Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Litva – Polsko

0:2

konec (0:0)

10.10.2017, 18:00 • Gargždai Stadium • Skupina 3 • Štěpán Slovák

Tipsport: 11.4 5.47 1.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Żurkowski, přichází Kopacz.

86

Domácí už jakoby psychicky nezvládali závěr tohoto utkání! Antanavičius šel teď do souboje s Bochniewiczem oběma nohama napřed a po zásluze vidí červenou kartu!

84

První žlutá také na straně Litvy. Tu nyní dostal Mickevičius, který fauloval Dziczeka.

82

Dziczek to přehnal v souboji s Lasickasem s důrazem a po zásluze vidí žlutou kartu. Už třetí žluté napomínání pro hosty v tomto utkání!

80

80. MICHALAK - 0:2

80

Polsko právě vstřelilo branku!
Druhý střídající hráč, druhá branka hostů! Totožná situace jako u prvního gólu, jen z druhé strany! KONDRAD MICHALAK překvapil domácího gólmana střelou na bližší tyč!

78

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Jankauskas, přichází Dubickas.

78

78.

78

Do dobré šance se dostal Lasickas! Ten zkoušel přehazovat brankáře Losku, který vyběhl ven z brány. Střela mu ale vůbec nesedla a skončila vedle levé tyče.

73

Podruhé v utkání střídají také hosté. Ze hřiště odchází Kapustka, kterého na závěrečných zhruba dvacet minut nahrazuje Michalak.

71

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Kloniunas, přichází Romanovskij.

66

V dobré příležitosti se nyní ocitl hostující kapitán Kownacki! Celou situaci vyřešil skvělým výběhem Gertmonas, který zachránil domácí fotbalisty od druhého inkasovaného gólu!

63

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Sadauskas, přichází Olberkis.

62

62. TOMCZYK - 0:1

62

Polsko právě vstřelilo branku!
Kapustka míč posunul na levou stranu, PAWEL TOMCZYK z těžkého úhlu překvapil domácího brankáře střelou na bližší tyč a po dvou minutách na hřišti otevírá skóre tohoto duelu!

60

Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Swiderski, přichází Tomczyk.

60

Piotrowski míč posunul na Żurkowskiho! Ten se ocitl ve výborné příležitosti, ovšem balón mu skočil. Následný pokus hostujícího fotbalisty končí vysoko nad!

56

Penalty se nyní dožadoval také domácí Lasickas! Rozhodčí ani nyní nepíská, vzápětí však trestá Żurkowskiho žlutou kartou!

50

Kownacki si v souboji s Barauskasem počínal nedovoleně, hlavní sudí Stavros Mantalos vytahuje úvodní žlutou kartu tohoto utkání.

36

To je zajímavá příležitost pro hosty! Sadauskas zhruba dva metry za velkým vápnem fauloval Piotrowskiho. Přímý kop pro Poláky, který si nejspíše vezme na starost Kownacki!

15

15.

15

První šance tohoto utkání přišla po necelé čtvrthodině hry! Skvělý pas dostal zhruba na hranici malého vápna Kapustka, proti kterému dobře vyběhl Gertmonas! Brankář Litvy teď zachránil domácí od inkasované branky!

Litva – Polsko

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Tomczyk, 80. Michalak

Karty:   84. Mickevičius (LIT) – 50. Kownacki (POL), 56. Żurkowski (POL), 82. Dziczek (POL)   86. Antanavičius (LIT)

Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:18.

Litva: (4-1-4-1) Gertmonas – Antanavičius, Sadauskas (63. Olberkis), Šveikauskas, Barauskas – Rakauskas – Jankauskas (78. Dubickas), Šimkus (C), Kloniunas (71. Romanovskij), Lasickas – Mickevičius
Náhradníci: Romanovskij, Baniulis, Baniulis, Janonis, Matulevičius, Adamonis, Olberkis

Polsko: (4-3-1-2) Loska – Stolarski, Wieteska, Bochniewicz, Gumny – Piotrowski, Dziczek, Żurkowski (88. Kopacz) – Kapustka (73. Michalak) – Kownacki (C), Swiderski (60. Tomczyk)
Náhradníci: Kopacz, Bartosz, Bednarek, Grabara, Jóźwiak, Michalak, Tomczyk

Rozhodčí: Stavros Mantalos – Christos Akrivos, Vasileios Karavassilis (GRE)