Menu

Fotbal

Liga mistrů

APOEL Nikósia – Borussia Dortmund

1:1

konec (0:0)

17.10.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • Skupina H • Daniel Bertók

Tipsport: 13.2 6.76 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3.

90+3

Tak tohle je neuvěřitelný závěr tohoto utkání! K centrovanému míči z pravé strany se na vzdálenější tyči dostal Aubameyang, který se snažil soupeřova brankáře překonat hlavou. Míč se po jeho pokusu odrazil od Gudiňa do tyče a na poslední chvíli tuto šanci hostů uhasil jeden z domácích obránců!

90+2

Dvě obrovské šance měli nyní domácí, kteří se tak mohli postarat o zázrak! Nejprve se dostal k míči ve vápně soupeře osamocený zřejmě Zahid, nesmyslně se ale pokoušel o střelu z voleje, místo toho aby volil zpracování. Poté se pohlednou kombinací dostali domácí do vápna znovu, centrovaný míč na zadní tyč ale hostující obránci s nutnou dávkou štěstí odvrátili do bezpečí!

90+1

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat 3 minuty!

88

Žlutou kartu dostává Roland Sallai (APOEL FC).

87

Žlutou kartu dostává Mickaël Poté (APOEL FC).
Žlutou kartu dostává Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund).

84

Nic ale nevymysleli, navíc se po jejich chybě vrhli do brejku soupeři. Za záchranou brzdu tak musel zatáhnout Julien Weigl, který po zásluze inkasuje žlutou „odměnu“.

82

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Andrij Jarmolenko, přichází Alexander Isak.

81

Také jste slyšeli tu ránu? To byly kameny, které spadly ze srdce hráčům hostujícího celku! Brankář Burki byl nyní nucen odehrát míč nohou, i přes poměrně dost prostoru volil přihrávku středem, kde dobíhal jeden ze soupeřů. O kousek ale míč minul!

78

78.

78

Domácí se rázem mohli dostat do vedení! Aloneftis si výborně udělal prostor ve vápně soupeře, následně se střílenou přihrávkou snažil v malém vápně najít Potého, ten byl ale o kousek pozadu!

77

Žlutou kartu dostává Jeremy Toljan (Borussia Dortmund).

73

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marcel Schmelzer, přichází Maximilian Philipp.

71

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Lorenzo Ebecilio, přichází Roland Sallai.

68

A mohlo být skóre naopak! Kagawa se pokusil o střelu po samostatném úniku středem obrany soupeře, jeho rána ale skončila „pouze“ na horní tyči Gudiňovy svatyně!

67

67. Sokratis PAPASTATHOPOULOS - 1:1

67

Dortmund právě vstřelil branku!
Hostům se ale přesto povedlo chvíli po inkasované brance vyrovnat! Mario Götze dostal vynikající pas od Schmelzera, následně takovým zvláštním centrem vybídl spoluhráče v malém vápně. Nejvýše si na míč naskočil obránce Dortmundu PAPASTATHOPOULOS SOKRATIS a uklidil míč za záda bezmocného Gudiňa!

62

62. Mickaël POTÉ - 1:0

62

APOEL právě vstřelil branku!
Tak tohle je takřka neuvěřitelné! Obrovský outsider dnešního střetnutí se dostává do jednobrankového vedení! Neskutečných dvou chyb, hodných brankáře přípravkového týmu z českého okresu, se dopustil hostující brankář Burki, který přihrávkou našel pouze dobíhajícího soupeře. Ten si udělal kličkou prostor ve vápně, následně vystřelil na bránu, hostujícímu brankáři ale tato nepovedená střela vypadla z rukavic, načež se dostal k míči reprezentant Beninu MICKAEL POTÉ, obešel brankáře a dostat míč do prázdné brány mu nedělalo vůbec žádný problém!

60

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ömer Toprak, přichází Jeremy Toljan.

45+1

Sudí nastavuje 4 minuty nad rámec řádné hrací doby prvního poločasu!

43

Po dlouhém pobytu lékařů na trávníku je jasné, že domácí brankář Boy Waterman není schopen ve hře pokračovat, do brány celku z Nikósie tak spěchá Mexičan Raul Gudiňo!

30

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Igor De Camargo, přichází Mickaël Poté.

21

Žlutou kartu dostává Lorenzo Ebecilio (APOEL FC).

16

16.

16

Obrovskou šanci nyní měli domácí hráči! Ebecilio zachytil vynikající centr za obranu na pravém křídle, následně poslal velmi rychlý míč do vápna soupeře, ten si našel de Camargo, střelou přes obránce ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče!

4

O první střelu utkání se pokusil hostující Jarmolenko, jeho rána z pravé strany soupeřova vápna ale skončila vysoko nad Watermanovou svatyní.

APOEL Nikósia – Borussia Dortmund

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Poté (Ebecilio) – 67. Papastathopoulos (M. Götze)

Karty:   21. Ebecilio (APO), 87. Poté (APO), 88. Sallai (APO) – 77. Toljan (DOR), 84. Weigl (DOR), 87. Papastathopoulos (DOR)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:12.

APOEL Nikósia: Waterman (43. Gudiño) – Vouros, Merkis, Rueda, Lago – Morais (C), Vinicius – Zahid, Ebecilio (71. Sallai), Aloneftis – De Camargo (30. Poté).
Náhradníci: Gudiño – Alexandrou, Antoniou, Farías, Ž. Milanov, Poté, Sallai.

Borussia Dortmund: Bürki – Schmelzer (C) (73. Philipp), Papastathopoulos, Toprak (60. Toljan), Bartra – M. Götze, Kagawa, Weigl – Jarmolenko (82. Isak), Aubameyang, Pulisic.
Náhradníci: Weidenfeller – G. Castro, Isak, Philipp, Şahin, Toljan, Zagadou.

Rozhodčí: Aleksej Kulbakov – Žuk, Masljanko – Chromčenko – Sčerbakov, Dzmitrjieu.