Menu

Volejbal

CEV Cup

Hapoel Mate-Asher – VK Jihostroj Č. Budějovice

2:3

konec (25:23, 25:22, 19:25, 20:25, 15:17)

07.12.2017, 16:00 • Ein Sara Sport Hall, Naharija, Izrael • Vít Schück (@VitSchuck)

0:0

Jihostroj České Budějovice dlouho ztrácel na izraelský Hapoel. Nakonec si ale veze k domácí odvetě vítězství v pěti setech.

Český mistr dlouho tahal za kratší konec, Jihostroji utekly dvě těsné koncovky a už to vypadalo na porážku, ale svěřenci Reného Dvořáka se nadechli k velkému obratu. Ve třetím setu si udělali hráči jihočeskému týmu náskok ve střední části a vedení udrželi až do konce. Také ve čtvrtém setu Jihostroj vedl od úvodu až do závěru. V páté sadě to vypadalo s českým celkem velmi zle, domácí měli k dispozici dva mečboly, ale oba dokázali Češi odvrátit a následně svůj první proměnili.

Odveta se odehraje v Českých Budějovicích 20.12. od 18:00. (18:31:43)

15:17

Konec zápasu.

15:17

Petr Michálek pokračoval na podání. Osokin nejprve smečoval jen do bloku Macha, poté měli domácí ještě jednu šanci, ale Da Silva útočí do sítě. Jihostroj si veze z Izraele cennou výhru v pěti setech.

15:16

Mečbol také pro český tým. Foyer útočil jen lehce přes blok, následně z pipu napálil míč do sítě Nevjadomskij.

15:15

Znovu srovnáno. Sokolov na podání. Michálek v problémech na přihrávce, ale vše vynahradil smečí přesně do rohu kurtu.

15:14

Druhý mečbol pro domácí volejbalisty. Palgut servisem příliš nezaškodil a Foyer vytlouká Křesťana na bloku.

14:14

Jihostroj stále žije. Právě Stanislav Nevjadomskij se představil na podání. Michálek obstál na přihrávce, Halaba ale pipe neproměnil v bod. Domácí měli hned dvě bodovky, ale ani jednu nevyužili.

14:13

První mečbol mají k dispozici domácí hráči. Da Silva se vrátil do hry, Kraffer naopak přichází do hry z lavičky na podání. Kvalitní podání domácí lehce zpracovali a Nevjadomskij smečuje do kurtu.

13:13

Také pátý set skončí rozdílem dvou bodů. Po oddechovém času se po servisu střídajícího Louka dostal k útoku Palgut na druhou přes.

13:12

Hapoel jde do vedení. Michálek znovu nepřesný na přihrávce, navíc je také na hlavním kůlu zablokován Sokolovem. Ještě jeden oddechový čas pro České Budějovice.

12:12

Pawel Halaba na podání. Za domácí srovnává krok Da Silva útokem po lajně. Kryštof byl bez šance.

11:12

Ale je to Jihostroj, který jde do vedení. Smeč polského hráče už domácí ubránit nedokázali.

11:11

Osokin na podání. Je znovu srovnáno. Michálek dnes nehraje příliš povedené utkání. Po jeho nepřesné přihrávce se dostal k útoku Foyer a srovnává vytlučením Palguta na bloku.

10:11

Oddechový čas domácím pomáhá zastavit rozjetého Křesťana na servisu. Českobudějovický univerzál dokázal znovu přitvrdit na podání, ale Nevjadomskij si připisuje bod po útoku do diagonály.

9:11

A už to je o dva body. Křesťanův servis sestřelil přihrávajícího Zyndorfa. Oddechový čas pro Hapoel.

9:10

Jihostroj jde do vedení! Po servisu Filipa Křesťana se domácí k útoku neprosadili. Bodovku poté dokázal sám Křesťan procedil blokem Foyera.

9:9

Srovnáno. Michálek nebyl dostatečně přesný na přihrávce, ale Palgut uvolil Křesťana a ten vytlouká blok soupeře.

9:8

Stále to je ale Hapoel, který vede nejmenším možným rozdílem. Radek Mach servisem příliš škody nenadělal. Osokin se prosazuje středem sítě.

8:8

Drama pokračuje. Alex Jacobsen uvedl míč do hry servisem. Halaba přesný na přihrávce i v útoku.

Hapoel Mate-Asher – VK Jihostroj Č. Budějovice

2:3

konec (25:23, 25:22, 19:25, 20:25, 15:17)

Zpět na online

Hapoel Mate-Asher: Ariel, Jacobsen – Nevjadomskij, Foyer, Galili, Deboni, Louk – Osokin (C), Sokolov – Da Silva, Shtift – Zyndorf, Mal Trenér: Noam Katz

VK Jihostroj Č. Budějovice: Kupilík, Palgut – Halaba, Michálek, Fila, Kraffer – Mach (C), Ondrovič, Todua – Křesťan, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

Rozhodčí: Hari Salabašjan (BUL) – Jaroslaw Makowski (POL)