Menu

Fotbal

Liga mistrů

APOEL Nikósia – Borussia Dortmund

1:1

konec (0:0)

17.10.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • Skupina H • Daniel Bertók

Tipsport: 13.2 6.76 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tohle je pro dnešní utkání Ligy Mistrů ode mne vše, děkuji za pozornost a s přáním hezkého zbytku večera, se s vámi loučím. Někdy příště, například opět u nejprestižnější evropské fotbalové soutěže, na počtenou! (22:58:12)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:12.
Utkání třetího kola nejprestižnější fotbalové ligy, mezi Nikósijským APOEL FC a dortmundskou Borussii, je minulostí!

Druhé dějství nám po nudném prvním poločase nabídlo opravdu podívanou! V 62. minutě se nejprve po obrovské chybě hostujícího brankáře prosadil Mickael Poté, už o pět minut na to ale vyrovnal Papastathopoulos Sokratis. Tyto dvě situace rozproudili opravdu fantastický závěr utkání, ve kterém měli stoprocentní šance na kopačkách hráči obou celků. Ani jedna ale využita nebyla, Aubameyang například v poslední minutě nastřelil tyč. Po tříminutovém nastavení tak hlavní sudí ukončil toto utkání za konečného stavu 1:1!

Pro hosty z Dortmundu je tento výsledek takřka nepřijatelný, s jarními boji v Lize Mistrů už zřejmě nepočítají ani ti jejich nejzaritější fanoušci. Fotbal je ale nevyzpytatelný, míč kulatý, za následné tři kola se ještě může stát cokoliv. Nicméně oba dnešní soupeři to budou mít těžké, ke dvou postupujícím místům jim chybí shodně 6 bodů!

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3.

90+3

Tak tohle je neuvěřitelný závěr tohoto utkání! K centrovanému míči z pravé strany se na vzdálenější tyči dostal Aubameyang, který se snažil soupeřova brankáře překonat hlavou. Míč se po jeho pokusu odrazil od Gudiňa do tyče a na poslední chvíli tuto šanci hostů uhasil jeden z domácích obránců!

90+3

Poté si uvědomuje, jak by pro jeho celek byla remíza důležitá a drží míč u rohového praporku.

90+2

Dvě obrovské šance měli nyní domácí, kteří se tak mohli postarat o zázrak! Nejprve se dostal k míči ve vápně soupeře osamocený zřejmě Zahid, nesmyslně se ale pokoušel o střelu z voleje, místo toho aby volil zpracování. Poté se pohlednou kombinací dostali domácí do vápna znovu, centrovaný míč na zadní tyč ale hostující obránci s nutnou dávkou štěstí odvrátili do bezpečí!

90+1

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat 3 minuty!

90

Hosté měli další příležitost rohového kopu, Gotze ale neodcentroval dobře, míč našel na přední tyči jeden z domácích obránců.

89

Hosté jsou u míče na soupeřově polovině a stadionem v Nikósii se rozléhá pískot domácích příznivců.

88

Žlutou kartu dostává Roland Sallai (APOEL FC).

88

Nyní vidíme více hráčů ležet na trávníku, než po něm běhat. Ani jeden z celků tvrdými zákroky rozhodně nešetří!

87

Žlutou kartu dostává Mickaël Poté (APOEL FC).
Žlutou kartu dostává Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund).

86

Na trávníku to opravdu jiskří! Domácí Poté nejprve zatáhl Sokratise, pak jej ještě dojel skluzem a oba hráči si tak měli co vysvětlovat. Sudí bude muset zřejmě opět navštívit náprsní kapsičku.

86

...Kagawa se následně pokusil o centr na vzdálenější tyč z levé strany, na nabíhajícího Pulišiče byl ale tento míč dlouhý.

85

Opět hosté v kombinaci na útočné polovině...

APOEL Nikósia – Borussia Dortmund

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Poté (Ebecilio) – 67. Papastathopoulos (M. Götze)

Karty:   21. Ebecilio (APO), 87. Poté (APO), 88. Sallai (APO) – 77. Toljan (DOR), 84. Weigl (DOR), 87. Papastathopoulos (DOR)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:12.

APOEL Nikósia: Waterman (43. Gudiño) – Vouros, Merkis, Rueda, Lago – Morais (C), Vinicius – Zahid, Ebecilio (71. Sallai), Aloneftis – De Camargo (30. Poté).
Náhradníci: Gudiño – Alexandrou, Antoniou, Farías, Ž. Milanov, Poté, Sallai.

Borussia Dortmund: Bürki – Schmelzer (C) (73. Philipp), Papastathopoulos, Toprak (60. Toljan), Bartra – M. Götze, Kagawa, Weigl – Jarmolenko (82. Isak), Aubameyang, Pulisic.
Náhradníci: Weidenfeller – G. Castro, Isak, Philipp, Şahin, Toljan, Zagadou.

Rozhodčí: Aleksej Kulbakov – Žuk, Masljanko – Chromčenko – Sčerbakov, Dzmitrjieu.