Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Slavia Praha – HC Sparta Praha

1:10

konec (1:2, 0:4, 0:4)

11.01.2018, 18:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • 31. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.0 4.5 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dámy a pánové, z Edenu je to pro dnešní večer vše. O nadcházejícím víkendu nezapomeňte zvolit demokratického prezidentského kandidáta. Hezký zbytek večera přeje Richard Wagner. (20:05:48)
Ve třetí třetině se povedlo týmu z Holešovic zaznamenat ještě čtyři góly, kterými dnešní derby proměnil ve slávistický horor. Sešívaní inkasovali dvouciferný debakl a do dalšího kola mají o čem přemýšlet. Aktivně hrající Spartě darovali výhru hloupými chybami v obraně a laxním přístupem k soupeři. Rudí hokejisté poté využili nabídnutých šancí beze zbytku.

Konec zápasu.

59:35

Ještě se oběma týmům povedlo zaútočit. Nebezpečnější byla Sparta, Jakub Wojnar dokonce mířil za hattrickem, avšak jeho zakončení zblízka parádně vytáhl rychle reagující Daniel Vecka!

58:40

Hraje se poslední minuta zápasu a ještě sledujeme ataky Sparty, které se ale tříští o výstroj Daniela Vecky. Obě mužstva již hrají v pěti mužích na ledě.

57:21

Další mlení tentokrát za brankou Adama Wolfa. S dvouminutovým trestem za hrubost odjíždějí Lukáš Nedorost s Lukášem Netolickým (oba SLA) a Radek Jeřábek se Sebastianem Jandou (oba SPA).

56:40

Na obou stranách jsme viděli brankářem zneškodněný útok. Po zásahu Daniela Vecky vznikl mumraj, ze kterého vyplynula potyčka mezi Davidem Starkem (SLA) a Vojtěchem Komárkem (SPA), kteří oba inkasují po dvou minutách za hrubost.

55:14

Sparta právě vstřelila branku!
Každá část místního stadionu má svá specifika. Zatímco v restauračním zařízení se točí plzeňská dvanáctka, na ledové ploše se čepuje desítka pana sparťana. O zdvoucifernění výsledku se postaral TOMÁŠ PŠENIČKA, který využil rychlou kombinaci bratrů Jandusových a na brankovišti propašoval kotouč pod Veckovými betony. Nutno říci, že si počínal úspěšněji, než slečna Tereza, které trik s neznámým balíčkem na letišti v Pakistánu nevyšel. Asistence: Martin Jandus a Tomáš Jandus.

54:40

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí fanklub, který přišel slávistické juniory v derby podpořit, právě asi začíná litovat, že se na tento duel vydal. Sparta totiž přidává i devátý zásah za záda slávistických brankářů. Tomáš Schwamberger se prodral po levém křídle, odkud vyslal před brankoviště přesný pas, na který si sjel MARTIN DUBSKÝ. Hostující kapitán pak nedal zakončením zblízka Veckovi šanci. Asistence: Tomáš Schwamberger.

53:28

Jednotvárný obrázek hry, při kterém nepříliš výbušně bruslící hokejisté lacino ztrácejí kotouče, občas přeruší výkřik diváka na tribuně, který reaguje tu kladně na akce Sparty, tu negativně na další chybu sešívaných.

52:16

Hráči se honí po ledě sem a tam. Skoro stejně to vypadá na vesnici, kdy v hájovně běhá v noře jezevčík za liškou. Z textu předchozího jest patrné, že jezevčíkem je Sparta, která si v klidu kráčí za vítězstvím.

51:17

Hokejisté z Edenu se sice občas dostanou do středního pásma, ale to je pro ně za poslední minuty strop. Sparta většinou drží útočné pásmo a k náporu jí stačí i ledabylá kombinace.

50:24

Lukáš Rousek se obtočil kolem obránce a stanul sám před Danielem Veckou. Domácí brankář mu naznačil pohyb a Rousek poté střelou na zadní tyč o milimetry minul sešívanou klec!

