Menu

Fotbal

Francouzský Ligový pohár

Amiens SC – Tours FC

2:1

konec (2:0)

13.12.2017, 21:05 • Stade de la Licorne, Amiens • Osmifinále • Dominik Liška

Tipsport: 1.69 3.44 5.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec zápasu a do čtvrtfinále francouzského poháru se po tvrdém boji podívají hráči domácího týmu. Nutno podotknout, že Amiens byl už od začátku nebezpečnějším týmem. Hosté si ani v pasážích, kdy byli více na míči, nedokázali vytvořit vyložené šance, ze kterých by mohli domácího brankáře ohrozit. Ale tohle je už ode mne vše, já vám přeji hezký zbytek večera a dobrou noc. (23:04:13)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Monconduit si teď příliš stěžoval na verdikt hlavního arbitra, který nehodlá tolerovat podobné chování a vytahuje žlutou kartu.

90+1

V druhém poločase se budou nastavovat minimálně tři minuty.

90

90. MANCINI - 2:1

90

Tours právě vstřelil branku!
Autorem branky je MANCINI.
Tak tohle byla paráda v podání Tourského záložníka, který nádherným přímým kopem snižuje stav na 2:1.

88

Hosté se nevzdávají naděje na snížení a stále dobývají branku domácích, zatím ale bezúspěšně.

86

Tentokrát už Miguel trestu neujde. Kolta získal míč na středovém kruhu a snažil se nabrat správnou rychlost, když v tom jej za dres zatáhl Miguel a jeho pokus o únik tím ukončil.

85

Kolta si ve velké rychlosti vyměnil míč s Lelschem a první jmenovaný celou akci i zakončil, ale Coudert se fantasticky natáhl po míči a vytěsnil jej mimo branku!

83

Tall se opět dostal až za obranu soupeře a tentokrát i zakončil, ale celou akci ukončil hvizd rozhodčího, který odpískal ofsajd.

81

Tall se krásně prosmýkl obranou domácích a tváří tvář Gurtnerovi se pokusil o rychlou kličku doprava, brankář ale jeho úmysl přečetl a vrhl se mu pod nohy. Útočník Tours FC se okamžitě dožadoval penalty, rozhodčí ale zůstal ledově klidný.

79

Střídání v týmu Tours FC: ze hřiště odchází N´Doye, přichází Bayard.

77

Poslední střídání na straně domácích. Odchází Nathan, nahrazuje jej Charrier.

75

Žlutou kartu dostává El Hriti (Tours FC).

73

Raveloson teď chyboval při rozehrávce a nabídl Nathanovi možnost skórovat, ten se ale zachoval příliš zbrkle a pokusil se vystřelit hned, jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla.

70

Po rohovém kopu domácích se k dorážce z velké vzdálenosti dostal Bourgaud, jehož pokus odvrátil některý z hostujících obránců.

67

Střídání v týmu Tours FC: ze hřiště odchází Diarra, přichází Clemence.

66

Mancini se pokusil o nečekanou střelu z nějakých třiceti metrů, jeho pokus ale skončil vysoko nad.

62

Nathan s Avelarem rychle rozehráli rohový kop na krátko, ale celou akci ukončil hvizd rozhodčího, který uviděl útočný faul v malém vápně.

61

Kolta se postavil k míči a poslal nádhernou střelu k levé šibenici. Coudert ale bravurně zareagoval a celou situaci zlikvidoval úchvatným zákrokem.

60

Bourgaud si na hranici velkého vápna připravoval míč na pravou nohu, když v tom ho z ničeho nic ze zadu stáhnul Miguel, který nakonec vyvázl bez karty. Následovat bude volný přímý kop ze slibné pozice.

58

Nathan si teď výborně poradil se dvěma bránícími hráči a nakonec poslal míč na volného Koltu, který ale míč netrefil tak jak potřeboval a z celé akce bude jen odkop od brány.

56

Útočník Tours FC už je zřejmě v pořádku a hra pokračuje.

55

Tall po souboji s Adenonem zůstává ležet na trávníku a hra je teď přerušená.

52

Nathan se teď parádně uvolnil před velkým vápnem a poslal tvrdou ránu na Couderta, který jeho střelu nadvakrát zpacifikoval.

51

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Zungu, přichází Monconduit.

