Menu

Volejbal

CEV Cup

Hapoel Mate-Asher – VK Jihostroj Č. Budějovice

2:3

konec (25:23, 25:22, 19:25, 20:25, 15:17)

07.12.2017, 16:00 • Ein Sara Sport Hall, Naharija, Izrael • Vít Schück (@VitSchuck)

15:17

Petr Michálek pokračoval na podání. Osokin nejprve smečoval jen do bloku Macha, poté měli domácí ještě jednu šanci, ale Da Silva útočí do sítě. Jihostroj si veze z Izraele cennou výhru v pěti setech.

15:16

Mečbol také pro český tým. Foyer útočil jen lehce přes blok, následně z pipu napálil míč do sítě Nevjadomskij.

15:14

Druhý mečbol pro domácí volejbalisty. Palgut servisem příliš nezaškodil a Foyer vytlouká Křesťana na bloku.

14:13

První mečbol mají k dispozici domácí hráči. Da Silva se vrátil do hry, Kraffer naopak přichází do hry z lavičky na podání. Kvalitní podání domácí lehce zpracovali a Nevjadomskij smečuje do kurtu.

13:12

Hapoel jde do vedení. Michálek znovu nepřesný na přihrávce, navíc je také na hlavním kůlu zablokován Sokolovem. Ještě jeden oddechový čas pro České Budějovice.

9:11

A už to je o dva body. Křesťanův servis sestřelil přihrávajícího Zyndorfa. Oddechový čas pro Hapoel.

7:7

Srovnáno. Vedení Hapoelu je pryč. Da Silva nebyl v útoku důrazný, naopak Křesťan se opřel do bodovky a srovnává krok s izraelském týmem. Hapoel si bere oddechový čas.

5:3

A už to je o dva body. Nevjadomskij servisem škodí českým mistrům. Tentokrát je zablokován na hlavním kůlu Michálek. René Dvořák si bere oddechový čas.

20:25

Sporný míč na závěr čtvrtého setu. Pomezní rozhodčí ukazoval dobré podání, ale hlavní sudí vzal odpovědnost na sebe a píská aut. O vítězi tak rozhodne pátý set.

19:24

Petr Michálek na podání. Domácí museli jen odevzdat míč a to trestá útokem Halaba. Pět setbolů pro české mistry.

14:17

Tříbodové vedení pro Jihostroj je zpět. Radek Mach dokázal servisem zaškodit, dává přímý bod. Hapoel si bere ihned oddechový čas.

14:16

Při druhém technickém oddechovém čase vede Jihostroj o dva body. Křesťan uklidil míč smečí přesně k postranní lajně.

11:14

Jihostroj si jde pro čtvrtou sadu. Nevjadomskij nebyl dostatečně přesný na přihrávce a poté smečuje Da Silva jen do sítě. Oddechový čas pro Hapoel.

9:10

Hapoel je v kontaktu. Foyer znovu přitlačil servisem. Halaba uspěl na přihrávce, ale domácí se zázračně ubránili smeči polského smečaře a vše zakončil útokem Da Silva. Na sérii Izraelců reaguje René Dvořák oddechovým časem.

5:8

Jihostroj vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Halaba se pověsil do vzduchu a smečí z velké výšky nedal obraně nad síti, ani v poli žádnou šanci.

19:25

Bude se pokračovat čtvrtou sadou. Filip Křesťan po ideální nahrávce vytlouká blok Foyera.

18:24

Hned šest setbolů pro český celek. Kryštof skvěle přihrál, poté ale Křesťan jen odevzdat míč na stranu domácího týmu. Nevjadomskij smečuje daleko do autu.

10:16

Jihostroj vede při druhém technickém oddechovém čase již o šest bodů. Michálek musel jen odevzdat míč, ale střídající Shtift narazil útokem do bloku.

7:13

Domácí se dostávají pod velký tlak. Halaba válcuje Hapoel servisem. Jacobsen nahrál jen k rozhodčímu. Ještě jeden oddechový čas pro domácí tým.

7:11

Jihostroj kráčí k zisku třetí sady. Polský smečař Jihostroje opět zatlačil soupeře, následně smečuje Osokin do zámezí. Je tady oddechový čas pro Hapoel.

6:8

Jihostroj vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Nic na tom nezměnil ani servisu Jacobsena. Křesťan protlačil míč po lajně do kurtu.

25:22

I druhý set putuje na stranu Izraelců. Nevjadomskij skvěle přihrál, následně Jacobsen uvolnil Da Silvu, který smečí po lajně ukončil druhou sadu.

24:21

Tři setboly pro Hapoel. Radek Mach servisem našel jen pásku sítě.

22:19

Hapoel vede v koncovce druhého setu o tři body. Mach je na středu sítě zablokován Osokinem a Jihostroj si musí brát další oddechový čas.

17:14

Izraelci se vrací do tříbodového vedení. Michálek přihrál znovu jen na stranu domácích a Da Silva toho využívá k proměnění bodovky. René Dvořák si bere oddechový čas.

16:14

Hapoel vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Machův servis našel tentokrát Foyera, který byl přesný na přihrávce a Da Silva vymetl útokem po lajně roh kurtu.

8:7

Hapoel se dostává při prvním technickém oddechovém čase do vedení. Michálek přihrál jen na polovinu domácích a Osokin zakončil na první přes.

25:23

První sada jde na konto izraelského týmu. Alexandr Osokin servisem příliš Jihostroj nezaskočil, ale Ondrovič nebyl na středu sítě důrazný a to trestá z pipu Foyer.

24:23

První setbol zápasu mají domácí. Filip Křesťan se opřel do servisu, domácí měli problémy, ale Da Silva boduje i po vysoké nahrávce.

16:15

A nakonec to je Hapoel, který vede při druhém technickém oddechovém čase o bod. Palgut nedosáhl na přihrávku přes pásku a Nevjadomskij už měl lehkou úlohu.

13:14

Michálkův servis na domácí platí. Foyer dostal dobrou nahrávku, ale proti dvojbloku si neporadil. Je tady oddechový čas také pro Hapoel.

12:9

A už to je o tři body. Nevjadomskij servisem zatlačil Halabu, následně se prosazuje na středu sítě Sokolov. René Dvořák na to reaguje oddechovým časem.

8:6

Hapoel vede při prvním technickém oddechovém času o dva body. Halaba skvěle přihrál, ale Michálek nebyl z pipu dostatečně důrazný. Nevjadomskij poté vytlouká jednoblok Křesťana.

Hapoel Mate-Asher – VK Jihostroj Č. Budějovice

2:3

konec (25:23, 25:22, 19:25, 20:25, 15:17)

Zpět na online

Hapoel Mate-Asher: Ariel, Jacobsen – Nevjadomskij, Foyer, Galili, Deboni, Louk – Osokin (C), Sokolov – Da Silva, Shtift – Zyndorf, Mal Trenér: Noam Katz

VK Jihostroj Č. Budějovice: Kupilík, Palgut – Halaba, Michálek, Fila, Kraffer – Mach (C), Ondrovič, Todua – Křesťan, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

Rozhodčí: Hari Salabašjan (BUL) – Jaroslaw Makowski (POL)