Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK ČEZ Karlovarsko – VK Dukla Liberec

1:3

konec (25:23, 17:25, 23:25, 21:25)

16.10.2017, 20:10 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • 3. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

21:25

Je konec, všechny tři body putují do Liberce. Filip Rejlek přidal tvrdé podání, nejprve se neprosadil útokem Štokr, ale Marek Zmrhal poslal svou bodovku jen do bloku Janoucha.

20:24

Čtyři mečboly pro Liberec! Jan Štokr se opřel za koncovou lajnou do míč. Zmrhal měl těžkou pozici, když dostal nahrávku pod blok.

20:23

To už vypadá s Karlovarskem velmi zle. Zmrhal se neprosadil v útoku a to trestá mladý Jan Galabov útokem do bloku, od kterého se míč odráží mimo hru. Ještě jeden oddechový čas pro domácí.

18:19

Slovinský tvůrce hry pokračuje i po oddechovém čase na servisu. Nyní se už ale raduje z bodu Liberec. Kriško nepřihrál přesně, ale z těžké pozice dokázal zakončit. Také domácí si berou oddechový čas.

18:18

Je srovnáno. Gregor Ropret dokázal umístit své podání mezi Kopáčka s Kriškem. Liberec si ihned bere oddechový čas.

15:16

Zdeněk Málek nahrazuje na palubovce Zmrhala. A právě Málek se představil na podání. Štokr se na první pokus neprosadil, ale vše ukončuje Kriško smečí po lajně. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:6

Karlovarsko vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Galabov Pfeffera servisem nenachytal a vše ukončil na hlavním kůlu Zmrhal.

23:25

Nyní už ale Severočeši ukončuje třetí set. Michal Kriško, druhý univerzál Karlovarska, tentokrát zvolnil na servisu. Toho využil tvrdým útokem z hlavního Jan Štokr.

22:24

A je tady další snížení. Michal Kriško dává přímý bod ze servisu. Liberec si bere ještě jeden oddechový čas.

20:24

Čtyři setboly pro Liberec. Po servisu Tomáše Širokého se prosadil razantní útokem Tomáš Kriško.

17:20

A už to je o tři body! Zmrhal je tentokrát zablokován jednoblokem Janoucha. Domácí si berou oddechový čas.

16:15

Místo Kriško přichází do hry kapitán Liberce Správka. Nakonec to je Karlovarsko, které je ve druhém technickém oddechovém čase ve vedení o bod. Galabov smečoval po rychlé nahrávce z hlavního kůlu do dvojbloku.

12:14

Domácí jsou téměř na dostřel. Po servisu Ropreta útočil Jan Štokr z velké výšky jen do autu. Michal Nekola reaguje oddechovým časem.

8:13

Severočeši si jdou pro třetí sadu. Po servisu Leikepa přišla nepřesná přihrávka Zmrhala, Hudeček jen odevzdal míč a to trestá Štokr tvrdou smečí do diagonály. Jiří Novák zastavuje tlak Liberce oddechovým časem.

5:8

Tříbodové vedení pro Liberec při prvním technickém oddechovém čase. Vše začalo nepřesností Hudečka na přihrávce a Zmrhal to poté už měl proti srovnanému dvojbloku těžké.

17:25

Druhá sada jde na konto Liberce. Michal Kriško přišel na podání. Kopáček skvěle na přihrávce, poté našel Janouch Leikepa, která zakončil druhý set smečí do zadní části kurtu.

16:24

Tomáš Kriško se vrací zpět do hry. Na druhé straně střídá Zmrhala Málek. Je tady osm setbolů pro hosty. Rejlek je zablokován libereckým dvojblokem.

11:16

Pětibodové vedení Liberce při druhém technickém oddechovém čase. Po servisu Jakuba Janoucha se neprosadil v útoku Treial a bodovku využívá Kriško.

10:14

Libor Leikep pokračuje na servisu. Pfeffer nepřihrál ideálně, poté smečoval karlovarský univerzál znovu do bloku. Jiří Novák si bere oddechový čas.

7:8

Nakonec jde přece jen do prvního technického oddechového času ve vedení Liberečtí. Kopáček přesně přihrál, poté nahrál Janouch na střed sítě Veselému, který přidává bod.

5:7

Vedení Liberce se krátí. Kriško ani nyní nepřihrál přesně. Rejlek smečuje do ostré diagonály. Také Michal Nekola zastavuje oddechovým časem tlak domácího týmu.

1:5

Liberec odskakuje na rozdíl čtyř bodů. Kriško tentokrát zatlačil servisem Pfeffera, následně smečoval Zmrhal jen do připravené obrany a Štokr přidává úspěšnou bodovku. Karlovarsko si bere oddechový čas.

25:23

Málek vystřídal Zmrhala na kurtu. Jan Galabov byl v důležitý moment na podání. Mladý smečař libereckého týmu našel Hudečka, následně Ropret nahrál Rejklovi, který smečí po lajně ukončuje první dějství.

24:23

První setbol je smazán. Liberec bojuje o první set. Zmrhal napálil podání do sítě. Jiří Novák chce ještě uklidnit své svěřence oddechovým časem.

24:22

Janouch je zpět. Dva setboly pro Karlovarsko. Kriško nepřihrál razantní podání Zmrhala.

22:22

Vedení Karlovarska je pryč. Jan Štokr zatlačil servisem, poté smečoval z hlavního kůlu Marek Zmrhal, ale míč končí v autu. Také domácí tým zastavuje hru oddechovým časem.

22:20

A už to je o dva vody. Právě Filip Rejlek uvedl míč do hry servisem. Leikep je na středu sítě zablokován Zmrhalem s Širokým. Ještě jeden oddechový čas pro libereckou Duklu.

19:18

Kapitán domácího týmu Ondřej Hudeček na podání. Levoruký smečař našel pásku, od které se míč odrazil přesně za síť na polovinu Liberce. Michal Nekola na to reaguje oddechovým časem.

14:16

Liberec si bere dvoubodové vedení zpět. Po servisu Leikepa přihrával Zmrhal, ale Treial měl proti sobě na bloku Veselého, který nepustil míč na libereckou polovinu. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:8

Po servisu Libora Leikepa se raduje znovu Dukla. Rejlek byl zastaven blokem Tomáše Kriška a hosté tak vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body.

VK ČEZ Karlovarsko – VK Dukla Liberec

1:3

konec (25:23, 17:25, 23:25, 21:25)

Zpět na online

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Málek, Zmrhal – Treial, Škubal, Široký – M. Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

VK Dukla Liberec: Janouch, Piskáček – T. Kriško, Galabov, Kroužek, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kunc, Kopáček Trenér: Michal Nekola

Rozhodčí: Dušan Rychlík – Petr Kvarda