Menu

Fotbal

Americká MLS

Seattle Sounders FC – Vancouver Whitecaps FC

2:0

konec (0:0)

03.11.2017, 03:30 • CenturyLink Field (Seattle) • Semifinále Z. konference • Daniel Bertók

Tipsport: 1.48 4.31 6.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Seattle Sounders postupují do finále západní konference, se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji příjemný páteční den. Někdy příště, například u Major League Soccer, na počtenou! (05:52:30)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.
Utkání a také tato semifinálová dvojzápasová série v rámci západní konference, je minulostí! Seattle Sounders FC dokázal ve druhém poločase vstřelit dvě branky a po výhře 2:0 nad svým dnešním soupeřem postupují do finále západní konference! V tom se utkají s celkem, který vsítí více branek v utkání Portlandu s Houstonem!

V 56. minutě prolomil střeleckou absenci Dempsey, který otevřel skóre nejen tohoto utkání, ale také celé série a vlastně obou sérií semifinále západní konference! Hosté se poté snažili o vyrovnání a na závěr otevřeli zcela úplně obranné linie. Toho využil opět Dempsey ke své druhé brance a také definitnímu pojištění finálové účasti Sounders!

90+4

Konec zápasu.

90+4

Přesto ale vidíme pár tvrdých zákroků, především od hostujících hráčů. Je to ale zcela pochopitelné, prohra v rozhodujícím utkání se nese těžce.

90+2

Domácí hráči nyní s klidem kombinují na soupeřově polovině, kde šetří čas a v hlavách už mají jen a pouze finálovou účast v rámci západní konference!

90+1

Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Bruin, přichází Neagle.

90

Nyní se to mohlo dokonce dostat do výsledkového stádia nějaké exhibice! Domácí se dvakrát dostali do stoprocentní šance na vstřelení třetí branky, v obou případech ale zklamali. V tom druhém si úspěšný zákrok připsal Marinovič.

88

88. DEMPSEY - 2:0

88

Seattle právě vstřelil branku!
A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Domácí hráči rozehráli tuto standardní situaci na krátko, načež se k centru do vápna dostal střídající Rodriguez. Vynikajícím pasem na zadní tyč našel CLINTA DEMPSEYHO a ten uklidil míč s přehledem do sítě!

87

Po další nepovedené akci takřka vyslali do rychlého brejku soupeře. Tolo se snažil odcentrovat při přesile 3 na 2, míč z jeho kopačky ale zablokoval jeden z obránců a domácí budou pokračovat od rohového praporku.

86

Rozběhlo se nám posledních pět minut řádné základní hrací doby a pokud chtějí hosté pomýšlet na finále, musí podniknout nějaký souvislý tlak. Zatím stále se strachem kombinují na své obranné polovině.

85

Nyní kombinují na své polovině a snaží se vymyslet něco dopředu, chybí jim ale nějaký potřebný nápad.

84

Její exekutor se pokusil o přímé ohrožení brány Vancouveru a rána z jeho kopačky nebyla vůbec špatná! Míč se do cílového prostoru nevlezl jen těžce a hosté tak stále živí šance na vyrovnání.

82

Hostující Waston Manley tvrdě atakoval domácího Rodrigueze a kromě starostí se žlutou kartou, se musí bát také standardní situace soupeře, který bude zahrávat volný přímá kop z nějakých dvaceti metrů od marinovičovy svatyně!

81

Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází de Jong, přichází Shea.

81

Místo toho, aby se hosté snažili o vyrovnávací branku na soupeřově polovině, musí snášet nepříjemný tlak v obranné části hřiště.

80

Z standardní situace ale žádné pozdvižení nebylo, následně se ještě pokoušel o samostatný průnik obranou soupeře jeden z domácích hráčů, míč si ale příliš poslal dopředu a skočil až v zámezí.

79

Igiebor fauloval jednoho ze soupeřů v blízkosti vlastního vápna a domácí tak budou mít zajímavou příležitost standardní situace. Pro hostujícího hráče může být pozitivní to, že ho sudí stále nechává na trávníku, jelikož už jednu žlutou má.