49

Mancini poslal nadýchaný centr do vápna, kde míč propadl až k Ravelosonovi, jehož střela skončila jen v náručí Gurtnera.

48

Belkebla si teď skvěle pohrál s Avelarem, kterému nakonec nezbylo nic jiného než hostujícího záložníka faulovat. Hosté budou mít příležitost přímého volného kopu z velké vzdálenosti.

46

První minuta druhé půle a domácí jsou hned nebezpeční! Nathan poslal prudkou přihrávku mezi dva obránce, na kterou si skvěle naběhl Kolta, který pohotově zakončil, ale jeho střela skončila pár milimetrů nad břevnem.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nábidl řadu velkých příležitostí na obou stranách a přestože hosté mají očividně více ze hry, tak paradoxně góly zatím střílí jen domácí. Po brankách Kolty a Bourgauda je stav 2:0.

45+2

První poločas skončil.

45+1

45+1. BOURGAUD - 2:0

45+1

Amiens právě vstřelilo branku!
Autorem branky je BOURGAUD.

45

V prvním poločase se bude nastavovat minimálně jedna minuta.

43

Hráči Tours měli příležitost volného přímého kopu. K míči se postavil Tall a jeho střela jen tak tak minula levou šibenici.

40

Avelar si teď v souboji s Tallem pomohl loktem, čehož si rozhodčí všiml a zareagoval na to žlutou kartou.

39

Střídání v týmu Amiens SC:
Tohle nevypadá dobře, Cissokho se už delší dobu držel za nohu a zranění mu zřejmě nedovolí pokračovat v tomto zápase, nahrazuje jej El Hajjam.

38

Další nepovedený rohový kop v podání Manciniho, jehož centr opět skončil pouze v náručí Gurtnera.

37

Tall si teď mohl připsat krásnou asistenci, když poslal centr na Belkebla, před kterým zírala prázdná branka. Záložník hostů ale prováhal moment překvapení a vystřelil až ve chvíli kdy se před ním zjevil Gurtner, který skvělým zákrokem udržel stav 1:0.

35

K zajímavé slovní roztržce se teď schýlilo na lavičce Tours, část realizačního týmu měla zřejmě na srdci něco co potřebovali sdělit rozhodčímu, který po kratší diskusi vykázal tři členy realizačního týmu na tribunu.

32

Tours se rychlou kombinací snaží projít pevnou obranou domácích, to se jim ale vůbec nedaří. Pokud budou hráči Amiens bránit takto celý zápas, hosté nebudou mít šanci vyrovnat.

29

Rohový kop se hostům vůbec nepodařil, po Manciniho centru skončil míč v náručí Gurtnera.

28

N´Doye se pokoušel najít centrem osamoceného Talla, dřív než míč se ale k Tallovi dostal bránící Avelar, který míč uklidil do zámezí.

26

Mancini se teď vůbec nepáral s Lelschem, do kterého zajel oběma nohama a může být rád, že vidí "jen" žlutou kartu.

23

Kolta opět ve velké šanci!
Útočníka domácích vybídl ke skórování Nathan, který mu poslal milimetrový pas za obranu. Kolta se pokusil Couderta přelobovat, ten jeho úmysl ale skvěle přečetl.

21

K míči se postavil Kolta, jeho střela ale končí vysoko nad.

20

Před Cissokhem se teď na pravé straně udělal velký prostor a tak se rozhodl pro samostatný únik, který nakonec musel za cenu faulu zastavit El Hriti. Domácí budou mít příležitost prosadit se z přímého kopu.

18

Po obdržené brance se teď snaží se stavem utkání něco udělat hosté. Raveloson si několikrát vyměnil míč s Mancinim a poté vyslal tvrdou ránu na Gurtnera, který ale neměl žádné velké potíže se zastavením míče.

16

16. KOLTA - 1:0

16

Amiens právě vstřelilo branku!
Autorem branky je KOLTA.
Domácí si tuto branku opravdu zasloužili! Po dlouhém nátlaku se k míči dostal Dibassy, který šajtlí poslal míč na Koltu, který hlavou uklidil míč do síťě. 1:0.

13

Na centr Avelara si krásně naběhl Nathan, jeho hlavička ale zamířila přímo do náruče Couderta.

