Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Česko – Argentina

10:0

konec (3:0)

11.10.2017, 22:45 • Nabeul • Skupina A • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:51:02)
Je dobojováno! Česká reprezentace v malém fotbale rozstřílela na závěr základní skupiny Argentinu 10:0 a před vyřazovací části si Češi zvedli sebevědomí! Soupeře dnes přehráli rychlostí a týmovým pojetím hry. Argentinci se sami prakticky k ničemu nedostali a v závěru utkání už českým hráčům nestačili. Češi opanovali základní skupiny a ve čtvrtek se od třiadvaceti hodin střetnou s Brazílií!

50+1

Konec zápasu.

50+1

50+1. Jan KOUDELKA - 10:0

50+1

Česko právě vstřelilo branku!
Česko přeci jen přidává desátou branku! Další rychlý protiútok zakončil střelou do branky z ostrého úhlu JAN KOUDELKA!

50

K exekuci pokutového kopu se ujal Tomáš Režný, jenže brankář Argentiny jeho kop vystihl a penaltu zlikvidoval!

50

V závěru utkání ještě uvidíme penaltu! Brankář Argentiny fauloval Daniela Kavku!

49

Argentina se po dlouhé době dostala do útoku. Ruiz vyslal prudký centr na zadní tyč, kde nebyl nikdo v modrobílém dresu. Češi budou rozehrávat.

48

Tomáš Režný hledal Michala Saláka. Druhý jmenovaný si však neporadil se zpracováním a balón mu uskočil daleko od nohy.

47

47. Michal SALÁK - 9:0

47

Česko právě vstřelilo branku!
Exhibice pokračuje! MICHAL SALÁK si naběhl na Režného přihrávku a placírkou poslal míč kolem argentinského brankáře!

46

Skvělou formu ukázal také Ondřej Bíro, který vytáhl parádní dva zákroky. Zvláště ten druhý proti dorážce z pravé strany snesl přísná kritéria.

45

Haklovi se míč zamotal mezi nohama. Český hráč nevěděl, co dělat. Z těžké pozice jej vysvobodil zbytečný faul jednoho z Argentinců.

44

Jan Rosůlek zastavil rodící se akci Argentiny a za svůj faul vidí žlutou kartu.

43

Daniel Kavka si elegantně zpracoval míč a hledal Františka Hakla. Druhý jmenovaný měl mizerný první dotek, kterým daroval míč soupeři.

41

41. František HAKL - 8:0

41

Česko právě vstřelilo branku!
Demolice Argentiny pokračuje! FRANTIŠEK HAKL se krásnou kličkou do středu hřiště zbavil obránce a utaženou placírkou přidal osmou branku českého celku!

40

40. Stanislav MAŘÍK - 7:0

40

Česko právě vstřelilo branku!
Přichází také povedený rohový kop! Na Salákův roh si počkal STANISLAV MAŘÍK, který bez přípravy zakončil mezi tři tyče a nedal gólmanovi sebemenší šanci!

39

Neuvěřitelné! Mařík dostal dárek v podobě přihrávky z kopačky argentinského brankáře, zbavil se jej krásnou kličkou, jenže dělovkou poslal balón nad břevno!

38

Polák vybídl ke střele Uhlíře, který se bez přípravy pokusil o kop z ostrého úhlu. Střela mu vůbec nesedla a balón skončil vysoko nad břevnem.

37

O osudu utkání už je dávno rozhodnuto. Český celek si dnes zvedá sebevědomí před blížícím se osmifinále, kde na něj bude pravděpodobně čekat silný celek.

35

35. Daniel KAVKA - 6:0

35

Česko právě vstřelilo branku!
Demolice pokračuje! DANIEL KAVKA dostal přihrávku takřka na brankovou čáru a se štěstím odrazem o brankáře dopravil míč do sítě!

34

34. Stanislav MAŘÍK - 5:0

34

Česko právě vstřelilo branku!
Tentokrát už to Česku vyšlo! STANISLAV MAŘÍK táhl protiútok českého celku a místo přihrávky vyslal dělovku těsně nad zemí, která i přes zásah brankáře skončila v síti!

