Menu

Hokej

Chance liga

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

0:3

konec (0:1, 0:0, 0:2)

01.11.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 20. kolo • Helena Hegeďová

Tipsport: 2.28 3.8 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Třetí třetina se herně velmi podobala té druhé. Rozdíl je po této dvacetiminutovce pouze v brankovém skóre, Havířov se v posledním dějství dokázal prosadit hned dvakrát, nejprve se trefil Fronk a poté z brejku Jergl. Valaši měli výrazně více střel, nedrželo se jich však střelecké štěstí a pokusy na branku končily na výborně chytajícím Bláhovi.
Nejlepšími hráči byli na obou stranách vyhlášeni gólmani (Vsetín – Jaroslav Pavelka, Havířov –Ondřej Bláha) a nutno podotknout, že zcela zaslouženě.

Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače přeji příjemný zbytek večera. (19:59:26)

Konec zápasu.

59:46

Kucharczyk vypálil z vrcholu pravého kruhu, střela mířila nad branku.

59:41

Vsetínští ve své útočné aktivitě ještě neskončili. Havířovský gólman musel být ve střehu proti prudké střele z mezikruží.

59:15

Valaši nahazují do útočného pásma, Havířov se prezentuje podobným postupem.

58:55

Před Hruškou se objevila nepokrytá levá tyčka havířovské branky. Vsetínský kapitán se vrátil ke kotouči a snažil se jej do odkryté branky poslat. Bláha však svůj celek drží a i proti této jasné gólové šanci zakročil.

58:39

Vávra byl odzbrojen v kličce u mantinelu. Hosté dostávají kotouč do středního pásma.

58:12

Markovič mohl nahrát zcela volnému Březinovi před branku v momentě, kdy Bláha nebyl v brankovišti. Prvně jmenovaný vsetínský útočník se ale k puku nedostal včas. Havířovský obránce byl rychlejší.

57:26

Pařízek nahodil do útočného pásma, kde se kotouče chopil Krenželok. Vsetínské přihrávky však ztrácejí na přesnosti a útočné tažení se tak Valachům komplikuje.

56:20

Havířov právě vstřelil branku!
Přechod do útočného pásma se domácím nevyvedl, a tak se na druhou dostal ALEŠ JERGL, který si vzal kotouč na modré čáře a nikým nebráněn se vydal na vsetínskou branku. Z levého kruhu zamířil nad levé rameno Pavelky a nemýlil se. Asistence: Bez asistence.

55:52

Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Březina byl donucen zavést puk za vlastní branku, Teper se vydává směrem dopředu.

54:55

Hruška byl připraven na vrcholu brankoviště, kde tečoval Vávrovu střelu od modré. Puk olízl tyčku havířovské brány a skončil v rohu kluziště.

54:05

Matai s Holcem se dostali do přečíslení dva na jednoho proti Vávrovi. Vsetínský útočník odzbrojil prvně jmenovaného, ale puk mířil na Holce. K puku však dříve dobruslil vsetínský Kucharczyk a jakékoli střele zamezil.

53:10

Kanko si nabruslil na hranici brankoviště a nejprve se snažil zakončit k levé tyčce. Když se to havířovskému útočníkovi nepovedlo, vzal si opět kotouč a přetáhl jej ke druhé tyčce. Pavelka stačil přitisknout k pravé tyčce brusli a kotouč nakonec vyrazil hokejkou.

52:42

Valaši pobývali v útočné třetině dlouhou dobu, a tak se Havířov chopil kotouče, vyhodil a vydává se střídat. Mezitím rozehrává zpoza Pavelkovy brány Frolo.

51:48

Březinovo nahození z vrcholu pravého kruhu se pokoušel u levé tyčky tečovat Hruška. Vsetínskému kapitánovi se nevyvedla ani následná střela z mezikruží, která byla zblokována.

50:50

Oba týmy se dokáží dostat do útočné třetiny, jejich výpady však povětšinou končí jen za brankou soupeře a bez střely. K vidění je tedy podobná hra jako ve druhé třetině.

50:04

Jergl dokázal bez problémů přebruslit z jedné strany kluziště na druhou a vystřelit přes čtyři hráče soupeře. Pavelka na hostujícího útočníka viděl a povyjel si k jeho střele od levé tyčky. Kotouč je nyní v moci vsetínského muže v masce.

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

0:3

konec (0:1, 0:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Drtil (Jergl, Holec), 48. Fronk (Rác, Sikora), 57. Jergl

VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Teper, Dundáček, Ostrčil, Frolo, D. Krenželok, Janáček – Březina, Kucharczyk, Markovič – Slováček, Hruška, Tomas – Hořanský, Vávra, Pokorný – Vítek, Karafiát, Kajaba.

AZ Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Dudek, Krisl, Chroboček, Postnikov, R. Havel, Drtil – Fronk, Rác, Sikora – Holec, Matai, Jergl – Gřeš, Pořízek, Baláž – Macuh, Cihlář, Kanko.

Rozhodčí: Kašík, Zbořil – Novák, Zídek

Průběh zápasu
1. třetina
02:36 VSE 2 Frolo, držení protihráče
04:35 HAV 0:1 Drtil (Jergl, Holec)
09:43 HAV 2 Fronk, podražení
14:30 HAV 2 Rác, podražení
17:38 HAV 2 R. Havel, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
20:44 HAV 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Postnikov
36:47 HAV 2 Drtil, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
42:58 HAV 2 Postnikov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
47:36 HAV 0:2 Fronk (Rác, Sikora)
56:20 HAV 0:3 Jergl
Konec