25

Wow! Dominik Šorf nyní předvedl zákrok z pohádkové říše snů! Tomáš Schwamberger potáhl po levém křídle puk až téměř k brankové čáře, odkud našel kolmicí Martina Dubského. Ránu na brankovišti číhajícího kapitána Sparty ale bryskně zneškodnil maskovaný hrdina Slavie, který se převrátil na bok a na zádech máchl lapačkou pod břevno!

02:45

Sparta právě vstřelila branku!
Hosté z Holešovic využívají početní převahu a získávají v Edenu náskok. Po velkém souboji u levém mantinelu nakonec dokázal na protihráči vybojovat kotouč Tomáš Pšenička. Z jeho práce pak vytěžil palebnou pozici TOMÁŠ JANDUS, jenž se dělovkou z kruhu trefil přesně nad Šorfovo rameno. Asistence: Tomáš Pšenička.

01:23

Lukáš Rousek se dostal do zajímavé pozice, ale sám před Šorfem napálil pouze jeho betony. Příčinou bylo i nedovolené bránění Davida Starka (SLA), jenž jest arbitrem po právu vyloučen.

HC Slavia Praha – HC Sparta Praha

1:10

konec (1:2, 0:4, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Jaša (Valík) – 3. T. Jandus (Pšenička), 18. Schwamberger (Procházka), 23. Wojnar (Janda, Rousek), 27. T. Jandus (Procházka, Pšenička), 29. Procházka (T. Jandus, M. Jandus), 39. Wojnar (Rousek), 46. Jeřábek (T. Jandus), 47. Rousek, 55. Dubský (Schwamberger), 56. Pšenička (M. Jandus, T. Jandus)

HC Slavia Praha: Šorf (29. Vecka) – Hejda, Vobořil, Stark, Holý, Antoš, Valík (C) – Kohút, Šmerha, Matějka (A), Patočka, Šteiner, Šilhan, Netolický, Šergl, Jaša, Hradil, Nedorost, Martínek.
Trenér: Miloš Pecka.

HC Sparta Praha: Wolf (Hoffmann) – M. Jandus, Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš (A), Jeřábek, Hanuš – T. Jandus (A), Schwamberger, Rousek, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Komárek, Chlouba, Pšenička, Dubský (C), Wojnar.
Trenér: Pavel Geffert.

Rozhodčí: David Čáp – Václav Beneš, Petr Kotlík

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 SLA 2 Stark, nedovolené bránění
02:45 SPA 0:1 T. Jandus (Pšenička)
09:02 SPA 2 Dubský, podražení
14:52 SLA 1:1 Jaša (Valík)
17:23 SPA 1:2 Schwamberger (Procházka)
Po 1. třetině
2. třetina
20:36 SLA 2 Hejda, vysoká hůl
22:03 SPA 1:3 Wojnar (Janda, Rousek)
26:03 SPA 1:4 T. Jandus (Procházka, Pšenička)
28:38 SPA 1:5 Procházka (T. Jandus, M. Jandus)
28:38
37:05 SPA 2 Procházka, sekání
38:03 SPA 1:6 Wojnar (Rousek)
Po 2. třetině
3. třetina
45:38 SPA 1:7 Jeřábek (T. Jandus)
46:02 SPA 1:8 Rousek
54:40 SPA 1:9 Dubský (Schwamberger)
55:14 SPA 1:10 Pšenička (M. Jandus, T. Jandus)
56:40 SLA 2 Stark, hrubost
SPA 2 Komárek, hrubost
57:21 SLA 2 Netolický, hrubost
SPA 2 Jeřábek, hrubost
SLA 2 Nedorost, hrubost
SPA 2 Janda, hrubost
Konec