49:40

Hra je rozhádaná a plná chyb. A to především ze strany domácích. Na svůj výkon se ale přestávají koncentrovat i sparťané, který tak vázne finální fáze.

48:42

Červenobílým se nepovedl útok a po rychlém brejku vyslal jedovku na bližší tyč Tomáš Schwamberger. Také jeho rána zahrála, pro Vecku libými tóny, na brankovou konstrukci.

48:01

A se sešívanými mohlo být hůře! Ostrá rána z levého kruhu břinkla o tyčku za zády Daniela Vecky a dopadla do bezpečných vod.

47:15

Domácí jsou mdlí, skoro jako bez duše. Zato ďáblem posedlí sparťané neustále tlučou na vrata útočného pásma Slavie.

46:02

Sparta právě vstřelila branku!
Inu, přátelé, ještě zítra budou domácí hráči křičet ze spaní, když se jim bude zdát o tomto duelu. Sparťanská krev vyrývá na své konto branek další rýhu. V pravou noční můru proměňuje slávistům tento zápas LUKÁŠ ROUSEK, který pohodlně skóroval z prostoru mezi kruhy. Bez asistence.

45:38

Sparta právě vstřelila branku!
Splendidní výkon hostujícího mužstva přináší další zásah a Sparta jich tedy má na kontě stejně, jako má beruška teček na krovkách. Sešívaní znovu nezvládli osobní souboj a RADEK JEŘÁBEK se tak snadno protlačil před branku, kde za dozoru slávistického obránce v poklidu prostrčil puk pod klekajícím Veckou. Asistence: Tomáš Jandus.

44:50

Sparta je nastěhovaná před brankou Daniela Vecky, kde díky aktivnímu forčekingu vaří led. Zatím se jí ale nepovedlo vystřelit.

43:54

Martin Dubský se snažil před strážcem slávistické svatyně získat puk na svou hůl, avšak v tísni svého záměru nedosáhl.

43:17

Lukáš Rousek přejel modrou čáru a přenechal kotouč Vojtěchu Komárkovi, který mu najížděl do tandemu. Rychlou střelu si polaskal ve své lapačce Daniel Vecka.

42:06

Hned dvakrát se sešívaným povedlo na pravém křídle vystřelit. První z pokusů šel z Jašovy hole, ten druhý měl na svědomí po vystřídání Matějka, ale Adam Wolf nejprve puk vyrazil a při druhé ráně už ukrotil hrací předmět ve svém klíně.

41:16

David Jaša dostal přihrávku zpoza branky a v tísni dokázal vystřelit. Jeho zakončení ale minulo zadní tyč. Následně ještě vystřelil David Šteiner, ale Adam Wolf se přesunul ke své pravé tyči včas!

40:40

Sparta dostala kotouč do útočné třetiny, kde o něj ale záhy přišla. Rychlá rozehrávka domácího mužstva pak minula všechny hokejky a skončila zakázaným uvolněním.

40:06

Po úvodním vhazování se snažila Slavia dostat do Wolfova revíru (paralela s populárním německým seriálem je jen čistě náhodná), ale zabránil jí v tom ofsajd.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí dějství se započne dít v cca 19.30.
Ve druhé třetině se hostujícímu celku povedlo navýšit své vedení již na hrozivých 6:1. Mezi dvougólové kanonýry se posunuli Jakub Wojnar a Tomáš Jandus. Sparta vyniká dnes v důrazu a hlavně jí hraje do karet větší klid v zakončení.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Ještě to zkoušel po rychlém přebruslení středního pásma Ondřej Procházka, ale ten se dostal mezi dva slávistické beky, kde se zaklínil stejně, jako se zaklíní větev putující proudem řeky o dva kameny.

39:04

Křeč domácího týmu pokračuje i nadále. Svěřencům Miloše Pecky a Milana Antoše se nedaří přechod přes modrou čáru a především propadají v osobních soubojích. To je ten hlavní důvod, proč má Sparta takový náskok, jaký má.