77

Hosté to zkoušejí opět dlouhými nákopy směrem k vápnu soupeře, skalopevná obrana domácího celku si ale žádné potíže nepřipouští.

76

Přímo před zrakem hlavního arbitra, se dalšího nedovoleného zákroku dopustil hostující Ghazal, který je už dnes napomínán podruhé a zřejmě naposledy.

75

Střídající Davies nyní chyboval při zpracování pasu do pravém křídle, čímž opět zhatil šanci svého celku. Ani domácí se ale u míče příliš neohřáli.

74

Hosté se nepoučili ani po několika předchozích situacích a stále nechávají svého soupeře chodit do nadějných brejků. Po jednom z nich skončil míč až v brankářových rukavicích.

73

Hosté navíc často chybují v rozehrávce na vlastní polovině, od ztráty míče jim ale nyní pomohl útočný faul Dempseyho.

71

Hosté pochopitelně otevřeli své obranné linie a v radu nyní čelí tlaku soupeře. O střelu ze střední vzdálenosti se pokoušel Dempsey, jeho technická rána ale letěla hodně nad marinovičovu svatyni.

69

Hosté se vehementně snaží o vyrovnávací branku, obránci soupeře ale zatím i s nutnou dávkou štěstí odolávají tlaku Whitecaps!

68

Žlutou kartu dostává Roman Torres (Seattle Sounders FC).

67

Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Shipp, přichází Rodriguez.

66

Šanci na postup do finále západní konference pociťují také domácí příznivci, kteří urputně podporují svůj celek hlasitými chorály. Nyní ale museli sledovat zákrok svého brankáře.

65

Hráči Whitecaps nyní dobře kombinují na soupeřově polovině, obrana Seattlu je ale takřka nepouští k žádné vyložené šanci.

64

Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Techera, přichází Davies.

63

Hosté se nyní snažili o centr do vápna soupeře, na zadní tyč si nabíhal zřejmě Techera, míč ze vzduchu ale nedokázal zasáhnout tak, aby Freiovi hrozilo nějaké nebezpečí.

62

62. Bruin (SSD)

62

Po ztrátě míče se ale do další velké šance dostali domácí, konkrétně Bruin, který dostal přihrávku, poté se výborně otočil k soupeřově bráně a vypálil. Jeho přízemní rána pak minula bližší tyč jen o pár centimetrů!

61

A nyní jsou to právě hosté, kteří potřebují nutně vstřelit branku, pokud chtějí pomýšlet na účast ve finále západní konference. Teď kombinují na vlastní polovině.

60

Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Jones, přichází Svensson.

58

Na trávníku to nyní opravdu jiskří a hosté si místo branek dopřávají žluté karty! Další z jejich autorů karetního prohřešku je Nosa Igiebor, který nekompromisně sundal jednoho z domácích borců.

56

56. DEMPSEY - 1:0

56

Seattle právě vstřelil branku!
Tak tohle je možná zcela k neuvěření! Po 145 minutách této série vidíme první branku! Jejími autory jsou domácí hráči Seattlu, kteří se dokázali prosadit po vynikající kombinaci. Po nepovedeném rohovém kopu se dostali hráči Sounders do vynikající kombinace, na hranici soupeřova vápna prodloužil míč elegantně patičkou Lodeiro a CLINT DEMPSEY vynikající střelou překonal Marinoviče!

55

Lodeiro si nahodil míč do vzduchu, následně se za hranicí soupeřova vápna odhodlal ke střele ze vzduchu a jeho rána přímým nártem byla tečována na roh.

54

A vypadá to, že až na nečekaně dlouho. Hráči v bílém se totiž dostali do pohledné kombinace na soupeřově polovině, stále jim ale chybí nějaký nápad na finální přihrávku.

53

Než nějaké vyložené šance, sledujeme spíše řadu tvrdých a nedovolených zákroků na polovině hřiště. Po jednom takovém budou u míče pokračovat hosté z Vancouveru, otázkou je na jak dlouho.

