Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Bělorusko – Moldavsko

3:1

konec (0:1)

10.10.2017, 18:00 • Gorodskoi Stadion, Borisov, Bělorusko • Skupina 1 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.62 3.61 5.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že domácí Bělorusko doma otočilo skóre s Moldavskem z 0:1 na konečných 3:1 a uchovalo si alespoň dílčí nadějí na postup na mistrovství Evropy hráčů do 21 let v roce 2019, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:02:26)
V tabulce se nic nemění. Týmy Chorvatska a Řecka během tří zápasů neztratily ani bod a vedou tabulku. Třetí je Bělorusko, které doposud získalo sedm bodů a na vedoucí duo ztrácí body dva, nicméně Bělorusové odehráli již pět zápasů. Stejně jako čtvrté Moldavsko, které z těchto bojů ale získalo jen tři body. Pátá je Česká republika, která po dvou zápasech má pouhý jeden bod a hůře je na tom už jen poslední San Marino – dva zápasy, nula bodů.
Statistiky zápasu:
Góly: 3:1
Střely celkem: 9-8
Střely na branku: 4-4
Střely mimo: 3-2
Zblokované střely: 2-2
Rohy: 9-5
Ofsajdy: 7-2
Fauly: 14-11
Žluté karty: 2-2
Červené karty: 0-0.
Utkání je u konce a Moldavané budou asi právem smutní. První poločas odehráli výborně, nepustili Bělorusy ke střele a navíc šli do šaten s jednobrankovým náskokem, když si po centru dal vlastní gól Aleksandr Pavlovec. Ve druhé půli hosté dobře bránili a přestáli i několik rohů domácích, které šly prakticky hned za sebou. Jenže se k nim odvrátilo štěstí. V 70. minutě vystřelil Pechenin a Timbur jeho krásnou střelu neméně dobrým zákrokem vyrazil. Jenže míč dopadl k levé tyči, kde jej do volné branky uklidil Dmitri Antilevski. Za tři minuty již Bělorusové vedli, když Pechenin zahrál roh nakrátko na Berezkina a ten centrem kousek od vápna našel přesně Zachara Volkova, jenž se nemýlil. Moldavci poté otevřeli hru a inkasovali potřetí. Cojocaru dal malou domů přímo na Bachara, kterého sice během chvilky dostihl, ale ve vápně fauloval a nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Dmitri Antilevski – 3:1.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Do zakončení se nyní hnal i Michail Šibun, ale kvůli ofsajdu musí zastavit.

90

Sudí nastaví ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Kirill Pechenin jde z placu, místo něj odehraje poslední minuty zápasu střídající Alexei Ivanov.

88

88. Dmitri ANTILEVSKI - 3:1

88

Bělorusko právě vstřelilo branku!
DMITRI ANTILEVSKI napálil míč doprostřed branky, zatímco Emil Timbur skočil na levou stranu a Bělorusové kráčí k třem bodům, od kterých byli ještě před dvaceti minutami na hony daleko.

88

Ivan Bachar byl nějaký čas na zemi, možná se při penaltovém zákroku Cojocaru trošku zranil. Penalta se proto kope až nyní.

86

Maxim Cojocaru navíc dostává žlutou kartu.

86

86. Nařízený pokutový kop

86

Chyba hostí při rozehrávce dává Bělorusům šanci na navýšení náskoku. Maxim Cojocaru našel svojí malou domů naprosto přesně soupeře a Ivan Bachar šel sám na Timbura. Cojocaru sice ukázal rychlé nohy a ihned Bachara doběhl, ale dílo zkázy dokončil penaltou, kdy při snaze vypíchnout čistě míč trkl do soupeře a poslal ho na zem.

86

Byla nařízena penalta pro Bělorusko.

86

Hodně za vápno vyběhl Emil Timbur pro odkopnutý míč domácího celku.

85

Domácí opět odvrací centr soupeře a mohou jít dopředu.

85

Ofsajd Michaila Šibuna nemusí běloruskému týmu vadit, domácí opět našetří cenné vteřinky.

Bělorusko – Moldavsko

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Antilevski, 73. Volkov, 88. Antilevski (pen.) – 33. Pavlovec (vla.)

Karty:   32. Chvalko (BLR), 48. Antilevski (BLR) – 38. Tibuleac (MOL), 86. Cojocaru (MOL)

Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 14:11.

Bělorusko: Šerbickij – Chvalko, Pavlovec (C), Volkov, Pechenin (90. Ivanov) – Klimovič, Berezkin – Bessmertny (46. Šibun), Gromyko, Antilevski – Ševčenko (46. Bachar). Trenér: Ljudas Rumbutis
Náhradníci: Šyšlou – Ivanov, Čiž, Dzigero, Kijko, Bachar, Šibun

Moldavsko: Timbur – Jalbă, Craciun, Marandici, Tîșcul – Tîbuleac (53. Cojocaru) – Damașcan (69. Cărăruș), V. Macriţchii (C), A. Macriţchii, Dragan (75. Svinarenco) – Boiciuc. Trenér: Dănuț Oprea
Náhradníci: Bardîș – Dros, Stînă, Căruntu, Cărăruș, Cojocaru, Svinarenco.

Rozhodčí: Suren Balijan – Vanik Simonjan, Arman Ghuščjan – Zaven Hovhannisjan