Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Mexiko – Česko

0:3

konec (0:2)

15.10.2017, 20:30 • Finále • David Suchý

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (21:30:50)
Dílo je dokonáno! Náš reprezentační výběr dokázal zvítězit i v samotném finále a z letošního mistrovství světa v Tunisku si odváží zlaté medaile. Česko po celý turnaj prokázalo velkou bojovnost a také patřičnou dávku štěstí. V dnešním utkání nás znovu podržel Ondřej Bíro, neboť hlavně díky němu si náš tábor dokázal smlsnout také na Mexiku.

50+1

Konec zápasu.

50+1

Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.

50

Žlutou kartu dostává Ondřej Paděra (Česko).

50

50. PADĚRA - 0:3

50

Česko právě vstřelilo branku!
Je hotovo! ONDŘEJ PADĚRA uzmul balón a poté dokázal zamířit přesně do odkryté branky. Češi jsou hodně blízko zlata!

50

Už se nám rozeběhla poslední minuta základní hrací doby, hlavní sudí zcela určitě nastaví několik minutek.

48

Češi málem dokázali využít powerplaye soupeře, Koudelka ale z ostrého úhlu trefil pouze boční síť. V opačném případě mohlo být hotovo.

47

47. Bíro vytáhl důležitý zákrok.

47

Bíro je dnes zkrátka neskutečný! Naprosto jednoduchá kombinace vedla na kopačku Tovara, kterého fantasticky vychytal náš brankář. Mexičané poté ještě nastřelili horní konstrukci.

46

Čeští hráči jsou pod drtivým tlakem. Pouze s vydatnou dávkou paní Štěstěny je náš celek zatím ve dvoubrankovém vedení.

45

45. Mexičané pálili těsně vedle.

45

V ochozech to pouze zahučelo! Guetterez vypustil další nepříjemnou ránu, která pouze prosvištěla kolem všech těl a následně skončila vedle tyče.

44

Důležitý zákrok předvedl na druhé straně také Bíro, který musel zasahovat proti Curielově pohotové ráně.

43

Koudelka se vydal na útočný výlet, při kterém uplatnil svá rychlá chodidla. Přízemní rána mířila pouze do nohou Reynosa.

42

Kavka si absolutně neporozuměl s Bírem a málem se Mexičané dostali zpět do zápasu. Situaci řešil na brankové čáře Mařík, jenž balón odkopl do zámezí.

41

Dlouhá kombinace nakonec vyústila v trochu podivné řešení. Rodriguez vypustil prudkou přihrávku k brance, na kterou nereagoval žádný z jeho kolegů.

40

Tovar opět operoval zády brance a po otočce trefil pouze obranný val. Mexičané se nemohou dosat do své klasické hry.

39

Bíro to už po několikáté v dnešním zápase zkoušel dalekonosným nákopem. Na poslední chvíli ale zasáhl Rodriguez, roh pro naše barvy.

38

Hlavní sudí naposledy varoval Saláka, který zaškobrtl o Rodriguezovu nohu. Mexiko okamžitě rozehrálo a Tovar vystřelil slabě vedle brány.

37

Bíro si neporozuměl s Režným a tak se náš dnešní finálový soupeř zadarmo dostává k míči. Autové vhazování z obranné poloviny Mexika.

36

Mexičané zahrávali rohový kop pouze na hlavu Hakla, který si nepřidělával žádné starosti a balón raději odpravil do náruče brankáře.

35

Z výborné pozice pálil Canez, který chtěl využít Bírova nepříliš dobrého zákroku. Jeho rána ale doputovala úplně mimo branku.

34

Režný čaroval u postranní čáry, poté se dokázal vymotat kolem trojzubce bránících hráčů a z úhlu vypálit pouze do náruče brankřáe.

33

Na hrací ploše sledujeme stále to stejné. Mexiko je v držení míče, avšak s obranou našich fotbalistů si vůbec nevědí rady.

32

Mexiku se krátí čas. Čeští hráči skvěle vyplňují mezery na hřišti, čímž svému protivníkovi nedávají téměř žádný prostor ke kombinaci.

31

Česko to opět zkusilo z ojedinělého protiútoku. Z ostrého úhlu to sympaticky zamýšlel Kounovský, projektil se nakonec stočil daleko vedle branky.

30

Hned dva střelecké pokusy vyprodkoval Guettereze. První střela trefila pouze hráče, ta druhá doplachtila pár čísel vedle tyče.

29

V pohotovsti musel být Bíro, který pro jistotu vyrazil nepříjemnou střelu z větší vzdálenosti. Mexiko bude zahrávat rohový kop.

28

Levčík se po trochu šťastné kličce dostal do slušné pozice. Jeho rána nakonec skončila mimo branku soupeře.

27

Rozeběhl se nám druhý poločas, naši hráči jsou pětadvacet minut od zlatých medailí. Ještě ale nepředbíhejme, do konce utkání je ještě spoustu času.

26

Začal druhý poločas.
První dějství je za námi. Český výběr zatím trefách Maříka a Poláka o dvě branky 2:0. Mexičané jsou směrem dopředu hodně nebezpeční, zatím nás drží fantastický Bíro.

25+1

První poločas skončil.

25+1

25+1. MAŘÍK - 0:2

25+1

Česko právě vstřelilo branku!
Nádhera, vedeme o dvě branky! STANISLAV MAŘÍK dokázal vymíchat Morena a následně zamířil přesně podél brankáře.

25

25. Salák zahodil velkou šanci.

25

Jejda, Michal Salák zahodil téměř nemožné! Brankáři vypadl balón z náruče a k němu se tak dostal Salák. Ten zakončoval do odkryté brány, když tu náhle ho stačil zablokovat protihráč.