52

Fredy Montero se nyní pokoušel o samostatný průnik obranou soupeře, ještě před jeho vápnem se pokusil o střelu „bodlem“, míč ale netrefil ideálně a tímto pokusem pozdravil maximálně nějakého podavače míčů.

51

Jones se snažil uvolnit na levém křídle řadou kliček, při poslední mu ale míč čistě sebral jeden z hostujících obránců, který rozjel další rozvážnou kombinaci své celku na vlastní polovině.

50

Žlutou „odměnu“ dostal také hostující hráč Fredy Montero, který si ji vysloužil tvrdým zákrokem na polovině hřiště. Alespoň na žluté karty je tak stav jiný, než 0:0.

49

Hostující obránci lehají do střel jako obránci NHL, nyní zablokovali dokonce tři střely po sobě jdoucí! Následně si míč sebral ze vzduchu brankář Marinovič.

48

Poté se jeden z domácích hráčů pokoušel o centr do vápna soupeře, který se mu sice nevyvedl, ke ztrátě míče to ale nakonec nevedlo.

47

Domácí Sounders v rozvahou kombinovali na vlastní polovině, následně se ale dostali na tu útočnou, kde pokračují v řadě rychlých a přesných přihrávek.

46

Druhá půle začala v podobném stylu, jako probíhala ta první. Hosté se ujali rozehrávky, za prvních 20 sekund ale proběhly dokonce 4 ztráty míče. Je vidět, že to na podmáčeném povrchu sranda nebude.

46

Začal druhý poločas.
První půle tohoto střetnutí je minulostí! Stejně jako v prvním utkání této série, jsme po pětačtyřiceti minutách neviděli jedinou branku! Doufejme ale, že to nedopadne celé jako naposled a alespoň jednou se jeden z celků trefí.

Lepším celkem v první půli ale byli zřejmě domácí, kteří strávili více času na míči a dostali se i zřejmě do dvou vyložených šancí na vstřelení branky. Hosté těžili snad pouze jen z rychlých brejků, které ale nevedly ani k jediné střele na bránu Freie.

Druhá půle začne přibližně v 04:53, zůstaňte u toho s námi!

45+3

První poločas skončil.

45+2

45+2. Dempsey (SSD)

45+2

Obrovskou šanci nyní měli na svých kopačkách domácí hráči! Lodeiro centroval do vápna soupeře na nabíhajícího Dempseyho, ten sice v pádu dokázal vystřelit, míč měl ale na dlouhou nohu, tudíž se mu nepodařilo trefit prostor tří tyčí. Na zadní tyč si ale zároveň nabíhal Bruin, který nebýt zřejmě nějakého přidržení od soupeřova obránce, by na míč dosáhl!

45+1

Techera se snažil vybídnout po lajně Montera, ten ale jeho nabídku nepřijal a míč se následně nikým nedotknutelný dostal až do zámezí – odkop od brány.

45+1

Nad rámec řádné hrací doby prvního poločasu, se nastavují 3 minuty!

45

Po následném autovém vhazování, to domácí zkoušeli dalším centrem do vápna Vancouveru, tam ale nyní zaúřadoval brankář Marinovič, který bez potíží uklidil míč ve své náruči.

44

Z pravého křídla se pokusil o přízemní centr do soupeřova vápna Leerdam, ani jeho nabídka ale neoslovila nikoho ze spoluhráčů, načež míč do zámezí odvrátili hosté.

43

Do vápna soupeře se nyní centrem dostali také domácí hráči Sounders, hostující obránci ale toto nebezpečí vyřešili na výbornou, když nejprve jediného protihráče odstavili mimo hru a poslední obránce přiklepl hlavou míč brankáři.

42

Když už se hosté dostanou na soupeřovu polovinu, bývá to v podobném zastoupení jako nyní. Reyna se dostal mezi čtyři obránce, kteří jej o míč čistě obrali a poté, co se hostující křídelník ocitl na zemi, odpískal sudí nedovolený zákrok právě jemu.

40

Hosté opět kombinují, střídavě na své a na soupeřově polovině, občas to zkoušejí dlouhými nákopy směrem k vápnu Seattlu, pozorní obránci domácího celku jim ale tyto snahy hatí.

