Menu

Fotbal

Americká MLS

Seattle Sounders FC – Vancouver Whitecaps FC

2:0

konec (0:0)

03.11.2017, 03:30 • CenturyLink Field (Seattle) • Semifinále Z. konference • Daniel Bertók

Tipsport: 1.48 4.31 6.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Seattle Sounders postupují do finále západní konference, se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji příjemný páteční den. Někdy příště, například u Major League Soccer, na počtenou! (05:52:30)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.
Utkání a také tato semifinálová dvojzápasová série v rámci západní konference, je minulostí! Seattle Sounders FC dokázal ve druhém poločase vstřelit dvě branky a po výhře 2:0 nad svým dnešním soupeřem postupují do finále západní konference! V tom se utkají s celkem, který vsítí více branek v utkání Portlandu s Houstonem!

V 56. minutě prolomil střeleckou absenci Dempsey, který otevřel skóre nejen tohoto utkání, ale také celé série a vlastně obou sérií semifinále západní konference! Hosté se poté snažili o vyrovnání a na závěr otevřeli zcela úplně obranné linie. Toho využil opět Dempsey ke své druhé brance a také definitnímu pojištění finálové účasti Sounders!

90+4

Konec zápasu.

90+4

Přesto ale vidíme pár tvrdých zákroků, především od hostujících hráčů. Je to ale zcela pochopitelné, prohra v rozhodujícím utkání se nese těžce.

90+2

Domácí hráči nyní s klidem kombinují na soupeřově polovině, kde šetří čas a v hlavách už mají jen a pouze finálovou účast v rámci západní konference!

90+1

Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Bruin, přichází Neagle.

90

Nyní se to mohlo dokonce dostat do výsledkového stádia nějaké exhibice! Domácí se dvakrát dostali do stoprocentní šance na vstřelení třetí branky, v obou případech ale zklamali. V tom druhém si úspěšný zákrok připsal Marinovič.

88

88. DEMPSEY - 2:0

88

Seattle právě vstřelil branku!
A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Domácí hráči rozehráli tuto standardní situaci na krátko, načež se k centru do vápna dostal střídající Rodriguez. Vynikajícím pasem na zadní tyč našel CLINTA DEMPSEYHO a ten uklidil míč s přehledem do sítě!

87

Po další nepovedené akci takřka vyslali do rychlého brejku soupeře. Tolo se snažil odcentrovat při přesile 3 na 2, míč z jeho kopačky ale zablokoval jeden z obránců a domácí budou pokračovat od rohového praporku.

86

Rozběhlo se nám posledních pět minut řádné základní hrací doby a pokud chtějí hosté pomýšlet na finále, musí podniknout nějaký souvislý tlak. Zatím stále se strachem kombinují na své obranné polovině.

85

Nyní kombinují na své polovině a snaží se vymyslet něco dopředu, chybí jim ale nějaký potřebný nápad.

84

Její exekutor se pokusil o přímé ohrožení brány Vancouveru a rána z jeho kopačky nebyla vůbec špatná! Míč se do cílového prostoru nevlezl jen těžce a hosté tak stále živí šance na vyrovnání.

82

Hostující Waston Manley tvrdě atakoval domácího Rodrigueze a kromě starostí se žlutou kartou, se musí bát také standardní situace soupeře, který bude zahrávat volný přímá kop z nějakých dvaceti metrů od marinovičovy svatyně!

81

Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází de Jong, přichází Shea.

81

Místo toho, aby se hosté snažili o vyrovnávací branku na soupeřově polovině, musí snášet nepříjemný tlak v obranné části hřiště.

80

Z standardní situace ale žádné pozdvižení nebylo, následně se ještě pokoušel o samostatný průnik obranou soupeře jeden z domácích hráčů, míč si ale příliš poslal dopředu a skočil až v zámezí.

Seattle Sounders FC – Vancouver Whitecaps FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Dempsey (Lodeiro), 88. Dempsey (Rodriguez)

Karty:   9. Lodeiro (SSD), 68. Torres (SSD) – 38. Techera (VWC), 50. Montero (VWC), 58. Igiebor (VWC), 82. Manley (VWC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:15.

Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall, Tolo – Roldan, Lodeiro – Shipp (67. Rodriguez), Dempsey, Jones (60. Svensson) – Bruin (90+1. Neagle)
Náhradníci: Miller (B), Delem, Alfaro, Neagle, Rodriguez, Svensson, Wingo.

Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Waston Manley, de Jong (81. Shea), Nerwinski (36. Harvey), Parker – Bolanos, Ghazal – Reyna Serna, Igiebor, Techera (64. Davies) – Montero.
Náhradníci: Ousted (B), Davies, Harvey, Ibini-Isei, Mezquida, Shea, Tchani.

Rozhodčí: Toledo B. (Usa)