Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Chelsea FC

1:0

konec (1:0)

09.12.2017, 13:30 • Olympijský stadion, Londýn • 16. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 6.87 4.52 1.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Žlutou kartu dostává Arthur Masuaku (West Ham United).

84

Málem bylo srovnáno! Chelsea se po několikaminutové odmlce opět usadil na obranné polovině West Hamu, její kombinace skončila u zapomenutého Álvara Moraty, který ale velkou šanci z bezprostřední blízkosti neproměnil.

79

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, přichází André Ayew.

70

Třetí žlutá karta pro domácí fotbalisty v rozmezí tří minut. Tentokráte je potrestán Pedro Obiang, který ve středu hřiště nedovoleně zastavil rozběhnutého Kantého.

69

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Diafra Sakho.

68

Aaron Cresswell v rohu hřiště podcenil souboj s Willianem, načež brazilského šikulu těsně před šestnáctkou poslal k zemi. Jednalo se o faul zezadu, žlutá karta je udělena zcela oprávněně.

67

Žlutou kartu dostává Winston Reid (West Ham United).

64

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Willian.

59

Domácí brankář poté až příliš dlouho otálel s výkopem, načež mu nekompromisní sudí Taylor udělil žluté varování.

58

Střídající Victor Moses přenesl hru na levou stranu, kde se po kombinaci s Kantém uvolnil Davide Zappacosta. Italský zadák si okolo bránícího protihráče posunul balon na pravačku, jeho rána nebyla vůbec k zahození, vzdálenější tyč Adriánovy branky ale těsně minula.

55

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Marcos Alonso, přichází Victor Moses.

46

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Pedro.

29

Další zajímavá příležitost Conteho družiny! Rohový kop rozehrála Chelsea na krátko, kombinace hostujících hráčů vyústila v narážečku mezi Kantém a Zappacostou, jedovatý pokus druhého jmenovaného ale Adrián stačil zneškodnit.

28

První práce pro Adriána! Marcos Alonso se díky šikovnému naznačení zbavil napadajícího Zabalety, poté balon předložil Kantému, jenž se odhodlal k technickému pokusu na zadní tyč, domácí brankář ale vytáhl povedený zákrok.

18

Tohle byl velmi zbytečný zákrok. Adrián už měl balon ve své moci, Marcos Alonso se jej ale i tak snažil získat a domácího gólmana zbytečně dohrál. Udělení žluté karty je zcela na místě.

7

Zatím jediný přesný střelec tohoto duelu se svou branku vydal oslavit se skupinou domácích příznivců, za což mu Anthony Taylor o chvíli později udělil žlutou kartu.

6

6. Marko ARNAUTOVIĆ - 1:0

6

West Ham právě vstřelil branku!
No vida, na první branku londýnského derby jsme nemuseli dlouho čekat, do vedení se překvapivě dostávají svěřenci Davida Moyese! Kousek za pokutovým územím se k balonu dostal MARKO ARNAUTOVIĆ, jenž udržel na zádech dotírajícího protivníka, narazil si s Manuelem Lanzinim, přehodil si míč na levačku a přesnou ranou k tyči prostřelil Courtoise.

West Ham United – Chelsea FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Arnautović (Lanzini)

Karty:   7. Arnautović (WHU), 59. Adrián (WHU), 67. Reid (WHU), 68. Cresswell (WHU), 70. Obiang (WHU), 87. Masuaku (WHU) – 18. Alonso (CHE)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:10.

West Ham United: Adrián – Zabaleta, Ogbonna, Reid, Cresswell – Noble (C), Obiang – Arnautović (69. D. Sakho), Lanzini, Masuaku – Antonio (79. A. Ayew).
Náhradníci: Hart – Rice, E. Fernandes, A. Ayew, Carroll, J. Hernández, D. Sakho.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (64. Willian), Kanté, Bakayoko (46. Pedro), Fàbregas, Alonso (55. Moses) – Morata, E. Hazard.
Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Ampadu, Moses, Willian, Pedro, Batshuayi.

Rozhodčí: Anthony Taylor – Peter Kirkup, Stuart Burt

Diváci: 56 953