Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

SBV Vitesse Arnhem – Willem II Tilburg

2:2

konec (1:1)

13.12.2017, 18:30 • Gelredome (Arnhem) • 16. kolo • Marek Jašek

Tipsport: 1.61 3.96 5.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A konec této bitvy do poslední minuty. Zýpas nabídl celkem čtyři branky, po dvou na obou stranách. Domácí tým byl jednoznačně lepším týmem na hřišti, ale dostalo se do situace, kdy muselo dohánět jednobrankové manko. Vyrovnat se Vitesse povedlo až v poslední minutě základní hrací doby po rohovém kopu, krásnou střelou se prosadil Bryan Linssen. TO je z tohoto utkání vše, přeji pěknou noc. (20:25:18)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Domácí tým ještě tlačí a snaží se vedení urvat na svou stranu, ale zatím se jim nedaří dostat se až do pokutového území.

90

Hlavní rozhodčí bude nastavovat tři minuty nad rámec základní hrací doby.

89

89. Bryan LINSSEN - 2:2

89

Arnhem právě vstřelil branku!
Domácím se to přecejen povedlo a je vyrovnáno dvě minuty před koncem! Po rohovém kopu se ke střele z malého vápna dostal již několikrát zmíněný BRYAN LINSSEN a jeho pumelice letěla do levé strany branky. Brankář neměl šanci reagovat.

88

Willem už se vlatně jen brání a snaží se uhájit jednobrankové vedení, které se mu do tabulky nesmirně hodí.

85

Obrana hostujícího celku pracuje zatím v druhém poločase skvostně a hráči nepřipustili žádné pořádné zakončení. Teď hlavičkoval Bryan Linssen , ale nemířil mezi tři tyče.

83

Závěr dnešního zápasu patří domácímu celku, který se dře dopředu. Zatím z toho ale není žádné přímé ohrožení branky.

81

Další šance pro Vitesse z rohového kopu. Situace byla rozehrána na krátkou vzdálenost, což se nakonec nevyplatilo a ze rohu nic nebylo.

79

Luc Castaignos to udělal chytře a počkali si na faul od jednoho z obránců hostující celku a Vitesse bude mít výhodu další stanadrtní situace.

77

Tak tohle měla být žlutá karta, ostrým faulem se provinil útočník Francisco Sol. Domácí budou zahrávat standartní situaci odprostředka hřiště.

76

Willem se dostal do útoku a nikam se svou rozehrávkou hráči nespěchají.

74

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Thomas Bruns, přichází Luc Castaignos.

72

K ráně uvnitř pokutového území se dostal obránce Matt Miazga, ale mířil vysoko nad branku.

70

Darryl Lachman se dokázal uvolnit z pravé strany a vyslla centr do pokutového území, na jeho přihrávku už ovšem číhal brankář a včas zakročil.

69

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Lassana Faye, přichází Thomas Oude Kotte.

68

Další pokus domácího týmu. Opět to zkoušel Tim Matavž, jeho ránu brankář vyrazil před sebe a může být rád, že míč nikdo nedokázal dorazit.

67

Z posledních minut dnešního duelu není vlastně co vypíchnout. Ani jeden z týmu si nedokáže míč udržet na delší dobu a hra je plná nepřesností.

65

Milot Rašica to zkoušel z velké vzdálenosti a jeho rána z dvaceti metrů letěla pouze do náruče brankáře. Poté míč poslal daleko od své svatyněě.

63

Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Navarone Foor, přichází Thulani Serero.

61

Stálé ta sama pohádka. Vitesse se tlačí do útoku, ale docela lacině příchází o míč a jejich kombinace v druhém poločase nikam pořádně nevedla.

59

59. Ben RIENSTRA - 1:2

59

Willem II právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení! Willem tak ukázal, jak se mají proměňovat šance. BEN RIENSTRA převzal míč v pokutovém území a ze skluzu zakončoval na vzdálenejší tyč. Brankář byl bez šance.

58

Vitesse má míč na vlastních kopačkách, ale hostující obrana zatím funguje skvěle a hráči přechází do rychlých protiútoků.

55

55.

55

Velká šance domácího celku. Tim Matavž se dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti a orazítkoval bližší tyč! Útočník si tak mohl připsat svůj druhý přesný zásah.

