Menu

Volejbal

Challenge Cup - ženy

TJ Ostrava – ŽOK Osijek

3:0

konec (25:20, 25:16, 28:26)

10.01.2018, 18:00 • Hala míčových sportů, Ostrava • Play-off • Vít Schück (@VitSchuck)

28:26

Také třetí sada jde nakonec na stranu ostravského celku. Iva Nachmilnerová zakončila dvojutkání přímým bodem ze servisu. Na přihrávce nachytala Sučičovou!

27:26

Druhý mečbol! Krivičová je z pozice univerzálky zablokována Makauskaiteovou.

25:26

Osijek si bere vedení zpět. Babicová na podání donutila Makauskaiteovou k nepřesné přihrávce.

25:24

Ostrava má smečbol! Helena Kojdová přidala kvalitní servis, poté se domácí s přehledem ubránily a Makauskaiteová smečuje do kurtu.

22:24

Dva setboly pro chorvatský tým. Valková poslala servis daleko do autu, obrovská chyba.

21:22

Stíhací jízda pokračuje. Zemanová našla servisem Babicovou, která poté útočila jen do anténky. Osijek si bere ještě jeden oddechový čas.

19:22

Ostrava znovu boduje. Zemanová uvedla míč do hry servisem a hostující hráčky se nedomluvily na přihrávce. Osijek si bere oddechový čas.

12:18

Osijek ve třetím setu přehrává Ostravu. Kojdová smečuje z hlavního kůlu jen do anténky. Domácí si berou oddechový čas.

12:16

Osijek vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Středem sítě nyní vyhodila svůj útok do autu Zemanová.

11:14

Elena Babicová uvedla míč do hry servisem. Kojdová narazila na vysoký bok a už to je o tři body. Zdeněk Pommer zastavuje hru oddechovým časem.

7:8

Ivana Sučičová za koncovou lajnou. A poprvé jdou hráčky Osijeku do technického oddechového času při vedení. Kojdová bod nedala, naopak na druhé straně se rozehrává Krivičová, který právě Kojdovou vytloukla na bloku.

25:16

Druhá sada končí. Katarina Biličová svým servisem našla Kojdovou, poté Šípová našla Čuboňovou a ty s přehledem vytlouká blok soupeřky.

24:15

Devět setbolů pro domácí. Také hostující smečařka poslala míč ze servisu do sítě.

18:9

Série Ostravy pokračuje. Hostující celek se nemůže prosadit, naopak za domácí přidává bod Zemanová. Osijek si vybírá oddechový čas.

16:9

Při druhém technickém oddechovém čase to je o sedm bodů. Zemanová napálila míč středem sítě po kombinaci s Valkovou do zóny číslo jedna.

10:5

Kojdová stále za koncovou lajnou. Makauskaiteová přidává další bodovku a už to je o pět bodů. Na to reaguje chorvatský tým oddechovým časem.

8:5

Helena Kojdová stále pokračuje na podání. Babicová trefila smečí jen připravenou Makauskaiteovou, následně se hostující celek dostal k útoku, ale Krivičová posílá míč do autu. Je tady první technický oddechový čas.

25:20

Helena Kojdová ukončuje parádním servisem do rohu kurtu první sady. Hráčky Osijeku předvedly bojovný výkon v prvním dějství.

24:20

Elena Babicová pokračuje na podání. Po kvalitním servisu se ale dostala k útoku Diatková a ta přináší čtyři setboly.

23:20

A další chyba. Valková se nesešla na středu sítě se Zemanovou a Zdeněk Pommer si vybírá i druhý oddechový čas.

23:17

Lea Grahovacová pokračuje za koncovou lajnou. Zemanová boduje po jednonožce. Následně si bere ještě jeden oddechový čas Dario Fančovič.

19:15

Také Zemanová se prosazuje blokem. Babicová znovu trefila jen české hráčky na bloku. Chorvatský celek si bere oddechový čas.

16:14

Sučičová na podání. Domácí hráčky vedou při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Nyní se středem sítě prosadila Nachmilnerová.

11:11

Osijek pokračuje ve své sérii. Po dalším nepřesném útoku Makauskaiteové je srovnáno. Zdeněk Pommer na to reaguje oddechovým časem.

8:5

Ostrava vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Tentokrát neuspěla pipem Sučičová a to trestá povedeným útokem Makauskaiteová.

TJ Ostrava – ŽOK Osijek

3:0

konec (25:20, 25:16, 28:26)

Zpět na online

TJ Ostrava: Šípová, Valková (C) – Žolnerčíková, Makauskaiteová, Faltínová, Kojdová – Sedláčková, Nachmilnerová, Zemanová – Diatková, Čuboňová – Chevalierová Trenér: Zdeněk Pommer

ŽOK Osijek: Grahovacová, Gadžičová – Babicová, Sušičová, Krivičová – Štebihová, Biličová, Zirnová – Miličevičová – Šimunecová Trenér: Dario Fančovič

Rozhodčí: Erko Varblane (EST) – Jan Gerrit Reichardt (NED)