Menu

Futsal

Liga mistrů

Luparense C/5 – FK Chrudim

2:2

konec (1:1)

11.10.2017, 20:30 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.65 4.5 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37:29

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrovská radost na chrudimské střídačce! Jedna nepřesnost v rozehrávce Luparense přináší pohromu na italskou stranu, k balonu se dostal DAVID DROZD, který po zemi prostřelil brankáře Miarelliho nad nohou a srovnal stav dnešního utkání – 2:2!

21:03

Luparense právě vstřelilo branku!
Tlak Luparense byl na začátku druhé půlky velmi silný a pramení z toho druhý gól v síti českého mistra! HUMBERTO HONORIO zůstal nikým nehlídaný na pravé straně a z voleje dokázal umístit míč přímo do vzdálenější šibenice chrudimské branky – 2:1!

19:54

Chrudim právě vstřelila branku!
Skvělý závěr prvního poločasu přináší nesmírně důležitou branku! Ztráta Luparense na půlící čáře rozjela akci Chrudimi, Maxův pas bránící hráči odrazili na nohu TOMÁŠE KOUDELKY, který se s balonem nepáral a ranou do šibenice srovnal stav duelu – 1:1!

13:59

Luparense právě vstřelilo branku!
Chrudimští měli velkou šanci, Matěj Slováček však balon do italské sítě nedotlačil, a tak přišla ještě větší smůla na druhé straně! Rozehrávka rohového kopu přistála na noze HUMBERTA HONORIA, jehož střelu tečoval Roman Mareš tak smolně, že balon zapadl do protipohybu brankáře Litviněnka přesně k tyči – 1:0!

Luparense C/5 – FK Chrudim

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Honorio (Ardite), 22. Honorio (Jefferson) – 20. Koudelka (Max), 38. D. Drozd

Karty:   26. Felipe (CHR)

Luparense C/5: Miarelli (Leofreddi, Etilendi) – Honorio (C), Novaes De Souza, Taborda, Jeffreson – Drago, Bueno Ardite, Lara, Revert Cortes, Betao, Moufaddal

FK Chrudim: Litviněnko (Ždánský) – R. Mareš, Max, Doša, Rešetár (C) – Hrubý, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Sorokin, Slováček, Felipe.

Rozhodčí: Zahovič (Slovinsko), Guerreiro (Portugalsko) – Fatkulins Litva)