Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Bělorusko – Moldavsko

3:1

konec (0:1)

10.10.2017, 18:00 • Gorodskoi Stadion, Borisov, Bělorusko • Skupina 1 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.62 3.61 5.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Kirill Pechenin jde z placu, místo něj odehraje poslední minuty zápasu střídající Alexei Ivanov.

88

88. Dmitri ANTILEVSKI - 3:1

88

Bělorusko právě vstřelilo branku!
DMITRI ANTILEVSKI napálil míč doprostřed branky, zatímco Emil Timbur skočil na levou stranu a Bělorusové kráčí k třem bodům, od kterých byli ještě před dvaceti minutami na hony daleko.

86

Maxim Cojocaru navíc dostává žlutou kartu.

86

86. Nařízený pokutový kop

86

Chyba hostí při rozehrávce dává Bělorusům šanci na navýšení náskoku. Maxim Cojocaru našel svojí malou domů naprosto přesně soupeře a Ivan Bachar šel sám na Timbura. Cojocaru sice ukázal rychlé nohy a ihned Bachara doběhl, ale dílo zkázy dokončil penaltou, kdy při snaze vypíchnout čistě míč trkl do soupeře a poslal ho na zem.

86

Byla nařízena penalta pro Bělorusko.

75

Ion Dragan střídá a přepouští místo na placu pro Sergheje Svinarenca. Jsou to najednou Moldavci, kterým se povážlivě krátí čas.

73

73. Zachar VOLKOV - 2:1

73

Bělorusko právě vstřelilo branku!
Malá sportovní tragédie pro Moldavsko, které hrálo až doposud velmi dobře. Jenže ještě před třemi minutami neviditelní Bělorusové rázem vedou. Pechenin rozehrál roh nakrátko pro Berezkina, který posadil míč krásně na hlavu ZACHARA VOLKOVA, jenž se trefuje přesně k tyči. Timbur nemohl dělat zhola nic. Asistence: Jevgenij Berezkin.

70

70. DMITRI ANTILEVSKI - 1:1

70

Bělorusko právě vstřelilo branku!
Mnoho snadnějších gólů asi DMITRI ANTILEVSKI nevstřelil. Valeri Gromyko převzal pětadvacet metrů od vápna dobrou přihrávku od Pechenina a vystřelil. Emil Timbur dokázal jeho krásnou ránu vytěsnit k levé tyči, kde byl nehlídaný Antilevski a kdyby nedopravil míč do sítě, asi by musel pověsit kopačky na hřebík. Asistence: Valeri Gromyko.

69

Ion Cărăruș jde na posledních zhruba 24 minut na plac místo Vitalie Damașcana.

63

Neskutečná trma vrma na hranici malého vápna Moldavců. Snad deset hráčů se snažilo dostat ke kulatému nesmyslu. Když se všichni rozestoupili, tak ve vápně ležel gólman Emil Timbur a pod ním byl míč.

53

Corneliu Tîbuleac ve třiapadesáté minutě dohrál a místo něj přichází na plac hráč s příjmením, které je dobře známo v českém soudnictví. Na zelený pažit vbíhá Cojocaru. Nikoliv Václav, ale Maxim.

48

Jenže domácím uskočil míč od nohou a Dmitri Antilevski ukázal až přílišnou přemíru snahy, aby ho dostal zpět do moci běloruského týmu. Projel se zezadu po achilovkách Marandiciho a může být rád, že to je pouze žlutá karta.

46

Bělorusové v poločasové přestávce střídají hned dvakrát. Dolů jde Jevgenij Ševčenko, jenž toho tedy věru moc nepředvedl, a střídá jej Ivan Bachar. Dalším hráčem, kterému první poločas příliš nevyšel a střídá, je Dmitri Bessmertny, který přepouští místo pro Michaila Šibuna.

38

Žluto kartu vidíme i na druhé straně po tom, co Corneliu Tîbuleac jednoznačně sundal u levé lajny pronikajícího Dmitrije Antilevského. Nic jiného mu ani nezbylo, před záložníkem Běloruska byla poté už dálnice volného prostoru.

33

33. Aleksandr PAVLOVEC (vl.) - 0:1

33

Moldavsko právě vstřelilo branku!
Tohle je hodně nepříjemný moment pro ALEKSANDRA PAVLOVCE. Kapitán Běloruska hlídal centr do vápna v podání Iona Dragana, ale poté do něj zcela nepochopitelně vložil hlavu a trefil se přesně k tyči vlastní branky. Přitom kdyby na balon nesahal, ten byl šel jasně do zámezí.

32

Jegor Chvalko si navíc vysloužil žlutou kartu.

19

19. Šance Andreie Macriţchiiho

19

První pěkný fotbalový moment. Vitalie Damașcan našel přihrávkou do vápna zcela volného Andreie Macriţchiiho, který naznačil střelu a ještě zasekl míč. Poté vystřelil na bližší šibenici, kterou ale těsně minul. Hezká to akce.

Bělorusko – Moldavsko

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Antilevski, 73. Volkov, 88. Antilevski (pen.) – 33. Pavlovec (vla.)

Karty:   32. Chvalko (BLR), 48. Antilevski (BLR) – 38. Tibuleac (MOL), 86. Cojocaru (MOL)

Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 14:11.

Bělorusko: Šerbickij – Chvalko, Pavlovec (C), Volkov, Pechenin (90. Ivanov) – Klimovič, Berezkin – Bessmertny (46. Šibun), Gromyko, Antilevski – Ševčenko (46. Bachar). Trenér: Ljudas Rumbutis
Náhradníci: Šyšlou – Ivanov, Čiž, Dzigero, Kijko, Bachar, Šibun

Moldavsko: Timbur – Jalbă, Craciun, Marandici, Tîșcul – Tîbuleac (53. Cojocaru) – Damașcan (69. Cărăruș), V. Macriţchii (C), A. Macriţchii, Dragan (75. Svinarenco) – Boiciuc. Trenér: Dănuț Oprea
Náhradníci: Bardîș – Dros, Stînă, Căruntu, Cărăruș, Cojocaru, Svinarenco.

Rozhodčí: Suren Balijan – Vanik Simonjan, Arman Ghuščjan – Zaven Hovhannisjan