39

Montero nyní na druhé straně vůbec netrefil branku soupeře, odkopem od své svatyně tak bude pokračovat brankář Frei, který se dnes, stejně jako jeho kolega na druhé straně, příliš nezapotil.

38

Žluté ohodnocení vidí také hráč hostujícího celku Cristian Techera, který nyní zatáhl za záchranou brzdu a jakožto dobíhající obránce zhatil nadějný brejk soupeře.

37

Hosté nyní kombinují na vlastní polovině, kde tak trochu uklidňují hru. Soupeř se ani nesnaží nijak vehementně napadat a je vidět, že se oba celky těší spíše do kabin.

36

Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Nerwinski, přichází Harvey.

36

36.

36

A nakonec zřejmě správně usoudil opět, že se o penaltový zákrok jednoznačně nejednalo.

35

Tak pozor! Sudí ještě zkoumá předchozí situaci na videu!

33

Nerwinski si při tomto souboji navíc nejspíše přivodil nějaké menší zranění a na trávník museli i lékaři. Hráč Vancouveru je ale již zpět na nohách, k nějakému převratnému pokračování to ale zřejmě nepovede.

32

Příznivci domácího celku jsou nyní opravdu k vytržení, při souboji ve vápně soupeře, byl totiž zřejmě nedovoleně bráněn Tolo. Jak hráč Sounders, tak hostující Nerwinski šli ale do souboje podobným stylem, plným přetahování a sudí tak správně usoudil, že to na pokutový kop rozhodně nebylo.

31

Tentokrát se snaží uklidnit hru domácí borci, kteří s rozvahou a zamyšlenými hlavami kombinují na vlastní polovině.

30

Hosté nyní dvakrát neunesli tíhu útočné akce a dvěma chybnými přihrávkami se připravili o míč. Chvílemi to ale vypadá jako futsal, výměny a ztráty míče jsou tu na pětisekundovém pořádku.

28

Domácím hráčům se nyní opět nepodařilo dostat míč do soupeřova vápna, načež se do kombinace, střídavě na své a na soupeřově polovině, dostali borci z kanadského celku.

27

To, co si nyní dovolil hostující brankář, na to by tzv. neměl koule asi nikdo. Vynikajícím naznačením a následnou kličkou zmátl soupeře a získal tak pohodlnou rozehrávku pro svůj celek.

26

Ani tentokrát se Sounders nepodařila standardní situace, když si s centrovaným míčem v klidu poradili obránci Vancouveru.

25

Dokonce dvakrát nyní dostali domácí hráči míč do vápna soupeře, nejprve ale nedokázal překonat bránícího hráče Shipp a poté přetažený centr odvrátil Marshall na roh.

23

Hostům se ale nepodařil ani další přechod na útočnou polovinu hřiště, čímž takřka darovali možnost rychlého brejku soupeři. Ani ten ale své šance nevyužil, následně se faulem provinil Ghazal.

22

Na levém křídle se výborně uvolnil jeden z hostujících borců, jeho následný centr sice doletěl do vápna soupeře, sudí měl ale za to, že už předtím překročil pomezní lajnu.

21

Z velké dálky to nyní zkoušel přízemní ránou domácí Jones, ani jeho střela ale hostujícího brankáře nezaskočila a v klidu ji uklidil v náruči.

19

To ale nepřišlo, hostující skalopevná obrana si poradila i s touto hrozbou a míč bezpečně odvrátila do bezpečí. Ani jejich následný útok se ale nezdařil a u míče budou pokračovat hráči Seattlu.

18

Igiebor se dopustil nedovoleného zákroku na kličkujícího Jonese a může být rád, že se tento zákrok obešel bez karetního trestu. Souboj se navíc konal jen kousek od hranice vápna hostů a domácí tak budou mít velkou příležitost na ohrožení Marinovičovy svatyně.

16

Sounders dobře napadají rozehrávku soupeře, k zisku míče jim ale tato aktivita zatím nevede. Následný přechod do útoku ale nevyšel ani hostům z Vancouveru.