38:03

Sparta právě vstřelila branku!
Zprvu za tím domácí ekipa zdatně směřovala, ale poté přišla jedna ztráta kotouče, rychlý brejk a branka Sparty v oslabení. Lukáš Rousek vyvezl puk po pravém křídle, odkud poslal křižný pas skrze brankoviště na JAKUBA WOJNARA, který z první napálil touš přesně k tyči. Také pro Wojnara je to druhý zásah v tomto derby. Asistence: Lukáš Rousek.

37:05

Sešívaní mají k dispozici přesilovou hru. K trestoměřičům je vykázán za sekání Ondřej Procházka (SPA). Dokáže Slavia snížit pohodlný náskok svého rivala?

36:38

Po vhazování se dostal bleskově dopředu Martin Jandus, který ostře vypálil z levého kruhu. Jeho rána, šťavnatá jako prvotřídní steak, ale skončila na vyrážečce parádně se přesouvajícího Daniela Vecky!

36:27

Únik domácího mužstva nenabyl velkého úspěchu. Sparta se poté ukvapila v rozehrávce a pramenilo z toho zakázané uvolnění.

35:53

Po střele z pravého kruhu vytáhl pohotový zákrok Daniel Vecka. Následně vznikla drobná rozmíška, která ale spíše připomínala náhlé emocionální vzplanutí dvanáctiletých puberťáků při souboji o skleněnku.

35:28

Podobně dopadl o minutu později rodák z Prachatic Tomáš Schwamberger, který zkusil své štěstí střelou od modré čáry, jež však po doteku domácí hole skončila v rohu.

34:22

Napodruhé se povedlo Davidu Jašovi proniknout do útočné třetiny. Slávistický hokejista nechal kotouč do tandemu Davidu Šteinerovi, avšak jeho zakončení bylo sraženo do rohu.

33:32

Kotouč se nyní přehazuje z hole na hůl, jako horký pecen mezi pekařskými učni. Výsledkem je trochu nezáživná část hry v oblasti středního pásma.

32:26

Hra v obranném pásmu činí v prostřední periodě Slavii stejné problémy, jako hostinskému obtížní hosté. Zdá se, že se nedá zvládnout. Sparta se totiž znovu dostala po prohraném osobním souboji ze strany vršovické ekipy ke kotouči, který pak zakončoval Tomáš Schwamberger, ale jeho hororová rána z vrcholu kruhů těsně minula zadní tyč!

31:38

Dvakrát byl v permanenci Daniel Vecka, který si ale se sparťanskými navštívenkami z kruhů v poklidu poradil.

30:42

Slavia opět několikrát zariskovala před svým brankářem, ale Tomáš Pšenička toho nedokázal využít. Na druhé straně se dostal ke střele z levého kruhu David Jaša, avšak Wolf jeho zakončení vyrazil lapačkou.

29:35

Sešívaní si po inkasovaném gólu vybrali oddechový čas a hned se snažili o snížení, ale po agitaci před Adamem Wolfem přišli o puk, který se poté na nějaký čas usadil ve středním pásmu.

28:38

Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Dominik Šorf, přichází Daniel Vecka.

28:38

Sparta právě vstřelila branku!
Za první třetinu se mohlo Dominiku Šorfovi vyseknout absolutorium, za tu druhou už si maskovaný muž domácích zaslouží pořádný ručník. Gólman Slavie vyjel pro puk, který zůstal mezi kruhy po Jandusově nahození, ale místo toho, aby jej přikryl, ho pouze posunul před sebe, což nečekal nikdo ze sešívaných obránců. Toho využil ONDŘEJ PROCHÁZKA, který se černého kolečka chopil a poslal jej přes situaci zachraňujícího beka do prázdné brány! Asistence: Tomáš Jandus a Martin Jandus.