34

Režný napřáhl ze středu hrací plochy a nádhernou střelou levačky orazítkoval horní tyč argentinské branky! Na svou první branku v národním dresu si musí počkat.

33

Bellucio zahrával přímý kop z ostrého úhlu. Nakonec oslovil Medinu, který se na hranici pokutového území nedokázal otočit a přišel o balón.

32

Jakub Polák si na zadní tyči naskočil na parádní přihrávku z levé strany, ale brankář Argentiny jeho hlavičku zlikvidoval fantastickým zákrokem!

31

Argentina zahrávala rohový kop. Rosůlek pokryl soupeře na přední tyči a bez větších problémů odkopl balón na polovinu jihoamerického výběru.

30

Jan Koudelka nyní dokonce vybídl ke střele vlastního brankáře. Jan Bíro vyslal dělovku těsně nad zemí, ale trefil obětavého Bellucia.

29

29. Daniel KAVKA - 4:0

29

Česko právě vstřelilo branku!
A další branka! Jan Koudelka dostal přihrávku na pravou stranu, rozhlédl se a krásnou přihrávkou daroval branku DANIELU KAVKOVI, který jen přiložil placírku!

28

Sebastian Bellucio se ujal rozehrávky přímého kopu. Argentinský fotbalista si vzal dlouhý rozběh, jenže dělovkou trefil jen českého hráče ve zdi.

27

Polák vymyslel parádní přihrávku před prázdnou branku, nicméně dobíhající Uhlíř byl dobře bráněn a zadák Argentiny mu ve skluzu zabránil v zakončení.

26

Argentinci sice obstarali výkop do druhého poločasu, jenže Češi bleskově získali míč a Mařík střelou z levé strany trefil boční síť.

26

Začal druhý poločas.

25+1

První poločas skončil.

25

Delgado ještě napadal rozehrávku českého týmu, jenže při boji o míč v blízkosti rohového praporku si pomohl útočným faulem. Češi dohrají první půli bez problémů.

24

Exekuce přímého kopu se nakonec zhostil Ondřej Paděra. Autor úvodní branky vyslal prudkou střelu, která jen těsně minula branku Argentiny.

23

Francisco Delgado fauloval na hranici pokutového území a vidí žlutou kartu. Češi navíc rozehrají přímý kop.

23

Marquez sprintoval za prudkou přihrávkou na pravou stranu, ale míč se od umělé trávy odrazil do zámezí. Češi budou vhazovat a znovu mohou zaútočit.

22

Stanislav Mařík obral jednoho ze soupeřů o míč a našel Režného, který se pokusil přehodit brankáře Argentiny, avšak jeho pokus proletěl těsně nad břevnem!

21

Argentina zahrávala rohový kop. Oblouček na zadní tyč si pohlídal Jiří Novák, do kterého se Escobar opřel loktem a dopustil se útočného faulu.

20

Mařík dostal parádní přihrávku proti noze a bez váhání se pokusil ohrozit soupeřovu svatyni. Jeho ránu brankář Argentiny vyrazil do rohu hrací plochy.

19

Patrik Levčík se na brankové čáře dostal pod tlak a z těžké pozice už nedokázal odcentrovat před branku. Škoda, Rosůlek by zakončoval do odkryté svatyně.

18

Ondřej Paděra se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, jenže brankář Argentiny se mu tygřím skokem položil pod nohy a zachránil svůj tým před další pohromou!

17

Zatím zcela kontrolujeme vývoj dnešního utkání. Český výběr si nahnal pěkný náskok a nyní se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině.

15

15. Jakub POLÁK - 3:0

15

Česko právě vstřelilo branku!
A další branka! Češi zatím hrají v exhibičním centru! Stanislav Mařík dostal míč na pravou stranu, vyslal pěknou přihrávku na zadní tyč a JAKUB POLÁK už měl snadnou práci!

14

Argentina mohla snížit! Medina si obhodil Jiřího Nováka a doslova mohl zakončit do odkryté branky, jenže míč se mu svezl po nártu a skončil v zámezí.

