Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK ČEZ Karlovarsko – VK Dukla Liberec

1:3

konec (25:23, 17:25, 23:25, 21:25)

16.10.2017, 20:10 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • 3. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

0:0

Liberecká Dukla si i ve třetím zápase sezony připisuje tři body. V Karlových Varech vítězí nad výběrem Jiřího Nováka 3:1.

V úvodním setu nevedl ani jeden tým o více než dva body. V koncovce si poradili zkušeněji domácí volejbalisté. Od druhého dějství ale tahali Karlovarští za kratší konec. Stále museli dotahovat a ani v jednom následujícím setu se jim to nepodařilo. Filipu Rejlkovi se už nedařilo v útoku, tak jako v prvním setu a bylo to znát, nikdo z jeho spoluhráčů ho nedokázal v přísunů bodů nahradit. Naopak hosté se mohli opřít o tři kvalitní útočné hráče Jana Štokra, Jana Galabova a Tomáše Kriška.

Nejvíce bodující hráči zápasu

Karlovarsko: Filip Rejlek – 22 bodů
Liberec: Jan Štork, Tomáš Kriško – 20 bodů (22:25:00)

0:0

Hvězdou zápasu byl vyhlášen liberecký smečař Tomáš Kriško!

21:25

Čtvrtý set skončil.

21:25

Je konec, všechny tři body putují do Liberce. Filip Rejlek přidal tvrdé podání, nejprve se neprosadil útokem Štokr, ale Marek Zmrhal poslal svou bodovku jen do bloku Janoucha.

21:24

První mečbol je smazán. Po servisu Štokra se prosazuje středem sítě Široký.

20:24

Čtyři mečboly pro Liberec! Jan Štokr se opřel za koncovou lajnou do míč. Zmrhal měl těžkou pozici, když dostal nahrávku pod blok.

20:23

To už vypadá s Karlovarskem velmi zle. Zmrhal se neprosadil v útoku a to trestá mladý Jan Galabov útokem do bloku, od kterého se míč odráží mimo hru. Ještě jeden oddechový čas pro domácí.

20:22

Liberec si drží dvoubodové vedení. Galabov přidal další kvalitní přihrávku, poté zatlačil i servisem a Zmrhal chybuje na útoku.

20:21

Stále to je ale jen o bod. Veselého servis našel Hudečka a Zmrhal smečuje po lajně přesně do rohu kurtu.

19:21

Správka znovu střídá na palubovku Kriška. Také Zmrhal se vrací do hry za Málka. Ondřej Hudeček chybuje servisem do autu.

19:20

Kriškův servisem nyní domácím nenadělal takové problémy. Rejlek se prosazuje z hlavního kůlu.

18:20

Po oddechovém času se představil na podání Tomáš Kriško. Přichází možná klíčové vedení o dva body pro Severočechy! Preffer nepřihrál přesně a Hudeček poté vyhazuje do autu svůj útok.

18:19

Slovinský tvůrce hry pokračuje i po oddechovém čase na servisu. Nyní se už ale raduje z bodu Liberec. Kriško nepřihrál přesně, ale z těžké pozice dokázal zakončit. Také domácí si berou oddechový čas.

18:18

Je srovnáno. Gregor Ropret dokázal umístit své podání mezi Kopáčka s Kriškem. Liberec si ihned bere oddechový čas.

17:18

Jakub Janouch na podání. Rychlou kombinaci na středu sítě zakončil Treial.

16:18

Tomáš Široký za koncovou lajnou. Štokr po vysoké nahrávce smečuje přes blok na zadní lajnu.

16:17

Libor Leikep pokračuje na servisu. Pfeffer v problémech na přihrávce, ale Rejlek smečuje na palubovku.

15:17

A Liberec se dostává do trháku. Dvoubodové vedení pro Severočechy. Leikep zatlačil servisem a poté Rejlek smečuje do autu.

15:16

Zdeněk Málek nahrazuje na palubovce Zmrhala. A právě Málek se představil na podání. Štokr se na první pokus neprosadil, ale vše ukončuje Kriško smečí po lajně. Je tady druhý technický oddechový čas.

VK ČEZ Karlovarsko – VK Dukla Liberec

1:3

konec (25:23, 17:25, 23:25, 21:25)

Zpět na online

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Málek, Zmrhal – Treial, Škubal, Široký – M. Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

VK Dukla Liberec: Janouch, Piskáček – T. Kriško, Galabov, Kroužek, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kunc, Kopáček Trenér: Michal Nekola

Rozhodčí: Dušan Rychlík – Petr Kvarda