27:11

Dominik Valík zakončil slávistickou kombinaci střelou od modré čáry. Adam Wolf toho moc neviděl, ale i tak reflexivně zaklekl doufaje, že puk nebude tečován. Nebyl, a tak brnkl o jeho vyrážečku a skončil v rohu pásma.

26:03

Sparta právě vstřelila branku!
Inu, s domácími hokejisty to nyní nevypadá vůbec dobře. Naopak na druhé střídačce panuje všeobecné veselí. Zatímco sešívaným to ne a ne padnout, Sparta přidává čtvrtý zásah. Po výtečné kombinaci se dostal na pravém kruhu ke střel TOMÁŠ JANDUS, jehož zakončení si našlo cestu za záda marně se natahujícího Šorfa. Druhá trefa pro tohoto hráče v utkání. Asistence: Ondřej Procházka a Tomáš Pšenička.

25:38

Na obou stranách bylo k vidění několik nepřesností. Především domácím hokejistům dnes chybí vícero klidu na hokejkách.

24:48

Jan Šergl se protáhl za obranu jako zloděj dírou v plotě a uháněl sám na Adama Wolfa. Ten se pasoval do role příslušníka bezpečnostních složek a útočníka, který chtěl uloupit pro svůj celek kontaktní gól, vyslal svými betony do arestu.

24:27

Až teď domácí hráč promáchl v dobré pozici před brankou, načež po brejku vykopl maskovaný muž Slavie střelu Jakuba Wojnara z pravého kruhu.

23:18

Hraje se bez přerušení a v poněkud rozhádanějším tempu. Oba celky se nedokáží plně koncentrovat v útočném pásmu, a tak nevidíme téměř žádné příležitosti.

22:03

Sparta právě vstřelila branku!
Druhá využitá početní převaha pro hostující mužstvo! Sešívaným se sice povedlo vyhodit kotouč ven ze třetiny, ale celek z Holešovic se vzápětí dostal k touši a po nahrávce Sebastiana Jandy zakončil z pravého kruhu JAKUB WOJNAR. Jeho střela poté propadla výstrojí nedůsledně zasahujícího Dominika Šorfa a skončila za brankovou čarou. Asistence: Sebastian Janda a Lukáš Rousek.

21:37

Slávisté chvíli bránili ve třech, protože se David Jaša přišel o hůl, ale nakonec se jim povedlo kombinaci Sparty ubránit. K zakončení se nakonec dostal Tomáš Pšenička, jehož střela z osy hrací plochy skončila na vyrážečce pohotového Dominika Šorfa!

20:36

Následný brejk Sparty ale přinesl faul Tadeáše Hejdy (SLA), který se v rohu pásma provinil nedovoleným zákrokem vysokou holí.

20:21

Domácí začali zostra a Tomáš Šmerha po projetí po pravém křídle vyzkoušel pozornost Adama Wolfa, který jeho střelu po ledě vyrazil jen před sebe. K dorážce se dostal Dominik Valík, ale jeho ránu letící do šibenice bravurně ztečoval mimo klec jeden z bránících sparťanů.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá perioda započne odpočítávat vteřinky cca v 18.43.
Po první dvacetiminutovce je na tom lépe hostující celek, který se dostal do rychlého vedení díky využité přesilovce. Ačkoliv se pak domácím povedlo srovnat, sparťané půjdou do prostředního dějství s mírným náskokem.

20:00

První třetina skončila.

19:38

19:38

Adam Wolf se ocitl pod tlakem domácího celku, ale sešívaní si nakonec vážnější příležitost nevytvořili. Brejk Holešovických skončil odpískaným ofsajdem.

18:30

Na obou stranách neutuchá útočný apetit a diváci tak mají před sebou stále plné talíře útočných akcí. Hokej má grády a před oběma hájemstvími je rušno.