15

Po řadě odražených míčů, se domácí pokoušeli o rychlý přechod k vápnu soupeře, nabíhající Bruin ale dostal míč na paty, s čímž si nedokázal poradit.

14

Na druhé straně předložil vynikající míč své spoluhráči Leerdam, zřejmě Dempsey ale nedokázal tuto nabídku vytěžit v branku a jen tak probral brankáře z mírného polospánku.

13

Jeden z hostujících hráčů nyní hledal dlouhým centrem v soupeřově vápně Montera, ten byl ale zdvojen dvěma obránci domácího celku a nedokázal míč trefit.

12

Ani domácím se ale nedaří přechod do blízkosti soupeřova vápna, domácí se snaží uklidnit nastolené vysoké tempo rozvážnou kombinací na vlastní polovině.

11

Hraje se opět stylem nahoru a dolů, oba celky často ztrácí míč a oproti prvnímu utkání celkem překvapivě nepřevládají zdlouhavé kombinace na vlastních polovinách hřiště.

10

Ve vápně domácího celku se ocitl na zemi opět Techera, jeho přání pokutového kopu ale hlavní arbitr dnešního utkání nevyslyšel, následně ukázal "hrajte dál"!

9

První ocenění dnes získal hráč domácího celku Nicollas Lodeiro, který uviděl od sudího žlutý kartónek. To vše poté, co se snažil zamezit rychlému brejku soupeře po nepovedeném rohovém kopu.

9

Zatímco pořadatelé sbírají z trávníku konfety, domácí hráči se sunou před soupeřovu branku, kde budou očekávat centrovaný míč od rohového praporku.

8

Na druhé straně se hosté pokoušeli o centr za soupeřovu obranu, pro míč si ale nejlépe došel brankář Frei, který následně vyslal své spoluhráče do brejku.

7

Z rohového kopu se žádné pozdvižení nekonalo, hostující obrana míč dokázala odvrátit, následně se dokonce dostali hráči v bílém do brejku. Ten jim ale nevyšel podle představ a na druhé straně to zkoušel z dálky matador Dempsey, ani jeho rána se ale do prostoru tří tyčí nevešla.

6

Domácí Roldan se dostal na pravou stranu soupeřova pokutového území, načež se poté pokusil i o střelu. Jeho rána ale byla zablokována Parkerem a Sounders tak budou pokračovat od rohového praporku.

5

Domácí tentokrát roztáhli svoji rozehrávku až k vlastnímu brankáři a nyní kombinují na své polovině hřiště.

4

I domácí příznivci na sebe nenechali dlouho čekat a trávník zasypali jakýmisi barevnými konfety. Sudí ale nechává hráče ve hře pokračovat.

3

K první střele se zpoza vápna dostal jeden z domácích hráčů, jeho tvrdá rána byla ale zablokována jedním z obránců Vancouveru.

2

To se jim ale příliš nepovedlo, po ztrátě míče šel do rychlého brejku hostující celek, kterému ale útočnou akci zhatilo ofsajdové postavení.

2

Ti se nyní nastěhovali na soupeřovu polovinu, kde si kombinací tvoří volný prostor pro první případné útočné akce.

1

Po necelých dvaceti vteřinách utkání, se hosté dopustili prvního nedovoleného zákroku. Jeho autorem byl Reyna a u míče budou pokračovat domácí hráči Sounders.

1

Utkání právě začalo.
Domácí nastupují klasicky v zelených dresech, hosté pak v bílé kombinaci.
Jako klasicky se úvodní výkop v MLS lehce zpozdí, hráči jsou už ale na trávníku a utkání zanedlouho začne.
Úvodní sestavy:

Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall, Tolo – Roldan, Lodeiro – Shipp, Dempsey, Jones – Bruin.
Náhradníci: Miller (B), Delem, Alfaro, Neagle, Rodriguez, Svensson, Wingo.

Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Waston Manley, de Jong, Nerwinski, Parker – Bolanos, Ghazal – Reyna Serna, Igiebor, Techera – Montero.
Náhradníci: Ousted (B), Davies, Harvey, Ibini-Isei, Mezquida, Shea, Tchani.