54

Milot Rašica je v posledních minutách hodně na míči a tentokrát se pokusil hru zrychlit a svou přihrávkou vyslal do běhu útočníka. Míč nakonec nenašel spoluhráče.

52

Milot Rašica se skvostně uvolnil od pravé strany a vyslal centr do pokutového území, ale jeho přihrávka nenašla svého adresáta a míč končí uprostřed hřiště.

50

Ke hře se dostal i Willem a Bartholomew Ogbeche na sebe upozornil střelou z větší vzdálenosti. Jeho rána ovšem byla zblokováná první obráncem.

48

Domácí celek bude mít výhodu přímého kopu z necelých dvaceti metrů. Míř si připravil opět Thomas Bruns a tentokrát svou ránu cpal do levé strany. Střela skončila na zdi.

47

V druhém poločase je opět aktivnější domácí tým a už to zavánělo vedoucí brankou. V malém vápně z většího úhlu střilel Bryan Linssen, ale bohužel pro něho nemířil přesně.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
První poločas dnenšího zápasu skončil. V utkání sice padly dvě branky, ale dalšího většího zakončení jsme svědky nebyli. První gól vstřelil Bartholomew Ogbeche do odkryté branky. Vyrovnání přišlo hned za deset minut, prosadil se Matavž. Snad se v druhém poločase dočkáme atraktivnějšího fotbalu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45

Hlavní rozhodčí bude nastavovat dvě minuty nad rámec základní hrací doby.

43

V závěru první půle mají míč na kopačkách domácí a snaží se postupnou kombinací dostat až do malého vápna.

42

Další hlavičkové souboje uprostřed hrací plochy. Míč nakonec nevybojoval Bryan Linssen a přechází do útoku.

40

Další roh pro domácí, ale opět z toho nebylo vážnější zakončení. Vitesse se opravdu snaží dostat se do vedení, ale hráči zatím nemíři přesně.

38

Vitesse převzalo iniciativu a snaží se dostat do dalšího zakončení. Jako poslední střílel Navarone Foor, ale rána mu vůbec nesedla a skončila mimo hrací plochu.

36

Ostrý faul u hostující branky. Oba hráči, co byli zúčastnění leží na zemi a uvidíme, zda se bude ošetřovat.

34

Vitesse mělo šanci rychlého protiútoku a už to vypadalo na vážné ohrožení branky, to by ovšem v poslední chvíli nesměl ztratit koncentraci TIm Matavž a jeho finální přihrávka letěla pouze do náruče brankáře.

32

Mohl z toho být samostatný únik, kdyby přihrávka na Tima Matavže byla přesnější. Pro míč si vyyběhl brankář a poslal ho daleko od své svatyně.

30

Hned dva rohové kopy pro domácí celek. Ani z jedné situace nakonec nic nebylo. Vitesse se bude muset snažit víc.

28

Další nepřesná střela domácí týmu. Brankář Mattijs Branderhorst pošle míč do hry od své branky. Rozhodl se pro rozehrávku na krátkou vzdálenost.

26

Po nepřesné střele Francisc Sola se ujme rozehrávky od své branky hostující brankář.

25

Další autové vhazování pro domácí celek. Míč mířil až do malého vápna, ale skončil u prvního obránce. Hosté přechází do rychlého protiútoku.

23

23. Tim MATAVŽ - 1:1

23

Arnhem právě vstřelil branku!
Tak tohle byla nádherná branka! Je vyrovnáno. Zpoza vápna si míč ke střele připravil TIM MATAVŽ a jeho rána měla milimetrové parametry. Míč letěl do levého dolního rohu.

20

Utkání zatím budí víceméně nudným dojmem. Kromě branky jsme neviděli žádné pořádné zakončení a míč se většinou pohybuje uprostřed hřiště.

18

Lassana Faye vhodí míč do hry od postranní čáry. Z následné kombinace nakonec nic nebylo. Míč ovšem zůstane na kopačkách hráču Vitessu, neboť bude zahrávat další standartní situaci.

17

Hra se na chvíli uklidnila a hostující celek v poklidu kombinuje na své vlastní polovině.

16

Domácí tým se snaží vytvořit si tlak za účelem vyrovnat skóre. Kombinace je ovšem taková neslaná, nemastná a nikam vlastně nevede.