17:23

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané reagují nejlépe, jak mohou, a berou si zpět vedení! Martin Dubský sice ve své pozici neuspěl. Jeho zakončení z levého kruhu vyrazil Dominik Šorf před sebe, kde vznikl zarputilý boj o každý milimetr ledu. Z této pranice vyšel nejlépe Ondřej Procházka, který našel na pravém kruhu TOMÁŠE SCHWAMBERGERA. Bývalý písecký hokejista se s ničím nepáral a přesnou dělovkou vymetl šibenici Šorfovy svatyně. Asistence: Ondřej Procházka.

16:45

Tomáš Pšenička se dostával do pozice, ze které mohl vyrovnat, ale Jandusovu přihrávku na jeho osobu srazil bleskově klekající Dominik Valík.

15:50

Hra pokračuje v aktivním duchu a před oběma klecemi je pravidelně živo. Naposledy si černá guma po direktu z pravého křídla našla cestičku do klína Dominika Šorfa.

14:52

Slavia právě vstřelila branku!
V Edenu jest vyrovnáno! Hostující obrana si vybrala neplacené volno a udělala až příliš prostoru pro DAVIDA JAŠU, kterému naservíroval touš ve středním pásmu napadající Dominik Valík. Sešívaný kanonýr si pak zpracoval kotouč a vypálil přesně k pravé tyči Wolfovy branky. Ač se maskovaný muž Sparty natahoval, co mohl, na přesně mířený pokus neměl šanci dosáhnout. Asistence: Dominik Valík.

13:48

Hraje se otevřený hokej a každý z týmů chvíli tahá za útočné nitky. Naposledy se dostal do zajímavé pozice Ondřej Procházka, ale z velkého úhlu na levém křídle trefil jen tyčku Šorfovy branky!

12:52

12:52

David Jaša dostal místo na středu útočného pásma a bez přípravy vypálil. Jeho zakončení ale vyrazil bleskově vyjíždějící Adam Wolf. Na druhé straně se zaskvěl po střele z pravého křídla i gólman Slavie.

12:05

Ani na jedné straně se teď nepovedl přechod přes dobře rozmístěný obranný val na modré čáře, a tak se hra uchýlila do středního pásma.

11:26

Sparta je již v plném počtu, ale i tak musela dávat pozor na pronikajícího Viktora Martínka, který byl ale bleskově zastaven bránícím Radkem Jeřábkem, který mu na kruhu vypíchl puk z hole.

10:43

Hostující celek se osvobozuje dlouhým výhozem k Šorfově kleci. Díky dobrému napadání navíc dokázal podržet Slavii v jejím obranném pásmu.

10:05

Slavia celou minutu kombinovala, ale její střely nebyl příliš přesné. Pouze jedna se dostala až na klec hájenou Adamem Wolfem. Ten si na ní ale počíhal a přerušil hru.

09:02

Martin Dubský (SPA) v útočném pásmu podrazil protihráče a jede pykat na lavici pro hříšné muže ledové plochy.

08:25

Wow! Dominik Šorf nyní předvedl zákrok z pohádkové říše snů! Tomáš Schwamberger potáhl po levém křídle puk až téměř k brankové čáře, odkud našel kolmicí Martina Dubského. Ránu na brankovišti číhajícího kapitána Sparty ale bryskně zneškodnil maskovaný hrdina Slavie, který se převrátil na bok a na zádech máchl lapačkou pod břevno!

07:38

Filip Eliáš zachytil ve středním pásmu ledabylou rozehrávku sešívaných, kteří zatím působí poměrně zaleknutě, a po přejetí modré čáry vystřelil. Přízemní pokus byl lahůdkou pro Dominika Šorfa.

06:53

Tomáš Šmerha po vybruslení od hrazení zakončil, ale jím vyslaný projektil nezasáhl cíl. Sparťanský brejk zakončil střelou z pravého kruhu Lukáš Rousek, ale Šorf byl připraven.

06:18

Vzruch před Šorfovou brankou nakonec přinesl jen nepřesné zakončení z hole Tomáše Schwambergera, který se poté musel rychle vracet zpět do zadních řad.