13

13. Michal SALÁK - 2:0

13

Česko právě vstřelilo branku!
Česko přidává druhou branku v dnešním utkání! Novák poslal dlouhý pas na Poláka, který z těžké pozice přihrál pod sebe a MICHAL SALÁK dopravil míč do odkryté branky!

12

Kavka tentokrát vyslal zajímavou pobídku na teč pro Poláka. Druhý jmenovaný se na zadní tyči natahoval po balónu, jenže mu scházel krok.

11

Daniel Kavka chtěl vybídnout Ondřeje Paděru. Jeho přihrávku levou nohou vystihl jeden z hráčů Argentiny , který míč vypíchl do bezpečí.

10

Obrovská šance české reprezentace! Hostující brankář sice dokázal vyrazit střelu z pravé strany, jenže k dorážce se dostal Ondřej Paděra a gólman hasil nebezpečí parádním zákrokem na brankové čáře!

9

Daniel Kavka se dostal k nepovedenému odkopu soupeřova brankáře a okamžitě se pokusil o zakončení. Jeho pokus však prosvištěl dvě metry vedle branky.

8

Mohlo být vyrovnáno! Argentinci vyslali hned dva střelecké pokusy. Brankáře Beladu zastoupil na brankové čáře Jiří Novák! Zatím hrajeme obětavě.

7

Michal Salák obdržel zajímavou přihrávku na hranici pokutového území a po dobrém převzetí míče se pokusil o zakončení. Jeho ránu vyrazil argentinský brankář na roh.

6

Argentina se ihned pokusila o odpověď. Hosté operovali s blízkosti pokutového území, jenže jejich snahu zastavil faul na Tomáše Režného.

4

4. Ondřej PADĚRA - 1:0

4

Česko právě vstřelilo branku!
Parádní vstup do utkání! Češi se bleskově ujímají vedení! Na pěknou přihrávku do volného prostoru si naběhl ONDŘEJ PADĚRA a poslal míč mezi nohy soupeřova brankáře!

3

Češi poprvé vyměnili pětici hráčů na umělé trávě. Daniel Kavka operoval s míčem na levé straně a hledal Levčíka. Druhý jmenovaný zakončil pravačkou, ale svou tečí minul branku.

2

Argentinci nám málem darovali první branku! Jeden z obránců vyslal hodně riskantní přihrávku před vlastní svatyni a gólman Argentiny musel balón odkopnout ve skluzu.

1

Argentina obstarala výkop do dnešního utkání. První dlouhý nákop pokryl Tomáš Režný. Argentinci budou rozehrávat a v úvodu utkání mohou útočit.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

Argentina: Salomon, Marquez. Casillas, Delgado, Medina, Molina (C), Ruiz, Corbella, Bellucio, Escobar, Hinojosa, Bravaro, Ledda, Mashmut, Voigt.
Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Češi budou hrát v červeném, zatímco Argentina oblékla modrobílé dresy.
Letošní šampionát v malém fotbale se koná v Tunisku. Česká reprezentace do něj vstoupila ve velkém stylu! V úvodním duelu dokázala porazit Francii a v pondělí večer se proti Austrálii blýskla výhrou 5:1! Zápasy se na turnaji hrají na dva poločasy po pětadvaceti minutách.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům malého fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z mistrovství světa. Společně se dnes podíváme na duel mezi Českem a Argentinou. Výkop je stanoven na 22:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:45.

Česko – Argentina

10:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Paděra, 13. Salák, 15. Polák, 29. Kavka, 34. Mařík, 35. Kavka, 40. Mařík, 41. Hakl, 47. Salák, 50+1. Koudelka

Karty:   44. Rosůlek (CZE) – 23. Delgado (ARG)

Neproměněná penalta: 50. Režný (CZE), brankář zneškodnil

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

Argentina: Salomon, Marquez. Casillas, Delgado, Medina, Molina (C), Ruiz, Corbella, Bellucio, Escobar, Hinojosa, Bravaro, Ledda, Mashmut, Voigt