13

13. Bartholomew OGBECHE - 0:1

13

Willem II právě vstřelil branku!
První akce hostující týmu = první gól dnešního utkání! Fernando Lewis před skvělý samostatný únik a našel naprosto osamoceného BARTHIKINEWA IGBECHENA, který míč ve skluzu dorazil do odkryté branky.

11

Thomas Bruns se prezentoval ostrým skluzem a hlavní rozhodčí vytahuje druhou žlutou kartu v tomto utkání. Bartholomew Ogbeche bude následně ošetřován.

10

Další faul hostující celku, tentokrát ale o něco dále a bude z toho pouze volný kop. Následný centr vyboxoval gólman.

9

Míč si převzal Thomas Bruns a mířil do pravého dolního rohu. Brankář Mattijs Branderhorst musel poprvé zasahovat a připsal si pěkný zákrok.

8

U míč byl opět Navarone Foor a těsně před pokutovým územím byl zfaulovaný. Domácí celek bude mít velkou šanci otevřít skóre ze standartní situace.

8

Žlutou kartu dostává Darryl Lachman (Willem II Tilburg).

6

K míči se dostal i domácí brankář a vyslal ho hluboko do hřiště. Navarone Foor se snažil zrychlit hru, ale jeho přihrávka nenašla svého adresáta.

5

Vitesse je aktivnější, ale zatím si nepřipravil žádnou šanci.

3

Hra je zatím plná nepřesností a ani jeden z týmu si nevypracoval žádnou pohlednou akci. Hráči podstupují hlavičkové souboje uprostřed hrací plochy.

2

Domácí celek bude vhazovat poblíž hostující branky. Nakonec z toho ale nic nebylo.

1

Hned v první minutě se snažil Tim Matavž dostal do vápna, ale v průniku mu v poslední chvíli zabránil jeden z obránců. Brankář se ujme odkopu.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

SBV Vitesse Arnhem: Pasveer – Faye, Miazga, Kašia (C), Lelieveld – Foor, Mount, Bruns – Linssen, Matavž, Rašica.
Náhradníci: Houwen – Castaignos, Dabo, Oude Kotte, Serero, van Bergen.

Willem II Tilburg: Branderhorst – Tsimikas, van der Linden, Heerkens, Lachman, Lewis – B. Rienstra (C), Chirivella, T. Haye – Sol, Ogbeche.
Náhradníci: van der Lei, Wellenreuther – Azzaoui, Coulibaly, Croux, El Hankouri, Kok, Lieftink, Ogenia..
Willem II Tilburg
Willem II nezačal letošní sezónu vůbec dobře a nachází se na čtrnáctém místě s patnácti body. V posledním zápase tým doma uvítal Breda a očekávala se jasná výhra. Předzápasové předpoklady se ovšem nenaplnilo a týmy se dělily o body. Nejlepším střelcem je s šesti góly Fran Sol. Hlavním trenérem je Erwin van de Looi.
SBV Vitesse Arnhem
Vitesse prožívá povedenou sezónu. V devíti duelech vybojovalo osmnáct bodů a v případě dnešní výhry se může posunout na třetí pozici. Také Vitesse dosud inkasovalo jen osm branek. Na domácí půdě však zvítězilo jen v jednom případě. Naposledy však zvítězilo vysoko překvapivě proti Nice o jedinou branku a posunulo se na sedmou příčku, která jako poslední zajišťuje postup do Evropské ligy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SBV Vitesse Arnhem – Willem II Tilburg

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Matavž, 89. Linssen – 13. Ogbeche, 59. B. Rienstra

Karty:   11. Bruns (ARN) – 8. Lachman (WLM)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:14.

SBV Vitesse Arnhem: Pasveer – Faye (69. Oude Kotte), Miazga, Kašia (C), Lelieveld – Foor (63. Serero), Mount, Bruns (74. Castaignos) – Linssen, Matavž, Rašica.
Náhradníci: Houwen – Castaignos, Dabo, Oude Kotte, Serero, van Bergen.

Willem II Tilburg: Branderhorst – Tsimikas, van der Linden, Heerkens, Lachman, Lewis – B. Rienstra (C), Chirivella, T. Haye – Sol, Ogbeche.
Náhradníci: van der Lei, Wellenreuther – Azzaoui, Coulibaly, Croux, El Hankouri, Kok, Lieftink, Ogenia.

Rozhodčí: Gozubuyuk S. (Ned)