05:33

Lukáš Nedorost byl při průjezdu do útočného pásma parádně odstaven tělem a Jakub Šilhan poté neuspěl proti dvojici sparťanských obránců. Defenziva rudých hochů nyní zapracovala na jedničku.

05:11

Po spolupráci s Tomášem Pšeničkou pálil jeho jmenovec Jandus. Střela z levého kruhu nenadělala maskovanému muži domácích žádné potíže a skončila v jeho lapačce.

04:40

Dva ofsajdy zastavily Spartu v útočném rozletu. Ani červenobílým se na druhé straně nepovedl průnik do pásma. Na vině byla špatná přihrávka.

03:30

Slavia měla k dispozici útočné pásmo a prostoru na levém křídle využil Tomáš Šmerha, který udělal oblouček a vyslal první střelu na sparťanskou klec. Adam Wolf byl na svém místě a předvedl jistý zákrok vyrážečkou.

02:45

Sparta právě vstřelila branku!
Hosté z Holešovic využívají početní převahu a získávají v Edenu náskok. Po velkém souboji u levém mantinelu nakonec dokázal na protihráči vybojovat kotouč Tomáš Pšenička. Z jeho práce pak vytěžil palebnou pozici TOMÁŠ JANDUS, jenž se dělovkou z kruhu trefil přesně nad Šorfovo rameno. Asistence: Tomáš Pšenička.

02:17

Sparťané ostřelují maskovaného muže domácích, nicméně jejich muška není příliš přesná. Jediný přesný pokus zatím letěl jen z hole Tomáše Pšeničky. Gólman sešívaných posla touš vyrážečkou do rohu.

01:23

Lukáš Rousek se dostal do zajímavé pozice, ale sám před Šorfem napálil pouze jeho betony. Příčinou bylo i nedovolené bránění Davida Starka (SLA), jenž jest arbitrem po právu vyloučen.

01:03

Agitace na obou stranách se s úspěchem nepotkala. Defenzivní štíty Slavie i Sparty odrazily rodící se útoky soupeře.

00:24

Oba celky od úvodu působí aktivně. Martin Jandus se dostal za modrou čárou ke střele, jíž si ale pohlídal Dominik Šorf, jenž jí vyrazil do bezpečí.

00:01

Utkání právě začalo.
Vše je připraveno na úvodní vhazování, které odstartuje dnešní duel.
Hráči již najíždějí na ledovou plochu. Jako první se na modrou čáru vyrovnala Sparta v tradičních rudých dresech. Po krátké chvíli se na protilehlé čáře objevili i domácí v červeno-bílých dresech, jež jsou rovněž pro tento celek typické.
Úvodní sestavy:

HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Hejda, Vobořil, Stark, Holý, Antoš, Valík (C) – Kohút, Šmerha, Matějka (A), Patočka, Šteiner, Šilhan, Netolický, Šergl, Jaša, Hradil, Nedorost, Martínek.
Trenér: Miloš Pecka.

HC Sparta Praha: Wolf (Hoffmann) – M. Jandus, Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš (A), Jeřábek, Hanuš – T. Jandus (A), Schwamberger, Rousek, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Komárek, Chlouba, Pšenička, Dubský (C), Wojnar.
Trenér: Pavel Geffert.

Rozhodčí: David Čáp – Václav Beneš, Petr Kotlík.

HC Sparta Praha

Sparťané budou na rozdíl od slávistů minulý víkend v derby naopak napravovat. Stejně jako sešívaní se i rudí utkali v pátek a v sobotu s Chomutovem a Litvínovem, jen v opačném pořadí. V pátečním duelu s Litvínovem sice Holešovičtí roli favorita potvrdili a vyhráli 6:4, jenže v sobotu už se svěřencům trenérů Pavla Gefferta a Jiřího Zelenky nedařilo. Proti Chomutovu se nedokázali střelecky prosadit a po prohře 0:2 nebrali ani bod. I v tabulce jsou sparťané za svým pražským rivalem, na něhož ztrácejí pět bodů. V případě výhry ve vzájemném duelu by však šlapali slávistům na paty. Zatím však hokejisté z Holešovic figurují na desátém místě se 44 získanými body. Bude to platit i po tradičně vyhecovaném souboji dvou pražských "S"?