23

Fantastický Bíro! Guetterez se dokázal protáhnout kolem dvojice protihráčů a tváří v tvář našemu brankáři trefil pouze jeho nohu.

22

Ruiz dokázal přetlačit Režného a následně se zjevil v ideální pozici ke střele. Míč mířil ke vzdálenější tyči, kterou nakonec těsně minul.

21

Neskutečnou dělovku vypustil Escoto, který dokázal vypálit kolem Režného. Reflexivní zákrok musel vytáhnout Bíro.

20

Kounovský se skvěle vrátil do obrany a pomohl tak Bírovi. Mexičané začínaní svírat náš reprezentnační výběr.

19

Špatné řešení v podání Paděry. Náš reprezentant se při přečíslení rozhodl o individuální řešení akce, střelu ale poslal pouze do protihráče.

18

Na tahu jsou nyní Mexičané, kteří se po úvodních minutách dostali konečně ke své obvyklé hře. Češi ale dokázali skórovat z rychlého protiútoku.

17

17. POLÁK - 0:1

17

Česko právě vstřelilo branku!
Naši hráči otevírají střelecké účet finále! Levčík si všiml na zadní tyči zcela osamoceného JAKUBA POLÁKA, který už měl snadnou práci.

17

Akce ještě vyústila v další střelu, z hodně ostrého úhlu to zkoušel Ruiz. Projektil z levé strany nakonec nepřinutil Bíra zasahovat.

17

Ze zadní pozice pálil Contreras, jehož dělovka skončila pouze na noze protihráče. Mexiko zůstává i nadále u balónu.

16

Režný se odhodlal narazit si s Kounovský, který mu dokázal vrátit míč přesně na kopačku. Následná střela ale vystoupala vysoko nad branku.

15

Česko vyprodukovalo další dva střelecké pokusy. Nepříjemnou štiplavou ránu vypustil ze své kopačky Uhlíř, následně mířil nepřesně Koudelka.

14

Mexičané jsou směrem dopředu hodně bezzubý. Nákop k naší brance sebral Uhlíř, jenž balón přihrál přímo do rukou Bíra.

13

Kounovský sebral balón, poté ho přihrál Bírovi. Ten ihned nakopnul balón na Maříka, který zpracovával už za postranní čárou.

12

Salák se při snaze o zachycení míče na hrací ploše ublížil. Chvilkové polehávaní na hrací ploše by nemělo mít vážnější následky.

11

Escoto ukázal hezké finesy, výborně se s ním ale vrátil Novák. Rohový kop Mexika nakonec nevedl k žádnému zakončení.

10

Hakl si to namířil středem hřiště, po hezkém driblinku s balónem ale narazil na val bránících hráčů. Mexičané se na druhé straně dopustili útočného faulu.

9

Salák neměl rychlost, hlavní sudí ale posoudil Aurtigovo počínání jako nedovolené. Z následné standardky pálil Levčík slabě k tyči.

8

Dělovku ze své kopačky vypustil Bíro, který si seběhl až za půlící čáru. Přízemní rána doputovala pouze do nohy Caneze.

7

Mařík měl spoustu času na kloudnou myšlenku, nicméně náš reprezentant nedokázal rozkmitat nohy svého protivníka.

6

Levčík dokázal obrat Contrerase o balón, poté přihrál Koudelkovi, který se nedokázal prosmýknout kolem protihráče.

5

První ostrou střelu vyprodukoval Koudelka, který střílel z levého křídla. Reynoso musel jeho projektil krýt, Češi se ujmou rohového kopu.

4

Mexičané jsou v úvodu utkání aktivnějším celkem. Náš dnešní soupeř má územní převahu, s míčem se ale pohybují pouze u středového kruhu.

3

Cerda si sebíhal za naší obranu, přihrávka na jeho osobu byla ale příliš dlouhá. Bíro následně zkusil individuální úprk, leč neúspěšně.

2

Odstartovalo nám očekávané finále, úvodní rozehrávku si vzali na starost Mexičané, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Mexiko: Reynoso, Valdovino – Guetterez, Aurtiga, Curiel, Cerda, Tovar, Moreno, Rodriguez, Resendez, Canez, Contreras, Escoto, Quiroz, Ruiz

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.
Čeští reprezentanti započali letošní mistrovství světa parádním způsobem. Ve své skupině dokázali zvítězit ve všech třech zápasech a to při úctyhodném skóre 22:1. Češi vyzvali v osmifinále velmi nevyzpytatelnou Brazílii, která ale tahala za kratší konec, a nakonec podlehla v poměru 3:1. Ještě vyrovnanější duel se sehrál ve čtvrtfinále, kde číhalo Maďarsko. O postupu našeho tábora nakonec rozhodla jediná trefa z kopačky Patrika Levčíka, čímž posunul českou reprezentaci do včerejšího semifinále. Tam na náš celek čekal celek z Pyrenejského poloostrova Španělsko. Po úvodní trefě Stanislava Maříka stihl náš soupeř reagovat brzkým vyrovnáním. Ve druhém poločase se český výběr zlepšil v koncovce a výsledkem byly dvě branky. Česká republika se tak po výhře 3:1 dostala do dnešního finále.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mistrovství světa v malé kopané má na programu samotné finále. V něm změří síly naši reprezentané proti nevyzpytatelnému Mexiku.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Mexiko – Česko

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 17. Polák, 25+1. Mařík, 50. Paděra

Karty:   50. Paděra (CZE)

Mexiko: Reynoso, Valdovino – Guetterez, Aurtiga, Curiel, Cerda, Tovar, Moreno, Rodriguez, Resendez, Canez, Contreras, Escoto, Quiroz, Ruiz

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský