Menu

Futsal

Liga mistrů

Luparense C/5 – FK Chrudim

2:2

konec (1:1)

11.10.2017, 20:30 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.65 4.5 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:26

A hru bez brankáře naopak přichystal italský celek, který chce z dnešního zápasu bezpodmínečně tři body! Krušné chvíle pro Chrudim jsou tady.

37:29

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrovská radost na chrudimské střídačce! Jedna nepřesnost v rozehrávce Luparense přináší pohromu na italskou stranu, k balonu se dostal DAVID DROZD, který po zemi prostřelil brankáře Miarelliho nad nohou a srovnal stav dnešního utkání – 2:2!

34:37

Se štěstím se k odraženému míči dostal Matěj Slováček, rána z voleje končí dalším skvělým zákrokem Michele Miarelliho!

34:13

Koudelkovu skrytou střelu musel brankář Miarelli zastavit, následně i pokus Felipeho. Chrudim je v tlaku!

31:14

Na druhé straně střela Lukáše Rešetára poskakovala po brankové čáře, vyrovnávací trefa se ale nekoná!

30:52

Jefferson měl na noze třetí trefu Luparense a jen díky Litviněnkovi je Chrudim stále ve hře! Domácí hráč se dostal do samostatného úniku, do jeho kličky se chrudimský brankář položil a konečky prstů jí vytáhl!

29:05

Pablo Taborda velmi rychle z otočky zametl míč na branku Chrudimi a trefil tyčku!

26:38

A třináct sekund na to i na pěti! Doša dostal šlapák a zvýšil tím naději ERA-PACKu na desetimetrový kop!

25:26

A Chrudim nyní získala druhý, Felipe navíc hasil svoji ztrátu za cenu žluté karty.

21:03

Luparense právě vstřelilo branku!
Tlak Luparense byl na začátku druhé půlky velmi silný a pramení z toho druhý gól v síti českého mistra! HUMBERTO HONORIO zůstal nikým nehlídaný na pravé straně a z voleje dokázal umístit míč přímo do vzdálenější šibenice chrudimské branky – 2:1!

20:52

Fantastický Dmitrij Litviněnko! Ukrajinský brankář ve službách Chrudimi nyní chytil takřka jistý gól, když vytáhl nohou střelu Jeffersona!

20:13

Jefferson se vrhl do druhé půlky opravdu po hlavě a hned z prvního útoku jedovatou ranou protáhl gólmana Litviněnka!

19:54

Chrudim právě vstřelila branku!
Skvělý závěr prvního poločasu přináší nesmírně důležitou branku! Ztráta Luparense na půlící čáře rozjela akci Chrudimi, Maxův pas bránící hráči odrazili na nohu TOMÁŠE KOUDELKY, který se s balonem nepáral a ranou do šibenice srovnal stav duelu – 1:1!

18:36

David Drozd dostal nabito, z levé strany prudkou ranou protáhl Miarelliho, který vytáhl jeho zakončení na rohový kop!

14:47

Koudelka přiťukl míč do běhu pro Matěje Slováčka, ten ale proti Miarellimu střelou po zemi neuspěl! Italský gólman nyní udržel vedení svého týmu kvalitním zákrokem!

13:59

Luparense právě vstřelilo branku!
Chrudimští měli velkou šanci, Matěj Slováček však balon do italské sítě nedotlačil, a tak přišla ještě větší smůla na druhé straně! Rozehrávka rohového kopu přistála na noze HUMBERTA HONORIA, jehož střelu tečoval Roman Mareš tak smolně, že balon zapadl do protipohybu brankáře Litviněnka přesně k tyči – 1:0!

12:23

Humberto Honorio si nejprve fantasticky narazil o nohu Martina Doši a následně vyslal nesmírně tvrdou ránu! Litviněnko byl ale pozorný a jeho pokus skvělým zákrokem vytáhl nad břevno chrudimské klece!

08:45

Tomáš Koudelka přes celou šířku hřiště našel volného Matěje Slováčka, který pálil ihned z první! Miarelli se stihl přesunout a obrovskou šanci chrudimskému hráči zlikvidoval!

05:27

Betao se skvěle vytočil z rohu hřiště až do palebné pozice a ostrou ranou pravačkou orazítkoval tyčku chrudimské branky! ERA-PACK měl nyní velkou porci štěstí!

Luparense C/5 – FK Chrudim

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Honorio (Ardite), 22. Honorio (Jefferson) – 20. Koudelka (Max), 38. D. Drozd

Karty:   26. Felipe (CHR)

Luparense C/5: Miarelli (Leofreddi, Etilendi) – Honorio (C), Novaes De Souza, Taborda, Jeffreson – Drago, Bueno Ardite, Lara, Revert Cortes, Betao, Moufaddal

FK Chrudim: Litviněnko (Ždánský) – R. Mareš, Max, Doša, Rešetár (C) – Hrubý, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Sorokin, Slováček, Felipe.

Rozhodčí: Zahovič (Slovinsko), Guerreiro (Portugalsko) – Fatkulins Litva)