Rozhodčí: Toledo B. (Usa).
1. utkání této semifinálové série západní konference dopadlo zřejmě lépe pro tehdy hostující celek ze Seattlu. Sounders totiž dokázali vybojovat na hřišti Vancouveru bezbrankovou remízu a vzhledem k tomu, že na svém hřišti většinou bývají pány utkání, je pro ně tento výsledek z předchozího utkání rozhodně přijatelným.

V prvním utkání byli více na míči hosté ze Seattlu, kteří také jako jediní dokázali vystřelit na bránu, to ale pouze jednou. Ano, za celých 90 minut jsme se dočkali pouze jediné střely na bránu. Utkání ale provázela vynikající atmosféra, čímž se postupně zrychlovalo i tempo hry a bylo vidět na obou týmech, že chtějí do další fáze. I přes pouhou jednu střelu na bránu a žádný gól, bylo k vidění kvalitní utkání se stoprocentními obranami obou celků.

Zda se na tak vyrovnané utkání můžeme těšit i dnes a jaké změny v sestavách, případně v taktice zvolí trenéři obou aktérů, se dozvíme už právě od 03:30!
Vzájemných střetnutí mají tyto dva celky za sebou, od roku 2016, celkem 6. Mírnou převahu v těchto utkáních mají hráči Seattlu, kteří dokázali vyhrát hned 3. Dvě vzájemné utkání ovládli hráči Whitecaps a jednou se body dělily.
Vancouver Whitecaps FC se umístil v Západní Konferenci na třetí pozici a o pouhý bod mu utekl přímý postup do čtvrtfinálové fáze play off. To vše především kvůli posledním třem zápasům, ve kterých „dokázali“ jeho hráči vybojovat pouhý jeden bod!

V osmi-finálové části ale potkali až šestý tým tabulky Západní Konference, který po vynikajícím výkonu porazili přesvědčivým poměrem 5:0! Dvakrát se trefil domácí Mezquida, po jedné trefě přidali Montero, Techera a Waston. Před jednadvaceti tisíci fanoušky tedy favorité toho utkání postoupili do čtvrtfinále.
Celek Seattle Sounders FC se umístil v taktéž Západní Konferenci na pozici druhé, tedy zajišťující přímý postup do čtvrtfinálové fáze play off! K tomu jim samozřejmě také pomohla absence bodů právě jejich dnešního soupeře v posledních třech utkáních a také jejich dobrá forma na konci skupinové fáze.

Poslední tři domácí utkání totiž dokázali vyhrát, navíc s vynikajícím skórem 10:0! Naposled přivítali na svém stadionu celek Colorada Rapids a i když oba týmy dohrávali o deseti a hosté navíc měli možnost pokutového kopu, vyhráli domácí hráči jasným poměrem 3:0! Na cizím hřišti ale hráči Sounders vyhráli naposled v srpnu letošního roku!
Všechny fotbalové nadšence vítám u druhého utkání semifinálové části play off západní konference, mezi týmy Seattle Sounders a Vancouver Whitecaps! Úvodní výkop druhého střetnutí je naplánován na 03:30 našeho času, buďte u toho s námi!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

Seattle Sounders FC – Vancouver Whitecaps FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Dempsey (Lodeiro), 88. Dempsey (Rodriguez)

Karty:   9. Lodeiro (SSD), 68. Torres (SSD) – 38. Techera (VWC), 50. Montero (VWC), 58. Igiebor (VWC), 82. Manley (VWC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.

Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall, Tolo – Roldan, Lodeiro – Shipp (67. Rodriguez), Dempsey, Jones (60. Svensson) – Bruin (90+1. Neagle)
Náhradníci: Miller (B), Delem, Alfaro, Neagle, Rodriguez, Svensson, Wingo.

Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Waston Manley, de Jong (81. Shea), Nerwinski (36. Harvey), Parker – Bolanos, Ghazal – Reyna Serna, Igiebor, Techera (64. Davies) – Montero.
Náhradníci: Ousted (B), Davies, Harvey, Ibini-Isei, Mezquida, Shea, Tchani.

Rozhodčí: Toledo B. (Usa)