HC Slavia Praha

Sešívaní se na derby pražských "S" naladili, jak nejlépe mohli. Během minulého extraligového víkendu totiž nepoznali porážku a na domácím ledě vybojovali ve dvou zápasech plný počet šesti bodů. V pátek nejprve udolali chomutovské Piráty 3:2 a v sobotu si potom hravě poradili s posledním Litvínovem, který sestřelili poměrem 10:4. A bodový zisk červenobílých se projevil i na jejich postavení v tabulce. Svěřenci trenérů Miloše Pecky a Milana Antoše se nacházejí na šesté příčce se 49 body na kontě a na jistotu postupu do nadstavbové části soutěže jim jich chybí získat už jen pár. Povede se hokejistům z Vršovic prodloužit vítěznou sérii a ovládnout Prahu?
Zdravím všechny hokejové fanoušky! Vítejte u sledování utkání jednatřicátého kola DHL Extraligy juniorů. Na ledě v pražském Edenu se střetnou týmy HC Slavia Praha a HC Sparta Praha. Pojďme se nyní na oba odvěké rivaly podívat o něco blíže.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Slavia Praha – HC Sparta Praha

1:10

konec (1:2, 0:4, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Jaša (Valík) – 3. T. Jandus (Pšenička), 18. Schwamberger (Procházka), 23. Wojnar (Janda, Rousek), 27. T. Jandus (Procházka, Pšenička), 29. Procházka (T. Jandus, M. Jandus), 39. Wojnar (Rousek), 46. Jeřábek (T. Jandus), 47. Rousek, 55. Dubský (Schwamberger), 56. Pšenička (M. Jandus, T. Jandus)

HC Slavia Praha: Šorf (29. Vecka) – Hejda, Vobořil, Stark, Holý, Antoš, Valík (C) – Kohút, Šmerha, Matějka (A), Patočka, Šteiner, Šilhan, Netolický, Šergl, Jaša, Hradil, Nedorost, Martínek.
Trenér: Miloš Pecka.

HC Sparta Praha: Wolf (Hoffmann) – M. Jandus, Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš (A), Jeřábek, Hanuš – T. Jandus (A), Schwamberger, Rousek, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Komárek, Chlouba, Pšenička, Dubský (C), Wojnar.
Trenér: Pavel Geffert.

Rozhodčí: David Čáp – Václav Beneš, Petr Kotlík

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 SLA 2 Stark, nedovolené bránění
02:45 SPA 0:1 T. Jandus (Pšenička)
09:02 SPA 2 Dubský, podražení
14:52 SLA 1:1 Jaša (Valík)
17:23 SPA 1:2 Schwamberger (Procházka)
Po 1. třetině
2. třetina
20:36 SLA 2 Hejda, vysoká hůl
22:03 SPA 1:3 Wojnar (Janda, Rousek)
26:03 SPA 1:4 T. Jandus (Procházka, Pšenička)
28:38 SPA 1:5 Procházka (T. Jandus, M. Jandus)
28:38
37:05 SPA 2 Procházka, sekání
38:03 SPA 1:6 Wojnar (Rousek)
Po 2. třetině
3. třetina
45:38 SPA 1:7 Jeřábek (T. Jandus)
46:02 SPA 1:8 Rousek
54:40 SPA 1:9 Dubský (Schwamberger)
55:14 SPA 1:10 Pšenička (M. Jandus, T. Jandus)
56:40 SLA 2 Stark, hrubost
SPA 2 Komárek, hrubost
57:21 SLA 2 Netolický, hrubost
SPA 2 Jeřábek, hrubost
SLA 2 Nedorost, hrubost
SPA 2 Janda, hrubost
Konec