Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Česko – Argentina

10:0

konec (3:0)

11.10.2017, 22:45 • Nabeul • Skupina A • Tomáš Kubečka

50+1

50+1. Jan KOUDELKA - 10:0

50+1

Česko právě vstřelilo branku!
Česko přeci jen přidává desátou branku! Další rychlý protiútok zakončil střelou do branky z ostrého úhlu JAN KOUDELKA!

50

K exekuci pokutového kopu se ujal Tomáš Režný, jenže brankář Argentiny jeho kop vystihl a penaltu zlikvidoval!

50

V závěru utkání ještě uvidíme penaltu! Brankář Argentiny fauloval Daniela Kavku!

47

47. Michal SALÁK - 9:0

47

Česko právě vstřelilo branku!
Exhibice pokračuje! MICHAL SALÁK si naběhl na Režného přihrávku a placírkou poslal míč kolem argentinského brankáře!

44

Jan Rosůlek zastavil rodící se akci Argentiny a za svůj faul vidí žlutou kartu.

41

41. František HAKL - 8:0

41

Česko právě vstřelilo branku!
Demolice Argentiny pokračuje! FRANTIŠEK HAKL se krásnou kličkou do středu hřiště zbavil obránce a utaženou placírkou přidal osmou branku českého celku!

40

40. Stanislav MAŘÍK - 7:0

40

Česko právě vstřelilo branku!
Přichází také povedený rohový kop! Na Salákův roh si počkal STANISLAV MAŘÍK, který bez přípravy zakončil mezi tři tyče a nedal gólmanovi sebemenší šanci!

39

Neuvěřitelné! Mařík dostal dárek v podobě přihrávky z kopačky argentinského brankáře, zbavil se jej krásnou kličkou, jenže dělovkou poslal balón nad břevno!

35

35. Daniel KAVKA - 6:0

35

Česko právě vstřelilo branku!
Demolice pokračuje! DANIEL KAVKA dostal přihrávku takřka na brankovou čáru a se štěstím odrazem o brankáře dopravil míč do sítě!

34

34. Stanislav MAŘÍK - 5:0

34

Česko právě vstřelilo branku!
Tentokrát už to Česku vyšlo! STANISLAV MAŘÍK táhl protiútok českého celku a místo přihrávky vyslal dělovku těsně nad zemí, která i přes zásah brankáře skončila v síti!

32

Jakub Polák si na zadní tyči naskočil na parádní přihrávku z levé strany, ale brankář Argentiny jeho hlavičku zlikvidoval fantastickým zákrokem!

29

29. Daniel KAVKA - 4:0

29

Česko právě vstřelilo branku!
A další branka! Jan Koudelka dostal přihrávku na pravou stranu, rozhlédl se a krásnou přihrávkou daroval branku DANIELU KAVKOVI, který jen přiložil placírku!

23

Francisco Delgado fauloval na hranici pokutového území a vidí žlutou kartu. Češi navíc rozehrají přímý kop.

22

Stanislav Mařík obral jednoho ze soupeřů o míč a našel Režného, který se pokusil přehodit brankáře Argentiny, avšak jeho pokus proletěl těsně nad břevnem!

18

Ondřej Paděra se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, jenže brankář Argentiny se mu tygřím skokem položil pod nohy a zachránil svůj tým před další pohromou!

15

15. Jakub POLÁK - 3:0

15

Česko právě vstřelilo branku!
A další branka! Češi zatím hrají v exhibičním centru! Stanislav Mařík dostal míč na pravou stranu, vyslal pěknou přihrávku na zadní tyč a JAKUB POLÁK už měl snadnou práci!

14

Argentina mohla snížit! Medina si obhodil Jiřího Nováka a doslova mohl zakončit do odkryté branky, jenže míč se mu svezl po nártu a skončil v zámezí.

13

13. Michal SALÁK - 2:0

13

Česko právě vstřelilo branku!
Česko přidává druhou branku v dnešním utkání! Novák poslal dlouhý pas na Poláka, který z těžké pozice přihrál pod sebe a MICHAL SALÁK dopravil míč do odkryté branky!

10

Obrovská šance české reprezentace! Hostující brankář sice dokázal vyrazit střelu z pravé strany, jenže k dorážce se dostal Ondřej Paděra a gólman hasil nebezpečí parádním zákrokem na brankové čáře!

8

Mohlo být vyrovnáno! Argentinci vyslali hned dva střelecké pokusy. Brankáře Beladu zastoupil na brankové čáře Jiří Novák! Zatím hrajeme obětavě.

4

4. Ondřej PADĚRA - 1:0

4

Česko právě vstřelilo branku!
Parádní vstup do utkání! Češi se bleskově ujímají vedení! Na pěknou přihrávku do volného prostoru si naběhl ONDŘEJ PADĚRA a poslal míč mezi nohy soupeřova brankáře!

Česko – Argentina

10:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Paděra, 13. Salák, 15. Polák, 29. Kavka, 34. Mařík, 35. Kavka, 40. Mařík, 41. Hakl, 47. Salák, 50+1. Koudelka

Karty:   44. Rosůlek (CZE) – 23. Delgado (ARG)

Neproměněná penalta: 50. Režný (CZE), brankář zneškodnil

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

Argentina: Salomon, Marquez. Casillas, Delgado, Medina, Molina (C), Ruiz, Corbella, Bellucio, Escobar, Hinojosa, Bravaro, Ledda, Mashmut, Voigt