Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Dukla Jihlava – HC Sparta Praha

0:1

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

15.12.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 7. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

62:07

Sparta právě vstřelila branku!
Jediný gól dnešního utkání dává pražská Sparta. MAREK BLÁHA si vzal na modré puk, obkroužil s ním dvě kolečka podél hřiště a dostal se až před branku domácích nikým nebráněn. Zvolil bekhendové zakončení a střela skončila pod víkem. Asistence: Jiří Obadal, Matěj Flídr.

53:56

Velmi ostrý zákrok předvedl Kardoš na Najmana a je vyloučen na dvě minuty za napadení. Následně to vypadalo na dvě dvojičky k bitce, čároví ale jejich sdílenou zlobu překazili. Sparta si navíc bere time-out.

51:19

Flídr po přihrávce Kasandy zpoza brány neprostřelil Chaloupku zblízka!

48:06

Tutovka hostí! Po chybné rozehrávce dostal puk před úplně prázdnou bránu Čech, Chaloupek se ale famózně přemístil a dokázal zlikvidovat i dorážku. Hostující střídačka se jenom chytá za hlavu, nutno dodat, že Chaloupek do toho šel velmi odvážně.

47:30

Další velká šance Sparty! Havlín dostal kotouč na hraně brankoviště a nalezl si skulinku mezi betony domácího brankáře, Chaloupek ale kotouč udržel! Havlín navíc dostal ještě pěknou sekeru, trest za to žádný nebude.

46:29

Křišta trefil kolenem jednoho z hostujících hráčů a je vyloučen na dvě minuty. Moc ale nechápu Gajdoše, který se už dávno po přerušení hry chtěl rvát.

46:20

Čech naznačil „golfáka“, tím si položil obránce a přihrál před bránu na Vitoucha, který kotouč tečoval těsně vedle.

45:07

Pražané začínají přidávat na plynu, přečíslení 2 na 1 vzal na sebe Obadal, jenže trefil jenom levou tyč z levého kruhu! Létá to okolo Chaloupka velmi často...

36:20

První šance Sparty v utkání! Neposedný kotouč se pokoušel do poloprázdné brány dorazit Slavíček, Chaloupkův beton byl ale proti. Sudí přerušil hru a vznikla z toho menší strkačka.

15:39

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Juda – 2 min., hákování).

13:28

Ne úplně povedené střídání hostí a Chlubna vyslal do úniku Judu, který si najížděl z levého křídla, vybral si zakončení na bližší tyč, ale Škorpík si vše pohlídal!

08:42

Další vyloučení na hostující straně. Tůma šermoval s holí moc vysoko a blízko obličejů, dostává tak dvě minuty, ač se sám hodně diví.

03:37

Naprosto zbytečný zákrok Obadala o mantinelu po souboji na zemi, když už to vypadalo na poklidný odjezd hráčů, tak Obadal krosčekoval na zemi Velebu a je vyloučen.

HC Dukla Jihlava – HC Sparta Praha

0:1

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 63. Bláha (Obadal, Flídr)

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Piskač, Marek (A), Veleba (C), Zvěřina, Smolko, Křišta – Kardoš, Juda, Filip – Chlubna, Pigl, Brož (A) – Barák, Krajíček, Svoboda trenér: Štěpán Moravec

HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlík) – Tůma (C), Bláha, Pika, Prchal, Vorobjev, Gajdoš, Lis – Čech (A), Vitouch, Slavíček – Prymula, Dani, Havlín – Najman, Obadal, Kasanda – Flídr, Smola trenér: Richard Žemlička

Rozhodčí: Čech – Reich, Nechvátal

Průběh zápasu
1. třetina
03:37 SPA 2 Obadal, krosček
08:42 SPA 2 Tůma, vysoká hůl
15:39 JIH 2 Juda, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
46:29 JIH 2 Křišta, faul kolenem
53:56 JIH 2 Kardoš, napadení
Po 3. třetině
Prodloužení
62:07 SPA 0:1 Bláha (Obadal, Flídr)
po prodl.