Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Arménie – Rakousko

0:5

konec (0:0)

10.10.2017, 16:00 • FFA Academy Stadium, Jerevan • Skupina 7 • Štěpán Slovák

Tipsport: 7.45 4.33 1.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Málem to bylo o šest branek! Po centru z pravé strany se do zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Kvasina. Jeho pokus z voleje nakonec zastavuje břevno domácí brány!

84

Míč si vzal na starost právě Bičakčjan, který se pokoušel překvapit brankáře Schlagera střelou na bližší tyč. Jeho pokus však pouze minul hostující svatyni.

83

Hostující Marešič to nyní přehnal s důrazem v souboji s Bičakčjanem a vidí žlutou kartu. Zajímavá standardní situace pro Arménii!

81

81. KVASINA - 0:5

81

Rakousko právě vstřelilo branku!
To už je pro Arménii hodně kruté, Rakušané přidávají pátý gól! Prokop teď mohl vstřelit branku, ovšem ještě volil přihrávku. Lépe postavený MARKO KVASINA míč poté bez problémů uklidil do sítě!

78

78. JAKUPOVIČ - 0:4

78

Rakousko právě vstřelilo branku!
Hosté přidávají už čtvrtou branku. Prokop posunul na ARNELA JAKUPOVIČE, který si mohl vybrat, komu přihraje. Nakonec zvolil individuální postup a střelu z velkého vápna, která končí v bráně! Dvě minuty stačily tomuto fotbalistovi, aby dokázal skórovat!

76

Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Schlager, přichází Jakupovič.

75

75. SCHLAGER - 0:3

75

Rakousko právě vstřelilo branku!
Obrovské zmatky v domácí defenzívě, XAVER SCHLAGER postupoval úplně sám na arménského gólmana, kterému nedal žádnou šanci. Hostující útočník skóruje už podruhé v tomto utkání!

70

Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Ullmann, přichází Honsak.

70

Gól Rakušanů je nejspíše otázkou času! Parádní pokus Laimera z šestnácti metrů, překonaného brankáře Arménie teď zachránilo břevno!

69

Další velká příležitost pro hostující fotbalisty, Kvasina se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři! Avagjan však vytáhl skvělý zákrok!

62

Mohlo to být už o tři góly! Hodně prostoru dostal Prokop, s jehož střelou si poradil brankář Avagjan, který vyrazil na roh!

61

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Aghekjan, přichází Bičakčjan.

60

60. SCHLAGER - 0:2

60

Rakousko právě vstřelilo branku!
Hosté vedou už o dvě branky! XAVER SCHLAGER si míč navedl na střed hřiště a rozhodl se pro střelu. Jeho zblokovaná rána nakonec končí v bráně, Avagjan neměl nárok!

58

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Agbaljan, přichází Harutyunjan.
Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Horvath, přichází Prokop.

50

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Jeghiazarjan, přichází Galstjan.

49

49. KVASINA - 0:1

49

Rakousko právě vstřelilo branku!
Hosté dostali k dispozici rohový kop, který rozehrál Horvath. Na jeho centrovaný míč si na bližší tyči naběhl MARKO KVASINA, jehož hlavička skončila až za zády domácího gólmana, Rakušané jdou do zaslouženého vedení!

47

Vardanjan teď fauloval Lovriče. Hlavní sudí vytahuje žlutou kartu, kterou uděluje domácímu hráči.

42

42.

42

Neskutečné, co Rakušané nedali! Po centru z pravé strany se do zakončení dostal Ullmann, s jehož pokusem si brankář poradil. Avagjan však míč vyrazil pouze před sebe a Schlager měl před sebou prázdnou bránu! Avagjan i v pádu dokázal balón vytěsnit na roh!

39

To byla skvělá příležitost pro Rakušany! Schlager se uvolnil na malém vápně a ocitl se tváří v tvář domácímu gólmanovi! Avagjan vytáhl výborný zákrok a zachránil Arménii před inkasovanou brankou!

37

Kartašjan to v souboji se Schlagerem přehnal s důrazem a po zásluze vidí úvodní žlutou kartu tohoto utkání.

33

To byla dobrá příležitost pro hosty! Ti využili chybné rozehrávky soupeře a postupovali do přečíslení dva na jednoho. Schlager místo přihrávky volil střelu, která mu vůbec nesedla a skončila vysoko nad!

15

Ullmann nyní postupoval sám na domácího brankáře, kterého se pokoušel přehodit! Avagjan však tuto myšlenku přečetl a zachránil svůj tým před inkasovanou brankou!

7

To byla dobrá šance domácích! Sám za obranu soupeře se dostal Aghekjan, který se pokoušel obejít brankáře Schlagera. Na toho ale nevyzrál a přihrával pod sebe, střelecký pokus Avetisjana však trefil pouze jednoho z arménských fotbalistů!

Arménie – Rakousko

0:5

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Kvasina, 60. Schlager, 75. Schlager, 78. Jakupovič, 81. Kvasina

Karty:   37. Kartašjan (ARM), 47. Vardanjan (ARM) – 83. Marešič (AUT)

Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 1:9. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:19.

Arménie: (3-4-3) Avagjan – Pilumjan, Maghakjan, Kartašjan – Hakobjan, Agbaljan (58. Harutyunjan), Vardanjan, Margarjan – Jeghiazarjan (50. Galstjan), Aghekjan (61. Bičakčjan), Avetisjan (C)
Náhradníci: Terterjan, Petrosjan, Galstjan, Grigorjan, Aslanjan, Bičakčjan, Harutyunjan

Rakousko: (4-2-1-3) A. Schlager – Gluhakovič, Ljubičič, Marešič, Friedl – Laimer (C), Lovrič – X. Schlager (76. Jakupovič) – Horvath (58. Prokop), Kvasina, Ullmann (70. Honsak)
Náhradníci: Jakupovič, Rabitsch, Prokop, Honsak, Maranda, Thurnwald, Gartler

Rozhodčí: Bryn Markham-Jones – Lewiss Edwards, Johnathon Bryant (všichni WAL)