11

Skvělá pasáž hry v podání domácích! Nejprve výborně zachytil míč v obraně Adenon, který posunul míč na Nathana a ten po individuální akci vybídl ke skórování Bourgauda, jeho pokus ale úžasným zákrokem zlikvidoval Coudert.

8

Raveloson se postavil k míči a pokoušel se centrem někoho najít, to se mu ale nepodařilo a obrana domácích míč odklidila do bezpečí.

7

Po faulu na Talla budou mít hosté příležitost přímého kopu.

5

Cisse poslal krásný centr přes půl hřiště na Talla, který si bravurně naběhl. Naneštěstí pro hostujícího útočníka si míč příliš pokopnul a pro míč si došel Gurtner.

3

Rohový kop zahrával Nathan, jehož centr našel jen bránícího Miguela, který bez problémů odvrátil.

2

Cissokho poslal střílený centr do vápna odkud míč do zámezí odklidil jeden z hostujících obránců. Následovat bude rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Amiens SC: Gurtner (C) – Cissokho, Adenon, Dibassy, Avelar – Zungu, Gope Fenepej, Bourgaud, Nathan, Lelsch Kolta
Náhradníci: Bouet, El Hajjam, Gakpe, Charrier, Konate, Labeau

Tours FC: Coudert – El Hriti, Miguel (C), Cisse, Sissoko – Diarra, Mancini, Raveloson, N´Doye, Belkebla – Tall
Náhradníci: Bayard, Bergoungnoux, Caille, Clemence, Etcheverria, Goda, Nanizayamo.
Tours FC – Překvapení letošního francouzského poháru, ano to je druholigový Tours FC, který se dnes představí v roli jasného outsidera, ikdyž proti sobě nemá žádného věhlasného soupeře. Hráči Tours dokonce mohou své protihráče velice dobře znát z minulé sezóny, kdy proti sobě nastupovali v Ligue 1.
Zpátky ale k Tours, hosté jsou v Ligue 1 beznadějně poslední a v posledních čtyřech zápasech si nepřipsali ani bod, což rozhodně není dobré a aby bylo ještě hůř tak Tours na záchranu ztrácí už teď 12 bodů. Poslední nadějí na udobření fanoušků je tak pohár, ve kterém se dnes pokusí přejít přes Amiens SC.
Amiens SC – Amiens zažívají poměrně dobrou sezónu, neboť po postupu do Ligue 1 se usadili ve středu tabulky a to se samozřejmě tamním fanouškům velice líbí.
Skvělé období zažili hráči Amiens mezi koncem října a koncem listopadu, kdy se jim podařil nevídaný kousek a to neprohrát ani jeden ze sedmi zápasů a to je potřeba dodat, že proti sobě neměli jen týmy ze spodní části tabulky, ale stálo proti nim i Monako.
Teď ale dnešní domácí zažívají pokles formy, neboť poslední dvě klání skončily prohrou.
Uvidíme, jak si dnes povedou proti Tours.
Do zápasu ještě chvíle zbývá, takže si pojďme představit dnešní týmy.
Hezký dobrý večer dámy a pánové. Vítám vás u sledování on-line přenosu ze zápasu francouzského poháru. Moje jméno je Dominik Liška a jsem komentátorem dnešního utkání.
Abych byl přesnější, tak budeme svědky osmifinálového duelu mezi Amiens SC a Tours FC.

Začínáme za hodinu a půl.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

Amiens SC – Tours FC

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 16. Kolta, 45+1. Bourgaud – 90. Mancini

Karty:   40. Avelar (AMI), 90+2. Monconduit (AMI) – 26. Mancini (TUS), 75. Hriti (TUS), 86. Miguel (TUS)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:6.

Amiens SC: Gurtner (C) – Cissokho, Adenon, Dibassy, Avelar – Zungu, Gope Fenepej, Bourgaud, Nathan, Lelsch, Kolta
Náhradníci: Bouet, El Hajjam, Gakpe, Charrier, Konate, Labeau, Monconduit

Tours FC: Coudert – El Hriti, Miguel (C), Cisse, Sissoko – Diarra, Mancini, Raveloson, N´Doye, Belkebla – Tall
Náhradníci: Bayard, Bergoungnoux, Caille, Clemence, Etcheverria, Goda, Nanizayamo